| Dee Dee+2 kluci | 91465 |
|
26.2.2013 21:44:42
Já zastávám názor, že nejsou "spokojené" a "nespokojené" děti.Když dítě pláče, něco mu vadí. Moje plně kojené dítě řvalo hlady,najetím na příkrmy se z uřvance stal andílek do reklamy.
U vás je to jasný, je to refluxem. Když si vzpomenu, jak mě pálila žáha pokaždý v posledním trimestru těhotenství.....bylo to k nepřežití i s pastilkama Rennie. Nechápu, jak to to dítě může přežít bez pastilek. Co se dá s tím refluxem dělat? jsou na to homeopatika? Lze nějak vyměnit UM? Touto cestou bych se ubírala. |
| astalavista | 118740 |
|
|
26.2.2013 21:44:18
syn ječel do roka, reflux ani jiné trávicí obtíže neměl. jediné, co pomáhalo, bylo nošení v ergu..
|
| Kukurice25+Nik09+Seb12+Dom14. | 123501 |
|
|
26.2.2013 21:38:25
jinak kojeny neni a ma reflux, takze nepochybuju, ze je mu neprijemne.
|
| Kukurice25+Nik09+Seb12+Dom14. | 123501 |
|
|
26.2.2013 21:35:34
Ahojte holky.
Jsem uz uplne vyrizena. A prosim o radu. Memu synovi jsou 4 mesice. Od narozeni je to nespokojene miminko. Prvni tri mesice ho trapilo bricho a hodne brecel. Poslednich par tydnu je to des. Porad jeci, vzteka se. Ve dne je to des. Jak se vzbudi, tak jeci, kdyz ho krmim, tak jeci a vzteka se a az potom pije, po jidle jeci, kdyz ho clovek chytne, jak on nechce, tak jeci, kdyz ho polozim jeci, kdyz ho vezmu, tak se neuklidni a stejne jeci, nekdy se neda vubec uklidnit v noci je to lepsi, ale poslednich par dni se budi casto a rve. Ja uz jsem na nervy, polohlucha. Nevim co s nim. Usina s jekotem, budi se s jekotem, hraje si 5 minut a jeci, kdyz ho dam na bricho, tak mava rukama a nohama a snazi se lezt. Jinak je sikovny, umi se otocit z bricha na zada, ze zad na bok, hracky si bere do ruky, komunikuje, kdyz nejeci, tak je to uzasny kluk, ale vetsinu dne silim. Prejde to? Je nejaky zaruceny zpusob, jak legalne umlcet dite? Brzy skoncim ja i sousede na antidepresivach. |
| Dari79 | 114243 |
|
6.2.2013 12:48:57
Plazí se nebo leze?
U nás tenhle vzteklý jekot byl v tomhle věku přes den spojený s tím, že malý strášně chtěl se hýbat a nešlo mu to... Kolikrát jsem ho brala do náruče, at si odpočine a tolik se nesnaží, že to časem přijde, ale ne, on to prostě chtěl. Taky, jakmile se naučil cílevědomě a systematicky se pohybovat dopředu, řevy přestaly. V noci neřval, resp. byl v noci kojený, tj. zafňukal, dostal prso, napil se a zas usnul.Spal teda se mnou v posteli. |
| Elíláma | 101194 |
|
|
6.2.2013 11:16:49
![]() ![]() |
| Liki + dcera 8/11 | 132398 |
|
6.2.2013 10:50:39
No zase lepší než 3 hodiny poslouchat řev. A už začíná praktikovat, že mi bradavku párkrát pohladí, tím se ujistí, že je kojící zdroj na svém místě, a zase usne.
![]() |
| withep | 93862 |
|
|
6.2.2013 10:31:28
Já taky. Na bradavky mi nesmí sahat nikdo.
|
| Monika | 123907 |
|
6.2.2013 10:18:44
Jé, a to Ti nevadí s tou bradavkou? Já se úplně oklepala při té představě, že bych takhle měla uspávat 18 měsíční dítě, brr. Ale samozřejmě každého věc
![]() |
| Liki + dcera 8/11 | 132398 |
|
6.2.2013 10:10:11
Dcera byla úplně to samé. Do 6 měsíců se budila v noci 1x. Pak se začala hrozně budit a brečela a brečela. Pomohlo mi uvázat ji do šátku a takto s ní po bytě chodit. Neusnula hned, trvalo to třeba 2 hodiny, ale nebrečela, jako bych ji vraždila. Spokojeně pobrukovala a tulila se. Časem tuto přestávku během noci nepotřebovala, ale dál se budila třeba i 6x za noc. Pomohlo jedině uspávání při kojení. Spí s námi v posteli, takže to není problém a i já se vyspím. Dcera má teď 18 měsíců a necelé 2 měsíce ji stačí, když mi při usínání žmoulá v ruce bradavku. Možná by to stačilo i dřív, ale mě to dřív nenapadlo. A už se budí jen 2x za noc!
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.