| Kukurice25+Nik09+Seb12+Dom14. | 123501 |
|
|
23.7.2013 17:30:36
Syn byl to same. Az na to, ze on jecel porad. Jecel v kocarku, satku i v rukach, pokud jsme netrefili tu polohu na kterou mel zrovna naladu. Rozdil byl, ze on jecel ve dne v noci, pred jidlem i po jidle proste furt. Prvnich 6 mesicu projecel. Jeceni v kocarku se zlomilo, kdyz dostal sportak a mohl koukat na svet. Od te doby jeci v kocaru, jen kdyz stoji dlouho na jednom miste nebo ve vytahu. Kdybych byla chytrejsi, koupim takovy ten sportak, kde muze dite byt uz od narozeni. Priste no.
|
| růžové autíčko | 133740 |
|
|
23.7.2013 17:09:29
taky jsem na to myslela a čekám až bude hlavu držet dobře, zatim se jí na břiše ale moc nelíbí
|
| Kaja222 | 116819 |
|
23.7.2013 17:01:34
me mala prestala plakat jakmile jen trochu zacala past koniky a dala jsem ji v kocarku na brisko s udelala ji vyhled. Mela jsem deltim sport, kde ji nic neprekazelo ve vyhledu. Od te doby kocarek zboznovala, drncaky ji nevadily, naucila se skvele vyvazovat ;-).
Zkus, treba to pomuze. |
|
|
23.7.2013 16:54:55
ale jsem ráda že v tom nejsme sami
![]() |
|
|
23.7.2013 16:53:12
To je to co nejde ona má přes den jen ty 20 minutovky, několik hodin v kuse spí v noci za což jsem vděčná, probrečenou noc s ní neznám.
|
| astalavista | 118740 |
|
|
23.7.2013 16:36:46
měla jsem to obdobně, jezdila jsem jenom v době spaní.
|
|
|
23.7.2013 16:21:58
Zdravím, naší malé jsou tři měsíce a v podstatě od začátku nechce jezdit v kočáru, jakmile jí položim pláče. Do ted to šlo, po chvílce usnula a spala třeba 2-3 hod., poslední 2 týdny je to peklo. Jak jí položim řve třeba 20 min. pak na 20-30 min. usne, po té co se vzbudí zase řve. Stylem jízdy to není, horkem taky ne ve vedrech jezdíme cca mezi 7-8 ranní a jet musíme, musim nakoupit, vyvenčit starší dceru apod.. Pochovat taky nezabirá, v náručí se uklidní ale po položení to je nanovo. V šátku taky být nechce a úvazem to není první jsem v šátku odnosila rok a půl tak si myslím že vážu dobře. Jsem už z toho na nervy. Doma je to spokojené miminko.
|
| 1.3Magráta13 | 36870 |
|
|
1.3.2013 13:09:00
Kukuřice, přeji ti hodně sil a pevné nervy. Vím, čím si procházíš. Mám 3 děti, oba mladší jsou kluci a oba takhle strašně prořvali první půlrok, ten nejmladší i o něco víc. jsou narození 9/08 a 11/11, takže toho nejmladšího mám v živé paměti. S prostředním jsme to řešili i na neurologii, dostali jsme vitamin B, ale nic nezabíralo. Muse z toho prostě vyrůst. S nejmladším už jsem ani nikam nešla, zatnula zuby a snažila se vydržet. Ale vím, že to bylo hrozné a kolikrát jsem se přistihla při myšlence, že jsem ty děti neměla mít, že je to hrozné.
Nakonec z toho vyrostli oba, jakmile začli lézt, bylo to o dost lepší a jak začali chodit, kolem 10 měsíců, bylo vyhráno. Ovšem vůbec nedokážu pochopit, jak jsem to dokázala přežít já :D |
| KoproFka | 76193 |
|
|
28.2.2013 0:20:07
jsem to nějak dřív odklikla...
no a pak řval když jsem ho třeba svlékala na koupání, potom že jsem ho dávala do vany, pak zas že ho z té vany vyndávám - třeba ten řev u koupání mu trvalo fakt snad až do těch dvou let... ![]() Já z toho byla vždycky úplně grogy ![]() Zaručená řvací jistota byla třeba cestování - v sedajdě pravidelně do 5-ti minut usínal a horor byl ho pak z auta dostat - to následoval opět řev - a to tak asi možná až do 4 let... taky pravidelně řvával po spaní ve dne pokud se mi to podařilo a usnul mi doma - půl hodiny spal, pak půl hodiny řval u mě v náručí - strašný! fakt strašný!! Kupodivu ráno byl v dobrý náladě - ale zas si to vybral v noci - to se za noc vzbudil s pláčem klidně snad 20x...navíc nebyl schopen usnout v nějakou rozumnou hodinu třeba tak nějak do 20:00... já vždycky dávala spát naprosto čiperné a čilé dítě - tohle jsem nikdy nechápala - celý den jel jak tryskomyš (neexistovalo, aby jen tak seděl, byl furt v pohybu), přes den spal málo, nebo vůbec a večer nebyl ani trochu unavený.... njn.... prostě jsem fakt vždycky věděla, že mám doma dítě ![]() |
| KoproFka | 76193 |
|
|
28.2.2013 0:09:19
Ježiš, Hilly, postýlkovej:) - to fakt nebyl
, vždycky na mě musel vidět, už úplně od malinkata, jak neviděl, řval natuty! (mmch. to má doteď - jakmile mě nevidí, už na mě volá, kde že jsem a chodí mě v našem 3+1 hledat - stačí, abych zmizela na 2 minuty třeba na záchod...My navíc bydleli do jeho 1,5 roku ve 2+kk, a ty dva pokoje byly propojený - tzn. nebyla tam žádná chodba, takže pro takový malý dítě asi fakt ideální prostředí...nicméně on řval i u mě v náručí - klidně hodinu jsem ho řvoucího chovala a nosila a on pořád brečel - žádný, že by se uklidnil.... |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.