Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| svynka+2 | 140479 |
|
3.7.2014 18:36:59
Pre mňa - Leva-puberťáka - bolo najhoršie, keď mamka začala:
1. "Tinka čo Ti je?" ![]() 2. "Čo si zas sfučaná?!?!" ![]() 3. najhorší bol záver, t.j. urazený alebo uplakaný odchod nepochopenej maminy... ![]() Tak toto som nenávidela. Keď som sa nemohla "ukájať" vo svojich zlých emóciách, keď som bola vyšetrovaná za iný než za veselý výraz ![]() |
| Tilík |
| • |
3.7.2014 14:07:09
Jsme doma tři generace Lvů narozené v roce Tygra. Jediné co máme společného je to, že nejsme dominantní a nesnažíme se ovládat okolí + dvě starší generace jsou baviči a komedianti, poměrně povrchní, já jsem silný introvert... Čemu ale věřím, že autoři horoskopů pro Lvy/Tygry nemají tuto kombinaci rádi, protože vždy vychází totálně hrozně.
|
| Jana |
| • |
3.7.2014 13:37:54
Jsem lev s ascendentem ve lvu a pubertu jsem mela nesmirne klidnou, zadne vylomeniny. Nasi se ridili hesle Zit a nechat zit a asi se jim to vyplatilo.
|
| luthienka | 77117 |
|
|
3.7.2014 12:52:28
té naší je taky 9 a občas nevím, zda její chování je spíš k smíchu nebo k pláči
Zlatý dominantní lev. V blíženyci se to všechno láme - chce i nechce být dominantní atd..Já prostě na toho svého pubertálního lva hodila práva a povinnosti skorodospělého a on je s tím ok. |
| holka anonymka | 93519 |
|
|
3.7.2014 12:06:44
já jsem lev a pubertu jsem měla strašnou. Měla jsem přísné rodiče, pořád jsem něco musela či nesměla a přesně v daný čas. Některé věci jsem nesměla, tak tam, kde jsem mohla být, jsem se chovala jak urvaná ze řetězu..
Syny mám v kozorohu (20let)a v blížencích (14let)a oba jsou naprosto v poho. Všímám si jich, až když za mnou přijdou, že něco potřebují.. Samozřejmě kontroluji - ale jen zpovzdálí, aby netušili.. Oba velmi dobře prospívají na náročných školách - zařizují si ale vše do školy sami. Doma mají povinnosti rozdělené a pevně dané, plnění je na nich - když nevynesou koš, budu házet odpadky klidně vedle.. (zatím se nestalo) Nemyslím, že by tedy mělo znamení zvěrokruhu nějaký větší vliv na naše milé puboše, spíše jde o náš přístup - těch příšerných rodičů.. Já naopak docílila toho, že se mí kluci těší, až budu s nimi doma ) |
| brabenec+Adélka | 72965 |
|
|
3.7.2014 11:55:27
Jinak jsem lvice a podle sebe radím-lichotit a potom nadnést návrh na změnu. Ta lichotka zůstane a potom se lev, jako král, "sníží"
k nějakému kompromisu |
| brabenec+Adélka | 72965 |
|
|
3.7.2014 11:53:53
jako u nás-chlap štír, dcera štír a to jsou boje.... A to je jí teprve 6. let. Nechci si představovat dobu cca za 5-8 let
![]() ![]() ![]() |
| Federika | 14090 |
|
|
3.7.2014 11:12:09
jsem narozená ve znamení lva, manžel lev, jeden syn lev a nejhůř vycházím se synem "rakem"
![]() Lvi jsou v pohodě, kupodivu... |
| Pavla |
| • |
3.7.2014 11:08:22
Byk neni ohnive znameni. Byk je zemni znameni,ma rad svuj klid a pohodlicko a dobry jidlo. Akorat se mu nesmi machat cervenym hadrem pred ksichtem. To pak mlati hlavou do ohrady nebo para bricha rohama..
|
| aachje.. | 140702 |
|
|
3.7.2014 11:03:35
ja taky ne, ale ty konstalace maji vliv .
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.