| kikina80 | 87111 |
|
26.2.2013 23:30:21
Kukuřice jestli má reflux, tak někdy ani ty zahuštěný mlíčka nestačí. S kým jsi ten reflux řešila, je s pediatrem nebo jste byli třeba na dětským gastru?? Určitě, pokud je takhle extrémně plačtivej to může být spojený s refluxem. Jak se mu natrávená potrava vrací, tak mu to poleptává sliznici jícnu a může tam mít i zánět - jsou na to i léky a mohlo by mu to hodně pomoci. Dceři se to taky vracelo, třeba i tři hodiny po jídle, z pusinky jí byl cítit už natrávený kyselý mlíko, hodně je to bolí. Jinak zvýšený ležení v postýlce a podobný rady, to asi víš, že? Zkus se na to zeptat...
|
| Gora | 31983 |
|
|
26.2.2013 23:24:13
Starší syn byl taky takové mimino. Od narození do čtyřech, pěti měsíců prořval téměř v kuse. Byla to hrůza. V noci usnul, za půl hodiny řev, tak to bylo celou noc. Ráno kolem páté, šesté si probral, a řval znovu. Pak si dvakrát denně na dvacet minut zdříml a jinak snad téměř stále řval. Nemohla jsem s ním ani chodit ven, jedině kdy byl v klidu, bylo když jsme se procházeli kolem hlavní cesty a slyšel jezdit auta. Myslela jsem, že se zblázním. Jak se začal v půl roce stavět, tak už nebrečel, ale od té doby neposeděl a frekvence spánku bohužel zůstala.
|
| Mirka 2 deti |
| • |
26.2.2013 23:18:51
Tak to syna asi v porodnici vymenili. Inak si nedokazem vysvetlit ako sa medzi dvoch rodicov flegmatikov a starsie vzorne kludne dieta dostal tento zivel, nasa pokojna rodina bola uplne naruby.
|
| Jaana2 | 62013 |
|
|
26.2.2013 22:58:11
Žubko asi tak, já jsem extrémně klidný člověk a otec syna je čistý cholerik . No on v letech, kdy jsem syna pořídili už byl za ty roky vyvztekaný z toho nejhoršího ( a hlavně se tedy přede mnou přetvařoval, že jako cholerik není) , následně jsem se dozvěděla dost hrozné storky, jaký byl za mladších let.
Kukuřice zkus se i podívat po rodině, jestli není třeba miminko "po někom". Pak Tě může utěšovat i to, že za to vlastně ani nemůže ... ![]() |
| Agatha Ch. | 135518 |
|
|
26.2.2013 22:56:26
znám... moc dobře... užila jsem si s tou starší... kdo by to byl do ní řekl... řvala neustále, spala denně ta 4 hodiny a to ještě ne v kuse...
po čtvrtém měsíci to začalo lehce ustupovat, pak to znova najelo když se učila lozit... pakárna hadr... naštěstí začala lozit velmi brzy... jednou jsem si vyšla s kočárkem na procházku, krásný slunný den, ptáčkové cvrdlikali až mi najednou přišla myšlenka, konečně je na světě zase trochu krásně... měla jsem nějaké divné vnuknutí, koupila si v lékarně těhotenský test, počurala ho a málem mě omejvali... ![]() |
| x x | 15263 |
|
26.2.2013 22:52:14
![]() Ale jinak se přikláním k názoru, že temperament je dědičný a projevit se to může už u novorozence. Já i můj chlap jsme klidní a všechny 4 děti jsou pohodáři už od porodnice. Na druhou stranu už v té porodnici byla mimina, která řvala prostě furt a stačilo se podívat na rodiče a bylo mi jasné, že genetika je fakt sfiňa. ![]() |
| Mirka 2 deti |
| • |
26.2.2013 22:35:50
Syn ako mimino bol presne taký istý. Nebol kojený, mal silný reflux. Z prvého roka si pamatám len rev, rev, rev. Zlepšilo sa to okolo 9 mesiaca kedy uz sám vačšinu dňa sedel. A potom výrazne zlepšenie po roku keď začal chodiť. Ale večne nespokojná prudičská povaha mu ostala. Teraz má 7 a je to oveľa oveľa lepšie.
Radu nemá, len vydržať. Jo a keď nekojíš tak si môžeš niečo lupnúť na nervy Medovka, Persen, niečo sladké, rum alebo kola do kávy. Toto ma zachránilo od basy/blázinca. |
| Anča123 | 73304 |
|
|
26.2.2013 22:33:53
Naše neustale řvouci díte bylo odesláno dětskou dr k neurolozce (říkali tomu dráždivé miminko), cvičili jsme Vojtu, pomohlo to. Vyrazila bych k pediatrovi.
|
| Jaana2 | 62013 |
|
|
26.2.2013 22:27:43
Kukuřice nechci Tě nijak nervovat , ale ... syn byl hodně uřvané mimoïno ( HODNĚ) . Něco takového jako píšeš Ty s rozdílem, že jeho teoreticky nemělo co trápit .. byl plně kojený, pak ještě kojený s příkrmama... žádný reflux, žádné zažívací potíže ... byl ( a je dodnes) vzteklý . Všichni jsme se uklidňovali tím, že až bude větší, tak to bude lepší ... popravdě se to začalo lepšit až když byl opravdu větší, cca 3 - 5 tá třída, no, teď už zas začíná vztekací období s příchodem puberty ( je mu 12) .
Mnoho se s tím opravdu dělat nedá, jen určitě přesné a pevné ( nepřekročitelné) hranice, co si dítě ještě může dovolit a co už ne. Je to běh na dlouhou trať, kolikrát toho má člověk plné zuby ( scény venku, kdy se dítě sekne a "dělá ostudu" mám dodnes v živé paměti) , ale postupně, jak bere rozum je to trochu lepší. Protivný je to , jak psala myslím Xan, že tyhle děti jsou programově zpruzelé, ať uděláš, co uděláš, jedeš na výlet a ve finále se dozvíš, že to stejně bylo blbý ( přestože na výletě se dítě smálo od ucha k uchu) a tak. Anebo budeš mít štěstí a vážně z toho vyroste ![]() mmch syn je jinak super, je chytrej, šikovnej, nadanej na muziku ... jen ta vzteklina, ta se ho drží, ale vždycky si říkám, že když to není nic horšího ... |
| Janina&2 | 6551 |
|
26.2.2013 22:22:40
sousedum prave dite moc nespalo ... kraniosakralni terapie vychazi z osteopatie. leci se traumata a blokady hlavy, ktere vznikly pri porodu
dobry mi pridje tento cesky blog - podivej se: http://www.shift-centrum.com/kraniosakralni-terapie-zaklady-metody.html |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.