| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Uplakané miminko

(?)
[<<Předchozích 220] Názory 221230 z 1506  [Dalších 1276 >>]
Kukurice25+Nik09+Seb12+Dom14. 123501
23.7.2013 17:30:36
Syn byl to same. Az na to, ze on jecel porad. Jecel v kocarku, satku i v rukach, pokud jsme netrefili tu polohu na kterou mel zrovna naladu. Rozdil byl, ze on jecel ve dne v noci, pred jidlem i po jidle proste furt. Prvnich 6 mesicu projecel. Jeceni v kocarku se zlomilo, kdyz dostal sportak a mohl koukat na svet. Od te doby jeci v kocaru, jen kdyz stoji dlouho na jednom miste nebo ve vytahu. Kdybych byla chytrejsi, koupim takovy ten sportak, kde muze dite byt uz od narozeni. Priste no.
růžové autíčko 133740
23.7.2013 17:09:29
taky jsem na to myslela a čekám až bude hlavu držet dobře, zatim se jí na břiše ale moc nelíbí
Kaja222 116819
23.7.2013 17:01:34
me mala prestala plakat jakmile jen trochu zacala past koniky a dala jsem ji v kocarku na brisko s udelala ji vyhled. Mela jsem deltim sport, kde ji nic neprekazelo ve vyhledu. Od te doby kocarek zboznovala, drncaky ji nevadily, naucila se skvele vyvazovat ;-).
Zkus, treba to pomuze.
růžové autíčko 133740
23.7.2013 16:54:55
ale jsem ráda že v tom nejsme sami :-)
růžové autíčko 133740
23.7.2013 16:53:12
To je to co nejde ona má přes den jen ty 20 minutovky, několik hodin v kuse spí v noci za což jsem vděčná, probrečenou noc s ní neznám.
astalavista 118740
23.7.2013 16:36:46
měla jsem to obdobně, jezdila jsem jenom v době spaní.
růžové autíčko 133740
23.7.2013 16:21:58
Zdravím, naší malé jsou tři měsíce a v podstatě od začátku nechce jezdit v kočáru, jakmile jí položim pláče. Do ted to šlo, po chvílce usnula a spala třeba 2-3 hod., poslední 2 týdny je to peklo. Jak jí položim řve třeba 20 min. pak na 20-30 min. usne, po té co se vzbudí zase řve. Stylem jízdy to není, horkem taky ne ve vedrech jezdíme cca mezi 7-8 ranní a jet musíme, musim nakoupit, vyvenčit starší dceru apod.. Pochovat taky nezabirá, v náručí se uklidní ale po položení to je nanovo. V šátku taky být nechce a úvazem to není první jsem v šátku odnosila rok a půl tak si myslím že vážu dobře. Jsem už z toho na nervy. Doma je to spokojené miminko.
1.3Magráta13 36870
1.3.2013 13:09:00
Kukuřice, přeji ti hodně sil a pevné nervy. Vím, čím si procházíš. Mám 3 děti, oba mladší jsou kluci a oba takhle strašně prořvali první půlrok, ten nejmladší i o něco víc. jsou narození 9/08 a 11/11, takže toho nejmladšího mám v živé paměti. S prostředním jsme to řešili i na neurologii, dostali jsme vitamin B, ale nic nezabíralo. Muse z toho prostě vyrůst. S nejmladším už jsem ani nikam nešla, zatnula zuby a snažila se vydržet. Ale vím, že to bylo hrozné a kolikrát jsem se přistihla při myšlence, že jsem ty děti neměla mít, že je to hrozné.
Nakonec z toho vyrostli oba, jakmile začli lézt, bylo to o dost lepší a jak začali chodit, kolem 10 měsíců, bylo vyhráno. Ovšem vůbec nedokážu pochopit, jak jsem to dokázala přežít já :D
KoproFka 76193
28.2.2013 0:20:07
jsem to nějak dřív odklikla...

no a pak řval když jsem ho třeba svlékala na koupání, potom že jsem ho dávala do vany, pak zas že ho z té vany vyndávám - třeba ten řev u koupání mu trvalo fakt snad až do těch dvou let...~8~
Já z toho byla vždycky úplně grogy~d~

Zaručená řvací jistota byla třeba cestování - v sedajdě pravidelně do 5-ti minut usínal a horor byl ho pak z auta dostat - to následoval opět řev - a to tak asi možná až do 4 let...

taky pravidelně řvával po spaní ve dne pokud se mi to podařilo a usnul mi doma - půl hodiny spal, pak půl hodiny řval u mě v náručí - strašný! fakt strašný!!
Kupodivu ráno byl v dobrý náladě - ale zas si to vybral v noci - to se za noc vzbudil s pláčem klidně snad 20x...navíc nebyl schopen usnout v nějakou rozumnou hodinu třeba tak nějak do 20:00... já vždycky dávala spát naprosto čiperné a čilé dítě - tohle jsem nikdy nechápala - celý den jel jak tryskomyš (neexistovalo, aby jen tak seděl, byl furt v pohybu), přes den spal málo, nebo vůbec a večer nebyl ani trochu unavený....

njn.... prostě jsem fakt vždycky věděla, že mám doma dítě~;)
KoproFka 76193
28.2.2013 0:09:19
Ježiš, Hilly, postýlkovej:) - to fakt nebyl ~t~, vždycky na mě musel vidět, už úplně od malinkata, jak neviděl, řval natuty! (mmch. to má doteď - jakmile mě nevidí, už na mě volá, kde že jsem a chodí mě v našem 3+1 hledat - stačí, abych zmizela na 2 minuty třeba na záchod...

My navíc bydleli do jeho 1,5 roku ve 2+kk, a ty dva pokoje byly propojený - tzn. nebyla tam žádná chodba, takže pro takový malý dítě asi fakt ideální prostředí...nicméně on řval i u mě v náručí - klidně hodinu jsem ho řvoucího chovala a nosila~a~ a on pořád brečel - žádný, že by se uklidnil....
[<<Předchozích 220] Názory 221230 z 1506  [Dalších 1276 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.