| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Respektovat a být respektován

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 420] Názory 421430 z 8637  [Dalších 8207 >>]
Linda V. 133041
6.7.2014 19:00:20
A proč Ti to vadí, že je jiná? Myslím, že naprostá většina dětí je jiná než rodiče. Já jsem od matky nepodědila ani tu lásku k přírodě, mám k přírodě určitě bližší vztah než ona~;) Ona se zase naopak denně 4 hodiny na SŠ učila. Já jsem se učila jednou jedinkrát v životě - na ZŠ do fyziky~:-D Jo, nejspíš je dokonalejší, ale já jsem taky dobrá:-)
papírník 132969
6.7.2014 18:56:05
Přesně dcera je celá maminka a někdy to teda u nás doma dost jiskří~y~
Kafe 134466
6.7.2014 18:53:27
Hanko - mám podezření na švagruši - je jí i fyzicky podobná. Švagruše je velmi kreativní, ale má problém věci dotahovat do konce, takže v jejím domě se všude válí nedokončené projekty/věci, atd. - prostě chaos. Dcerka je také stejně kreativně přelétavá, od věci k věci, což se dost tluče se školními povinnostmi. Kdybych nad ní nestála jako dráb, tak si neudělá ani úkoly do školy (a to je teprve v 1. třídě). Řekne, že jí to nebaví nebo udělá jen půlku a už si vedle smolí něco jiného, třeba knihu ptáčků, apod.
neznámá 91073
6.7.2014 18:41:25
To je právě fajn, ne? Moje dítě je povahově moje kopie a to je teprve peklo.
Hanka
  • 
6.7.2014 18:41:07
porozhlédla bych se v rodině, "po kom to dítě je", a jestli to je možné, pobavila bych se s tou osobou či jejími blízkými, jaká byla jako dítě, co na ni "platilo", jakou měla pubertu a tak...
Taky mám jednu dceru po tchýňce, z valné části :-)
Kaipa 98564
6.7.2014 18:34:40
Liško, já jsem se obávala puberty svého syna, protože je povahově naprosto stejný jako jeho maminka.~t~ To si nevybereš.
sylvaina 77406
6.7.2014 18:31:18
Njn. vždycky to nevyjde. Já si s jednou dcerou rozumím hodně, je jako můj klon. A druhá je úplně jiná, má jiné zájmy, jsou pro ní důležité jiné věci. No snažím se jí podporovat v tom, co je důležité pro ní. Nic jiného ani dělat nemůžu. Je to má dcera a já jí miluju, i když jí úplně nerozumím.
Kafe 134466
6.7.2014 18:19:28
Již nyní se obávám puberty své dcerky, neboť se povahově hodně lišíme a někdy si s ní přijdu jako mimozemšťan. Když si vzpomenu na sebe v jejím věku, tak máme společnou jen lásku k přírodě a i o tu se zajímá jinak, než jsem se zajímala já. Navíc není mazlivá, takže je těžké uhlazovat různé spory, které v komunikaci vznikají (hlavně kvůli domácím úkolům, které flinká, a že nedbá o své věci). Nějaká rada? Nějaké zkušenosti? Nerada bych kvůli nějaké výchovné chybě přišla o přirozené pouto mezi matkou a dcerou. ~:(
sas.i 10843
4.7.2014 9:57:45
Lutni - přesně tak, tak nevím, jestli je chování moji malé blíženkyně k smíchu nebo pláči. Má svůj svět. S lvíčkem je opravdu lepší neporoučet mu, neponižovat ho, když ho beru jako sobě rovného, mluvím s ním narovinu, po dospělém, je pak vstřícný a rozumný. Na dceru nefunguje nic :-)
KoproFka 76193
4.7.2014 0:55:10
Potvrzuju, že nejhorší jsou štíři - mm~q~
mrňavka je beránek - a fakt je to miloučká usměvavá ovečka! I to její vztekání občas je takové jemné a rychlekončící...
Oproti ní je junior, narozenný v panně, zřejmě omyl přírody - nebo horoskopu!!!
[<<Předchozích 420] Názory 421430 z 8637  [Dalších 8207 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.