Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| louda | 21323 |
|
|
13.11.2013 21:58:28
A bez urážky, ty taky nebudeš úplně v pořádku, když jsi dokázala žít s takovým chlapem. Je to strašně smutné, že váš syn kopíruje jeho chování a chápu tvou bezmoc. Zkus se zaměřit na to, aby sis sama sebe hlavně vážila ty. S tak dospělým synem už asi nepohneš, dokud sám nebude chtít. Trošku jsem rodinné patologie jednu chvíli "sledovala" a přijde mi, že váš vztah úplně uzavřený asi nebude. Kdybys mu byla lhostejná, snažil by se od tebe držet dál a nesnažil by se tě poškodit. Jinak názor sociálních pracovnic nevypovídá o ničem, do rodinných vztahů nikdo z venčí nemůže vidět.
|
| Tylity | 114268 |
|
|
13.11.2013 21:56:22
loudo, ale já ty děti mám tři a takto patologický vztah mám jen s jedním - a chovala jsem se k nim stejně, alespoň jsem se snažila. Nebyl tu teror, ani psychický a ani jiný.. syn, jak dospíval, tak se ke mně přestával chovat jako k matce, ale čím dál víc jako k nějaké holce, která ho má poslouchat.. začal si dělat nároky na můj majetek - který přeci nepatří mě, ale "rodině" - tedy otci a jemu... přestala jsem mít veškerá práva a úctu..
|
| NovákováM | 120401 |
|
13.11.2013 21:53:24
Tylity a já si myslím, že vyzrálost nesouvisí s věkem.
Nevím, co syn podnikl a v jakém vleku .. (tuším, že otcově), že tě podvedl a mnohamilionově, otázka je, zda je tak blbej, ovlivněnej, či v tom byl úmysl nicméně... úročí vklady. Vaše soužití asi nebyla selanka, ač jste se domnívali, že děti nevnímají a nevědí, vliv otce je asi jasný a trvá. To není výčitka vůči tobě, ale trochu mne překvapuje, že se divíš, když se vymaňovala x let z vlivu manžela, že děti se nevymaní ze dne na den z vlivu otce a nejsou schopné posoudit situaci reálně. To, že je miluješ - je pro ně dost okrajové. |
| Tylity | 114268 |
|
|
13.11.2013 21:52:10
Terezo, divím se.
Jednak se již nejedná o dítě - ale o dospělého člověka. Ale domnívám se, že ta manipulace, když fungovala na mě, může fungovat i na dospělého syna. A ano, divím se - stále se divím. Tyhle věci se nedají přijmout ze dne na den, prý to trvá hodně dlouho. I psycholožka mi říkala, že nemám spěchat, že to chce čas. Je to.. jako bych chvílema viděla.. a pak zase oslepla.. jenže již vím, že jsem viděla a jaké to bylo..... a jednou věřím, že vidět budu.. Jestli to někdo zažil, tak snad pochopí, co tím chci říct.. |
| Ananta | 97295 |
|
|
13.11.2013 21:52:00
Jo a rodičům jsem nikdy žádnou nadávku neřekla, na to jsem neměla absolutně odvahu, ale to bylo výchovou už od mala.
|
| louda | 21323 |
|
|
13.11.2013 21:51:42
To tady nikdo neposoudí. Psycholog neurčuje diagnózu psychické poruchy, měl by ti poradit právě s těmi otázkami, které tě zajímají. Pochopila jsem správně, že řešíš soudně to, že tě syn okradl? Já mám zkušenost osobní. Na matku jsem vyloženě vulgární nebyla, ale v podstatě jako kdyby pro mě neexistovala. Taky dodnes nemůže pochopit, čím se provinila a dává náš vztah za vinu mně a mojí povaze. Vždycky mě milovala, snažila se, abych se měla co nejlépe, podporovala mě, nepamatuji fyzické tresty.. přesto její psychický teror mě pronásleduje dodnes. Nemocná byla především ona, na mě to stopy zanechalo a pro jistotu pravidelně svoje výchovné postupy konzultuji s výbornou dětskou psycholožkou, abych měla jistotu, že synovi poskytnu veškeré podmínky k tomu, aby z něj vyrostl šťastný člověk.
|
| NovákováM | 120401 |
|
13.11.2013 21:48:55
nemám odpověď, nevím o čem s psychologem hovoříte a vzdělaná v tomhle nejsem,
ale připadá mi zvláštní, že se divíš a že řešíte psychickou nemoc, když jsi tu x krát psala, jak otec ovlivňuje děti, jaký je manipulátor a že tě dost nenávidí. Ty jsi vyvrhel dle mínění otce tvého dítěte (ale soudím dle toho, co jsi psala) a překvapuje mne, že se divíš, že ovlivňované dítě se chová nějak, natož psycholog. |
| Ananta | 97295 |
|
|
13.11.2013 21:48:46
Nečetla jsem diskuzi, ale první co mě napadlo, je, jestli pravidelně nevídal, že se k tobě chová hnusně jeho otec, protože obvykle pokud si k nám někdo něco takového dovoluje, tak to je o tom, že nemáme sami dostatek sebeúcty.
|
| Tylity | 114268 |
|
|
13.11.2013 21:48:09
babiki
jsou tu psychologické posudky - je v nich jasne napsáno, že hysterický je otec, nikoli já. A je tu skutečnost, že s dcerami je vše OK, že se takto chová jen syn. Starší dcera se nedávno o chování bratra dozvěděla a sama byla šokována - také to nechápala. |
| Tylity | 114268 |
|
|
13.11.2013 21:45:43
Terezo, synovi již bylo 33 let. Jeho "nevyzrálost" řešíme soudně jako několikamilionový podvod vůči mé osobě. Sociální pracovnice byla u soudu šokována jeho vystoupením proti mé osobě - nikdy nic podobného nezažila.
Zajímavé na tom bylo - že mě o tom následně vyprávěli na sociálce - já si nic nepamatovala - i když jsem tam byla přítomna (u soudu) - prostě si myslím, že je to pro mě tak bolestné, že to můj mozek vytěsňuje.... skutečnost je horší, než si jsem schopná vybavit. Právě proto, že jde o syna.. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.