| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Respektovat a být respektován

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 640] Názory 641650 z 8637  [Dalších 7987 >>]
babiki 4116
13.11.2013 21:45:31
Moje maminka ma znamou ke ktere se takhle dospely syn chova. Neumi to pochopit, ale ja jo - byla vzdy hystericka, sebestredna, manipulujici... Ale ona se tak nevidi.
Tylity 114268
13.11.2013 21:42:36
řeším to s psychologem - tam mi řekli, že to může být psychická nemoc, děděná v mužské linii.. ale jsou to jen dohady, stále přemýšlím, co se musí stát v hlavě člověka, co se takto zle s sprostě dokáže chovat k matce, která ho miluje.. co takový člověk mus mít za povahu, za vlastnosti.. co můj syn podědil.. prostě o tom všem stále přemýšlím.. nechápu..

Kdybych byla vražedkyně, trestaná osoba, vyvrhel - i takovéto matky jejich děti nakonec milují.. Ale já jsem normální ženská, co žije normální život, chodí do práce a vychoovám nejmladší z dětí, splácím hypotéku - pouze jsem měla důvod odejít od manžela.. prostě nechápu..

NovákováM 120401
13.11.2013 21:39:49
Tylity - zkušenost nemám, resp jinak a jinou
a myslím, že dcery vyzrály, syn ne, je ve vleku.

Myslím, že znásobeno tím, že teď neví čí je a na kterou stranu má jít a dost se to na něm podepisuje, nevím proč v tomhle kluci dozrávají později.

Já tohle nastavení občas střečkujícímu příbuznému (klukovi) docela ráda zopakuji, jak mu to trvalo, jak byl nesoudnej, jak byl až zlej, než zjistil sám na sobě a svých zkušenostech, že nemusí být věci tak, jak vypadají.

Někdy mi to dá i práci, abych mu to neotřískala o čumák doslova a to pak se staví na zadní "no jo, tenkrát jsem to nechápal"..

Je snadné ublížit někomu blízkému, nakonec cizímu to nic neudělá a to si netroufneme.
louda 21323
13.11.2013 21:35:11
Myslím, že bys to měla řešit s psychologem.
Tylity 114268
13.11.2013 21:34:46
ano, s dcerou je dnes vše v pořádku, naopak bych řekla, že nyní, když jsem z vlivu jejího otce, tak si k sobě nacházíme cestu, trávíme spolu více času a teprve začínáme budovat náš vztah matka - dcera.. začínám si uvědomovat, jak právě náš vztah narušovala sobeckost otce..
Tylity 114268
13.11.2013 21:32:25
šuplík

otec mých dětí je mpřímo ukázkový anipulátor a hysterik - je naprosto logické, že jak působil na mě, tak působil a působí i na všechny děti. Ale nejmaldší se z toho dostala rychle, starší dceři to nějakou dobu trvalo - ale srovnalo se to a nešlo o sprosťárny, spíše o ostřejší výměnu názorů, kterou si neměla dovolit.

U syna jde o neuvěřitelné vulgarity, úmyslné ubližování, dokonce mě okradl - řeším to soudně.. Nic z toho u dcer není a ani nebylo.
Tylity 114268
13.11.2013 21:29:51
Inko, palečky si cucala dcera, je naprosto v pořádku - teď jsme spolu přátelsky mluvily dobu po telefonu.. Palečky má rozcucané dodnes, háčkovala jsem jí na ně návleky z vlny a zkoušela jí zamezit, aby ručičky - když byla miminko, co leželo v postýlce na zádech - nedala do pusinky, ale ona byla šikovná a i jako mimčo ty ručičky vždycky do té pusinky dostala, tak jsem těch pokusů nechala - a díky tomu má i dnes, jako dospělá, placaté palečky a zdeformované patro... tak nevím, jestli jsem měla být víc důsledná a vytrvalá, a nebo jestli jsem se vůbec o nic neměla snažit - abych vás tady nepohoršovala .. :) :)

Syn rozhodně s palečky problém neměl.
NovákováM 120401
13.11.2013 21:29:14
a já si myslím, že je to dost v háji.

Prostě se podělalo vztahově a rodičovsky všechno, co se dalo, dosud.

Nevím, co se stalo, a věřím, že jsi oběť, ale to se nedá vysvětlovat, přenášet, předávat, chce to čas a jejich vlastní zkušenosti.
.ganesha. 83982
13.11.2013 21:26:34
No .. nějak mi došla slova
Tylity 114268
13.11.2013 21:25:50
Syn mě s otcem láskyplně pohřbívali, to je pravda.. znala jsem z manželství všechny nadávky, přemýšlím, jestli něco někdy slyšely děti - fakt nevím. Ale myslím, že otec má psychickou poruchu a lékař mi říkal, že je možné, že se to dědí v mužské linii - podobné chování jsem viděla i u bratra a otce manžela..
[<<Předchozích 640] Názory 641650 z 8637  [Dalších 7987 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.