| Renka + 3 | 26652 |
|
|
31.3.2021 11:54:11
My měly těch air maxů několik i teď je obě holky mají a nepraskly nikdy, to je zvláštní. Já je nosila hrozně ráda, vůbec mě v nich nebolelo jinak bolavé koleno, mě ale praskla podrážka, ale to už byly opotřebované hodně.
|
| Petroslavinka | 8009 |
|
|
31.3.2021 11:28:08
Co zkusit zavolat do místního obchodu s obuví? Věřím, že by vás nechali vybrat.
|
| Janinka a dvě princezny | 132403 |
|
|
31.3.2021 11:19:13
a do kterého
nejbližší mám Beroun a to už je jiný okres ![]() napíšu si do prohlášení "jedu se projít do Berouna, jestli nemá galanterie okýnko" ![]() ![]() |
| TaJ | 81121 |
|
|
31.3.2021 10:57:32
Lído, jo, to je fakt, některé obchody takhle fungují na telefon...a nebo některé, které mají třeba zároveň Zásilkovnu apod., tak ti taky prodají i něco z jejich sortimentu...
|
| TaJ | 81121 |
|
|
31.3.2021 10:56:33
Janinko, jo, syn má většinou i po celé sezóně boty skoro jak nové...občas jsem nějaké prodala, ty Superfity zrovna dost často někdo koupil i použité...no a teď jsem si třeba jedny boty po synovi vzala já na zahradu...jelikož to byly 40 a já mám 39-40
![]() |
| Lída+2 | 28136 |
|
|
31.3.2021 10:55:31
Janinka a dvě princezny,projdi se po městě.
Třeba to najdeš i na galenterii. Na většině obchodů je : Zavolejte telefon:XXXXXX vaší objednávku vyřídíme do 5 minut. ![]() |
| TaJ | 81121 |
|
|
31.3.2021 10:54:57
Mariano, s těmi sandály to má možná ten tvůj stejně, jako náš...on totiž nesnáší, že mu tam těmi mezerami padá písek, jehličí, kamínky...dokonce i tam, kde mi připadá, že žádné kamínky apod. nejsou...nevím, jak chodí, ale pořád v těch botách něco má...
, pokud si vezme na výlet sandály, tak bezpečně vím, že bude co pár metrů zastavovat a něco si vyklepávat z boty...a naboso ty sandály vůbec neobuje, jenom s ponožkami...ale stejně mu tam prostě pořád něco padá a pořád vyklepává...takže nosí uzavřené boty a je klid![]() |
| Lída+2 | 28136 |
|
|
31.3.2021 10:54:22
TaJ, já to dělala klukům na zahradu, aby se nezbláznili, prý.:-D
|
| TaJ | 81121 |
|
|
31.3.2021 10:51:34
Mariano, nevím jak u klukovských, to si nepamatuju, ale já jako holka nosila často nějaké mokasíny, to se tenkrát myslím dělalo celkem běžně...ale pro ty malé děti asi bylo spíš všechno na tkaničky...jako on to zaváže, časem by to i vypiloval, ale zbytečný opruz, no...já taky tkaničky nemusím a to je zavázat umím už někdy od těch 6 let
. Jinak cvičky jsou kapitola sama pro sebe, na tělocvik jsme mu většinou kupovali nějaké plátěnky na sucháč, protože z těch cviček většinou vypadával, tak má úzkou nohu i kotník, tak ta gumička mu to prostě na noze většinou moc neudržela... Sandály syn má akorát jako přezůvky do školy, vlastně od té doby, co už mu nebyly plátěnky od Befada, ty miloval...a nazouváky nemá rád, navíc ve škole po těch kamenných schodech, nic moc...ale v létě sandály nenosí vůbec, nosí normálně i v létě ty Superfity...od jara až do podzimu![]() |
| ivaxx | 44192 |
|
|
31.3.2021 10:50:07
Zaklikej si ve sportisimu vše, co odpovídá požadavkům, nic neplať předem, dojeď tam i s dcerou a vyzkoušejte to. Zaplať vybrané. Udělali jsme to tak a nikdo se nad tím nepozastavil.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.