Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| louda | 21323 |
|
|
13.11.2013 22:19:32
Vtip je v tom, že moje matka taky netuší, co udělala špatně. Jednou jsem se jí to snažila vysvětlit, ale zaplavila mě jen vlnou dalších výčitek. Mám sourozence a ten jakž takž s ní vychází.
|
| Tylity | 114268 |
|
|
13.11.2013 22:19:00
Divá Bára
proč mu odpovídám? Je to můj syn a já ho miluju. I když je ke mně sprostý, i když nás okradl.. i když je, jaký je.. Ale nebudu mu již ustupovat, již se k němu chovám jinak, než byl zvyklý. |
| Epepe | 89236 |
|
|
13.11.2013 22:18:44
Tak to ani toho puberťáka.
|
| Tylity | 114268 |
|
|
13.11.2013 22:17:13
louda
dnes s psycholožkou rozebíráme, co dnes předávám svým dcerám - co se jim snažím předat.. je to o tom, že mají žít svůj život a že ten život je jejich, ne těch kolem, že patří jim, nikoli ostatním.. že číslo jedna jsou právě ony a nemají se rozdávat.. mladší dcerka má dnes navíc jiný vzor v mém současném partnerovi, který je diametrálně jiný a pomáhá nám všem. Má neskonalou trpělivost, nemá to doopravdy se mnou jednoduché. Také dcerám předávám, že se musejí spoléhat samy na sebe a nebýt na nikom závislé (já bych se jinak z toho všeho nedostala, kdybych se neuměla spolehnout sama na sebe a uživit sebe i své dítě) - tady si ale nejsem jistá, že se mnou psycholožka souhlasí... :) |
| louda | 21323 |
|
|
13.11.2013 22:16:48
On je dost rozdíl, když ujede puberťákovi sprosté slovo a nebo když jsou v rodině dlouhodobě patologické vztahy. Ty se fackou napravit nedají.
|
| Epepe | 89236 |
|
|
13.11.2013 22:16:42
Tak to teta měla docela pravdu, ne?
|
| louda | 21323 |
|
|
13.11.2013 22:14:23
Kamarádka byla přítelkyně toho syna. Jak dopadla maminka netuším, snad nakonec taky odešla, jen vím, že syn tátu nenáviděl, za to co dělal mámě a přesto si tenhle vzor chování odnesl i do svého života.
|
| louda | 21323 |
|
|
13.11.2013 22:11:17
Přeju ti hodně štěstí. Neumím si představit dostat se do takové situace. Každý si holt z dětství něco do života neseme, protože partnera si vybrat můžeme, ale rodiče nikoliv. V podobně bezvýchodných situacích já osobně řeším hlavně to, abych se cítila co nejvíc v pohodě, protože nemá smysl se trápit, když to nemůžu ovlivnit. A taky se po večerech modlím, k sobě i k ostatním zúčastněným.
Mimochodem, mám kamarádku, kde syn zdědil sklony k domácímu násilí po otci. Kamarádka včas utekla, ale byl to i tak hodně smutný příběh. |
| Mili+2 | 70470 |
|
|
13.11.2013 22:10:41
Moje teta v devatenacti rekla svy mamince ze neni maminka ,ale macecha, tak dostala facku jako vrata.
A mama zhruba na prahu plnoletosti jela v aute s rodici , tata vjel do louze a pocakal chodce, a ona na nej ze je blbej. Tak se moje babicka otocila a prastila ji pres nos az ji tekla krev. Holt babicka byla na takovy veci pes, dneska by asi neuspela. Ja svy mame nic takovyho nerekla, ale s tatou jsem si jako dospivajici moc nerozumela, a tak jsem hulakala vselicos ,pysna na to dneska nejsem. |
| Termix | 105545 |
|
|
13.11.2013 22:08:59
Svým rodičům jsem nikdy nenadávala, ale po mnohaletém sexuálním a psychickém týrání jsem je naprosto odstranila ze svého života a nejsem s nimi v žádném kontaktu. Neznají ani mé děti.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.