| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Uplakané miminko

(?)
[<<Předchozích 260] Názory 261270 z 1506  [Dalších 1236 >>]
kikina80 87111
26.2.2013 23:30:21
Kukuřice jestli má reflux, tak někdy ani ty zahuštěný mlíčka nestačí. S kým jsi ten reflux řešila, je s pediatrem nebo jste byli třeba na dětským gastru?? Určitě, pokud je takhle extrémně plačtivej to může být spojený s refluxem. Jak se mu natrávená potrava vrací, tak mu to poleptává sliznici jícnu a může tam mít i zánět - jsou na to i léky a mohlo by mu to hodně pomoci. Dceři se to taky vracelo, třeba i tři hodiny po jídle, z pusinky jí byl cítit už natrávený kyselý mlíko, hodně je to bolí. Jinak zvýšený ležení v postýlce a podobný rady, to asi víš, že? Zkus se na to zeptat...
Gora 31983
26.2.2013 23:24:13
Starší syn byl taky takové mimino. Od narození do čtyřech, pěti měsíců prořval téměř v kuse. Byla to hrůza. V noci usnul, za půl hodiny řev, tak to bylo celou noc. Ráno kolem páté, šesté si probral, a řval znovu. Pak si dvakrát denně na dvacet minut zdříml a jinak snad téměř stále řval. Nemohla jsem s ním ani chodit ven, jedině kdy byl v klidu, bylo když jsme se procházeli kolem hlavní cesty a slyšel jezdit auta. Myslela jsem, že se zblázním. Jak se začal v půl roce stavět, tak už nebrečel, ale od té doby neposeděl a frekvence spánku bohužel zůstala.
Mirka 2 deti
  • 
26.2.2013 23:18:51
Tak to syna asi v porodnici vymenili. Inak si nedokazem vysvetlit ako sa medzi dvoch rodicov flegmatikov a starsie vzorne kludne dieta dostal tento zivel, nasa pokojna rodina bola uplne naruby.
Jaana2 62013
26.2.2013 22:58:11
Žubko asi tak, já jsem extrémně klidný člověk a otec syna je čistý cholerik . No on v letech, kdy jsem syna pořídili už byl za ty roky vyvztekaný z toho nejhoršího ( a hlavně se tedy přede mnou přetvařoval, že jako cholerik není) , následně jsem se dozvěděla dost hrozné storky, jaký byl za mladších let.

Kukuřice zkus se i podívat po rodině, jestli není třeba miminko "po někom". Pak Tě může utěšovat i to, že za to vlastně ani nemůže ... ~:-D
Agatha Ch. 135518
26.2.2013 22:56:26
znám... moc dobře... užila jsem si s tou starší... kdo by to byl do ní řekl... řvala neustále, spala denně ta 4 hodiny a to ještě ne v kuse...
po čtvrtém měsíci to začalo lehce ustupovat, pak to znova najelo když se učila lozit... pakárna hadr... naštěstí začala lozit velmi brzy...

jednou jsem si vyšla s kočárkem na procházku, krásný slunný den, ptáčkové cvrdlikali až mi najednou přišla myšlenka, konečně je na světě zase trochu krásně...
měla jsem nějaké divné vnuknutí, koupila si v lékarně těhotenský test, počurala ho a málem mě omejvali...~8~
x x 15263
26.2.2013 22:52:14
~t~

Ale jinak se přikláním k názoru, že temperament je dědičný a projevit se to může už u novorozence. Já i můj chlap jsme klidní a všechny 4 děti jsou pohodáři už od porodnice. Na druhou stranu už v té porodnici byla mimina, která řvala prostě furt a stačilo se podívat na rodiče a bylo mi jasné, že genetika je fakt sfiňa. ~t~
Mirka 2 deti
  • 
26.2.2013 22:35:50
Syn ako mimino bol presne taký istý. Nebol kojený, mal silný reflux. Z prvého roka si pamatám len rev, rev, rev. Zlepšilo sa to okolo 9 mesiaca kedy uz sám vačšinu dňa sedel. A potom výrazne zlepšenie po roku keď začal chodiť. Ale večne nespokojná prudičská povaha mu ostala. Teraz má 7 a je to oveľa oveľa lepšie.

Radu nemá, len vydržať. Jo a keď nekojíš tak si môžeš niečo lupnúť na nervy Medovka, Persen, niečo sladké, rum alebo kola do kávy. Toto ma zachránilo od basy/blázinca.
Anča123 73304
26.2.2013 22:33:53
Naše neustale řvouci díte bylo odesláno dětskou dr k neurolozce (říkali tomu dráždivé miminko), cvičili jsme Vojtu, pomohlo to. Vyrazila bych k pediatrovi.
Jaana2 62013
26.2.2013 22:27:43
Kukuřice nechci Tě nijak nervovat , ale ... syn byl hodně uřvané mimoïno ( HODNĚ) . Něco takového jako píšeš Ty s rozdílem, že jeho teoreticky nemělo co trápit .. byl plně kojený, pak ještě kojený s příkrmama... žádný reflux, žádné zažívací potíže ... byl ( a je dodnes) vzteklý . Všichni jsme se uklidňovali tím, že až bude větší, tak to bude lepší ... popravdě se to začalo lepšit až když byl opravdu větší, cca 3 - 5 tá třída, no, teď už zas začíná vztekací období s příchodem puberty ( je mu 12) .

Mnoho se s tím opravdu dělat nedá, jen určitě přesné a pevné ( nepřekročitelné) hranice, co si dítě ještě může dovolit a co už ne. Je to běh na dlouhou trať, kolikrát toho má člověk plné zuby ( scény venku, kdy se dítě sekne a "dělá ostudu" mám dodnes v živé paměti) , ale postupně, jak bere rozum je to trochu lepší. Protivný je to , jak psala myslím Xan, že tyhle děti jsou programově zpruzelé, ať uděláš, co uděláš, jedeš na výlet a ve finále se dozvíš, že to stejně bylo blbý ( přestože na výletě se dítě smálo od ucha k uchu) a tak.

Anebo budeš mít štěstí a vážně z toho vyroste ~;)

mmch syn je jinak super, je chytrej, šikovnej, nadanej na muziku ... jen ta vzteklina, ta se ho drží, ale vždycky si říkám, že když to není nic horšího ...
Janina&2 6551
26.2.2013 22:22:40
sousedum prave dite moc nespalo ... kraniosakralni terapie vychazi z osteopatie. leci se traumata a blokady hlavy, ktere vznikly pri porodu

dobry mi pridje tento cesky blog - podivej se:
http://www.shift-centrum.com/kraniosakralni-terapie-zaklady-metody.html
[<<Předchozích 260] Názory 261270 z 1506  [Dalších 1236 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.