Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| .Katka | 3847 |
|
|
17.10.2013 14:25:16
„nehodící se barvy“
![]() ![]() Mluvit dítěti do barev? Proč jako? |
| radka |
| • |
17.10.2013 14:21:14
jo tak to máš štěstí, jsou děti, které vybírají ve 2 letech, resp. se pěkně sekají
nemá cenu bojovat v blbostech |
| .Katka | 3847 |
|
|
17.10.2013 14:19:24
No jasně, požadavek mít na sobě bundu, když je zima, je opodstatněný. A co by se stalo, kdybys bundu prostě jen vzala s sebou, nesnažila se jí ji oblíkat a jen jí řekla, že až jí bude zima, tak si ji od tebe může vzít?
|
| radka |
| • |
17.10.2013 14:18:45
dávám, ale z vhodných možností, takže předem zavrhnu ty nevhodné (zima, nehodící se barvy atak) anebo nabídnu možnosti 2 - aby měla pocit, že si vybrala, ale abychom nad tím nestrávily hodinu
|
| .Katka | 3847 |
|
|
17.10.2013 14:14:08
To je samozřejmě v pořádku, žes ji chtěla chránit před úhonou. Akorát, že ona o to nestála. V takových případech se velmi snažím zvážit, jestli není lepší ustoupit, jestli to riziko např. zdravotních následků je opravdu tak velké. Moje speciální dcera mě naučila, abych netrvala na svém jen tak z principu ("protože jsem řekla!"), všechno musí mít důvod a opodstatnění.
|
| růžové autíčko | 133740 |
|
|
17.10.2013 14:10:26
Dceři jsou čtyři,vždycky jí dám vybrat, co si chce vzít, ale jen z toho co je vhodné. Dávám na vybranou i co se týče jídla,pití nebo v obchodě.
|
| Juldafulda | 60905 |
|
|
17.10.2013 14:09:44
Katko ji proste zima neni
). Kdyz se se mnou takhle pere, tak ji necham a po nejakym case se ji zeptam jestli by uz nebylo dobre si tu bundu vzit, ze mne je zima a ji musi byt taky, tak mi pak da za pravdu a oblekne se. Tohle je proste jeji potreba vzdoru jak se mnou bojovat, protoze to v jinych vecech proste neumi . Neznam u ni, ze bych ji neco v obchode nekoupila a ona kuvli tomu udelala scenu, proste takove ty typicke sceny, ktere delaji deti bezne, ona si to vybiji jenom na obleceni nebo botech. Na mne je byt ve velikem strehu a ztopit obleceni, ktere by mohlo udelat problemy. . Jinak bundy maji deti kazdy dve. Boty maji taky dvoje, krome sandalu. ![]() |
| jentak |
| • |
17.10.2013 14:04:55
Lassie - ale na lepší nabídku může čekat do aleluja, když lepší nabídka není. I dvouletý dítě vidí, že má ve skříni x triček a nesetkala jsem se s tím, že by dítě vyžadovalo úplně jiný tričko, který tam nebylo.
Jednoduchý - tady vidíš nabídku, vybírej. Dřív to bylo - ale rychle, jinak vyberu sama, dneska neříkám nic. A je pro mne nepochopitelný, že dítě neví, co má ve skříni. Já s nimi 2x ročně procházím a třídím jejich skříň. Max. objeví tričko, když si nevybírali trička důsledně od spoda. |
| Jana, 2/07+10/08+5/11 | 81165 |
|
|
17.10.2013 14:02:35
Mohlo být tak 8 stupňů, studenej vítr. Má rýmu, kašle. Prostě jsem nechtěla, aby mi vymrzla.
|
| .Katka | 3847 |
|
|
17.10.2013 14:00:38
Stálo to za tu scénu? Opravdu by zmrzla a opravdu by se neoblíkla, kdyby jí bylo zima?
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.