| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Peníze a bydlení : Nákup a prodej přes internet

(?)
[<<Předchozích 230] Názory 231240 z 12180  [Dalších 11940 >>]
Mariana +2 135342
31.3.2021 10:42:10
TaJ já se vlastně a spíš nad tím zamýšlým, jak ta dovednost "zavázat si tkaničky" je vlastně někde jinde (byť to vůbec neozpochybňuji že je to potřeba), za nás absolutní nutnost jelikož jiné boty ani nebyly, snad krom cviček.

Syn měl od miminka horší jemnou motoriku, takže suky a uzly, nejde mu to. No a boty, prostě dá přednost tomu jednoduššímu, takže když mu koupím tkaničkové, nebude to nosit, leda by naprosto nic jiného už doma nenašel.
Ale zajímavé je že od dětství nemá rád sandály, byť ty jsou na sucháč, radši nosí nějaké plátěnky. Ale všechno kupujeme beztkaničkově .
Janinka a dvě princezny 132403
31.3.2021 10:34:14
tohle je u dětí fakt blbý, my dospělí si na zahradu necháváme boty, které už dosloužily, ale jak u dítěte, když boty by kolikrát ještě sloužily a už jsou mu malé
Mariana +2 135342
31.3.2021 10:33:34

jo vím jaký asi myslíš

Dcera nosívá takové jakoby gumky místo tkaniček a nahoře jeden sucháč.
Tuším Adidas i Geox jsme tkaové měli. Snad to dělají ve větších číslech, ještěloni takové měla.
Teď nemám čas prohlédávat, našla jsem něco takového,
teda jen černé

https://www.eobuv.cz/boty-nike-team-hustle-d-9-flyease-gs-black-black-dk-smoke-grey-volt.html
TaJ 81121
31.3.2021 10:32:20
Janinko, jo, to chápu...u nás tu okolo taková místa nejsou, takže ani neměl tu možnost...
Janinka a dvě princezny 132403
31.3.2021 10:30:27
no tak holky to taky nedělají schválně, ale hodně s kamarády chodí u nás k potoku. Nepředstavujete si horskou bystřinu, ale vesnický kačák, kam každý spláchne kde co a občas ten břeh někde ujede, dítě letí a nevidí, po dešti je to tam vůbec báječný a občas některé dítě v tom potoce skončí, ta moje starší dokonce jednou až po prsa ~b~ sousedovic holčina dokonce 3x za jedno odpoledne ~g~ a považuji za správnější koupit dvoje levnější boty, aby tam mohly dál chodit, než koupit jedny Superfitky a zakázat jim chodit k potoku ~d~
TaJ 81121
31.3.2021 10:30:19
Mariano, přesně, taky mám nejradši nazouvací boty, které nemusím zavazovat...takže ty děti naprosto chápu...syn tkaničku zavázat umí, ale trvá mu to dlouho, takže ztratí trpělivost, nedotahuje to a při rozvazování si to často utáhne na uzel...prostě opruz největší, pro něj...však my dospělí si taky nekupujeme něco, co nemáme rádi...já třeba zas nesnáším věci na knoflíky...nenosím halenky, trička, nebo světříky s knoflíčky, ani nic podobného...každý máme něco...
TaJ 81121
31.3.2021 10:27:41
Eleonor, díky za upozornění, ukládám si:-), doufám teda, že další nové boty budu řešit nejdřív na konci léta...sandály nenosí, takže by mohl být chvilku klid:-)
Mariana +2 135342
31.3.2021 10:26:28
Jo, tak díky, zkusím se podívat.
I když mohl by ty tkaničky konečně používat,ale nechce se mu :) Je jednodušší nazout a jít.
I když musím přiznat že já to taky dělám, na volný čas si kupuju výhradně beztkaničkové.
Do práce lodičky, takže já taky nejradši jen "nazouvám".
Takže se dětem ani nedivím :)
Stojací lampy na Favi.cz - top výběr
TaJ 81121
31.3.2021 10:25:15
Lído, jo, já vím, už jsem takhle synovi taky nějaké boty upravovala, to mám taky jako jedno z řešení:-)
TaJ 81121
31.3.2021 10:24:17
Janinko, taky jsme v tomhle směru na syna nijak výchovně nepůsobili...ale on to má odmalička tak nějak nastavené sám...tam, kde je takové bahno, že by ty boty umazal, klidně vleze, ale tam, kde už by je celé namočil, nebo by zapadl po kotníky, tam už nejde:-)...a měl to tak ať měl na sobě nějaké lepší drahé boty, nebo holinky:-)
[<<Předchozích 230] Názory 231240 z 12180  [Dalších 11940 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.