Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Hilly. | 103234 |
|
28.5.2013 18:24:34
Margotko
, to je nejchytřejší hláška, kterou jsem v poslednmí době slyšela Bohužel se to platí i pro dospělé, obzvláště chlapy![]() |
| ivaxx | 44192 |
|
|
28.5.2013 16:24:11
Pořiď si paní na úklid, lze-li to a neřeš provozní nepořádek. Když malá usne, hraj si s klukem. Vymez mu část bytu - třeba ohrádkou, která bude jen jeho, kam mu malá nepoleze a kde si on může rozkrámovat třeba i lego a ona mu nebude bourat. Občas se s ním poraď, kam venku vyrazíte, i kdyby to mělo být krmit k sousedům slepice. U nás to tak fungovalo a třenice byly minimální. Malou bavilo vše, protože on byl pro ni to největší divadlo a ke hrám se přidávala postupně.
Hlavně - užij si je, dokud jsou malí a jste v pohodě spolu doma. |
| Cirilinka | 121321 |
|
|
28.5.2013 15:05:04
Brácha se ségrou takhle prošli dveřma při rvačce, viděla jsem to...
|
| Lillu+B&J | 42945 |
|
|
28.5.2013 13:12:30
Kurečci,u nás je to obráceně,u nás ubližuje,bere hračky a provokuje ta 20-ti měsíční potvůrka toho 4,5 letýho velkýho bráchu a on je na ní tak strašně hodnej.Pořád vysvětlujeme a vysvětlujeme,ale jí je to evidentně šumák.Jinak pozoruju,že starší má takovéhle horší chvilky,když má pocit,že je odstrčenej,takže se snažíme dělat takové chvilky s jedním z rodičů jen s ním(jde na zmzku s tátou,vezmu ho na lanovku,jede s tátou na motorky,atd.),bohužel nemáme kde udat dcerku,abychom s ním byli oba.A hlavně ho pořád s manželem chválíme a mazlíme,samozřejmě totéž dopřáváme i dcerce.
|
| Kurečci | 108482 |
|
|
28.5.2013 12:37:02
úplně tě chápu. no ona ta moje zahrada taky vypadá jako z hororu, trávník seká brácha co bydlí pod náma, ale všechno ostatní dělám já (a to na baráku bydlíme čtyři rodiny), naštěstí to s prťousy jde.. Jirka nosí plevel slepicím, nebo si sedne na písek, ovšem ohlídat malou aby neorvala komplet všechno je taky umění :-D
|
| Kurečci | 108482 |
|
|
28.5.2013 12:33:45
Malý miluje tatínka, když příjde v hasičském tak je jako modla. vždycky si ho bral sebou k babičce, jsem myslela, že dělám dobře, ale teď to trochu změním a tatínek bude brát k babičce malou a já ze synem vymyslíme něco a pak naopak.. pak bych to ale střídala aby to babičkám nebylo líto
![]() |
| Suza007 | 91095 |
|
|
28.5.2013 12:29:14
zlobí, protože žárlí. Máš čas věnovat se někdy jenom jemu? Když on si s něčím hraje, má malá zákaz mu do toho lézt a bořit to? Má někdy přednost, nebo pořád slyší - počkej, ona je malá apod.? Má svoje hračky, které nemusí malé půjčovat? My máme doma pravidlo, že pokud si někdo hraje s hračkou, tak ji nemusí sourozenci půjčovat. Ten druhý musí počkat, až si dohraje nebo zkusit hračku za něco vyměnit. nejednej s ním jako kdyby on musel být vždycky rozumný - je vážně ještě malý. Pevné nervy.
|
| margotka78 alias shit-roller | 108560 |
|
|
28.5.2013 12:08:36
jo tak to máme stejně. Kluk je unavený ze školy a já taky. Vždycky mám pocit, že se konce roku nedočkáme
![]() |
| Kurečci | 108482 |
|
|
28.5.2013 12:05:50
V žádném případě jsem to takto nemyslela! že se o něj školka postará.. on potřebuje i kamarády a ne jen maminu a ségru, to prostě vidím..snažím se dělat co můžu,zpívám, kreslím, čtu a já nevím co, ale prostě tak vyplnit čas jako ve školce prostě neumím
|
| Katka +3 | 77171 |
|
|
28.5.2013 11:23:04
"Posílám k vám Imogenu, přijedu si pro ni, až jí bude třicet."
![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.