Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Tylity | 114268 |
|
|
13.11.2013 22:43:38
louda
jistě že je problém můj vztah se synem. Měla jsem ho i nadále poslouchat a žít s jeho otcem - oni by mě společně s úsměvem pohřbívali, plácali si po ramenou a smáli se svým morbidním nápadům.. dostala bych dárek pod stromeček a k narozeninám, jak se ve slušných rodinách dává a byla postupně dále zpracovávána, jak se v té rodině mám chovat, co si smím - či spíš si nesmím dovolit a syn by vládl mým majetkem, jelikož ten mi stejně nepřísluší. Dík, že jsi mi řekla, že syn, co je vulgární k matce je vlastně vpořádku - ta matka si vlastně nic jiného nezaslouží - beru to na vědomí. Která matka tu je ještě tak hrozná, jako já? Myslím, že jsem nejhroznější matka, že? Myslím podle synova chování ke mně musím být nejhorší.. tak jsi to myslela,vid? |
| NovákováM | 120401 |
|
13.11.2013 22:40:36
tylity, za mne je to naprostá příšernost všetranná.
Věřím, že nemáš jinou možnost, ale tenhle způsob komunikace - to - ve zlém - "bomba" |
| Tylity | 114268 |
|
|
13.11.2013 22:37:42
louda
ano, změnila jsem tam postoj - tentokrát jsem byla velice úsečná a kategorická, tvrdá. Pro něj to byla změna - do té doby jsem mu jen domlouvala, vysvětlovala.. došla jsem k závěru - nutná změna chování matky. Nastavila jsem strohost a důslednost, tvrdost. Nikdy ji nepoznal. Láska a chápavost matky je pryč - přišel o ni a je na něm, aby si uvědomil proč. Kdyby přišel? On nepřijde, nikdy - je stejný, jako jeho otec, a ten je jako dědeček - odtud pramení má jistota. Znám ty lidi a jejich povahy. |
| NovákováM | 120401 |
|
13.11.2013 22:36:36
za mne je do první tam umístěné věty... či vyřčené.
Od počátku to byly dvě znesvářené strany, cizí lidé.. od toho, co jsem četla. Asi bych to jako máma při svém nastavení probulela od počátku do konce. |
| louda | 21323 |
|
|
13.11.2013 22:34:02
Problém není syn, problém je tvůj vztah se synem. Klidně se ujišťuj že u tebe je vše bez chyby, já přesvědčovat nepotřebuji, nesoudím cizí lidi, o kterých nic nevím. Věřím ti, že syna miluješ a že tě to hodně trápí. Kdyby sis byla jistá sama sebou, ujišťování bys nepotřebovala. Držím palce ať se ti to podaří vyřešit lépe, než tomu bylo u nás.
![]() |
| Dani.K, K 05, P 09 | 47447 |
|
|
13.11.2013 22:33:29
Přiznám se, že mi také přišlo divné prát špinavé prádlo na veřejnosti...
Znám jednu rodinu, kde se syn také tak úplně nevyvedl, z doslechu vím, že byl na rodiče sprostý, kradl peníze, nadělal dluhy a rodiče byli nuceni mu zrušit trvalé bydliště. Přešlo pár let a kluk z toho "vyrostl", rodiče mu neuzavřeli dveře navždy a když přišel s prosíkem o pomoc, tak mu pomohli (ale ne tím, že by mu dali peníze, ale tím, že s ním oběhli úřady, zjistili co a jak, pomohli domluvit splátkový kalendář, pomohli sehnat ubytovnu). A jestli bude sekat dobrotu, tak má šanci se z toho svrabu vyhrabat... |
| Tylity | 114268 |
|
|
13.11.2013 22:32:31
louda
my spolu nekomunikujeme. Ten rozhovor byl jediný po dvou letech.. pak se ještě vyhrotil jeho hodně sprostými nadávkami - to tam již není.. |
| louda | 21323 |
|
|
13.11.2013 22:30:29
Přečetla jsem ten váš rozhovor. Je to strašidelné. Léčit byste se měli oba, jste na sebe oba hnusní, jeden druhého urážíte. Nech ho být, tímhle nic nedokážeš. Myslím, že váš vztah ještě není ztracený, zatím je ještě ochotný s tebou komunikovat, i když na strašné úrovni. Já zprávy mé matky už opravdu ignoruji.
Dej se do kupy a třeba se to nějak vytříbí samo, hlavně už nelij olej do ohně. |
| Tylity | 114268 |
|
|
13.11.2013 22:25:25
louda
ale já vycházím dobře se svými dvěma dcerami a i s dcerou svého partnera, mám tedy tři dcery v různém věku, není o vztazích "jakž takž" - je nám spolu dobře.. Ano, dcery to mohou vnímat jinak, ale máme doma pohodu, dostávám od všech pusy, smějeme se spolu, telefonujeme, se starší, co zde nebydlí se navštěvujeme..... hm.. problém je jen syn.. a prohlubuje se, vyostřuje.. proto přemýšlím o té psychologické poruše.. |
| Tylity | 114268 |
|
|
13.11.2013 22:22:37
louda
.. jenže já chci pochopit, co je špatně - na mé straně, na straně mých dětí či jejich otce.. Bavím se se svým synem a stále dokola to čtu, co mi napsal - vidím tam patologii.. pro mě to není normální.. jen nevím, jak to vidí jiní, co nejsou emočně ovlivněni.. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.