| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Respektovat a být respektován

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 980] Názory 981990 z 8637  [Dalších 7647 >>]
Tante Ema 107184
22.7.2013 11:50:51
Přesně tak!
Mikádo problém sice neřeší, ale podstatně zjednodušuje.
Jinak bych dala výběrovou variantu a v horšímpřípadě jí makovici omigala, jsou prázdniny, ono by jí to rychle dorostlo a aspoň by se odvšivila z gruntu.
Celé se to odvíjí od rozhodnutí matky, pokud máma bude vypleskaná a neodhodlaná, není šanc.
Inka
  • 
22.7.2013 11:48:11
Řekla bych, že když nebude držet, musí se ostříhat.
Xantipa. 34439
22.7.2013 11:47:44
Jak to píšeš, tak jsem si vzpomněla na cestu busem z Itálie. Tam jedna holčina řvala, že odjíždí, pak řvala, že řve a že nemůže přestat a pak řvala, že nevím, jestli je jí líto, že odjíždí a nebo se jí stýská po rodičích. S ní seděl její patnáctiletý brat a tomu ruply nervy, takže nevydržel, jednu jí fláknul a doporučil, že ještě jednou, tak jí přidá. Následně ona holčina zase řvala, že ji bije. No psycho. Jediný, co pomohlo, že jejího bratra bylo možný posadit jinam a jí si nevšímat.
U Tvé dcery bych prostě počkala - teď ne, vrátíme se k tomu za půl dne.
Xantipa. 34439
22.7.2013 11:41:06
No to bych jí řekla - takže Ti nevadí, že zítra se ti bude hemžit v hlavě? No to jsem zvědavá, co na to kamarádi, myslíš, že jim to taky bude jedno?
A v tom případě spíš ve stanu a povlíkáš denně povlečení sama vč. žehlení.
No nevím, má dcera byla hodně paličatá a diskutující, ale představa, že by se jí v hlavě vylíhly vši a věděl o tom někdo jiný, než jen ona - to by snad nepřežila.
blka 41710
22.7.2013 11:35:23
Z vlastní zkušenosti musím říct, že jakékoliv zkrácení situaci zjednodušuje. Musela jsem likvidovat sama, manžel ty hnidy v mých vlasech prý neviděl. Takže jsem několikrát denně vyčesávala. V krátkých to šlo mnohem lépe než v polodlouhých. Celkové odvšivení mé hlavy trvalo asi 14 dní. Syny jsem vzala strojkem a neměli nic hned na první ošetření.
Vanda.w 138093
22.7.2013 11:32:17
Tut. trochu se to zlepšilo,když jsem jí dala svůj mobil a mohla hrát hry....ale to byla otázka 5 minut. To na vybrání nestačí...
Vanda.w 138093
22.7.2013 11:30:18
ale to je strašný...jestli to tak bude až do dospělosti. Ten čas, kdy jsou děti "normální" je moc krátký:-))
Vanda.w 138093
22.7.2013 11:29:34
Ptala jsem se jí, co tedy chce dělat a ona na to: at ji nechám být. přeloženo: chtěla nad vzniklou situací zavřít oči a dělat jakoby se nic nestalo.
Vanda.w 138093
22.7.2013 11:26:59
Holky, já vím,že bude hůř, mám ještě starší dceru, té už bude 18. Zdá se mi,že klackovitá začala být daleko později než v 8 letech...asi jiný geny;-)

Nechat vybrat z možností: vybrat hnidy nebo ostříhat trojkou. No,asi bych to tím strojkem(ačkoliv ho doma fakt máme:-) nedala. Má dlouhý vlasy a ostříhat na mikádo situaci neřeší.
Kdyby dělala scény po hodině vybírání...ale to jelo od samého začátku.

Zkusila jsem jí říct, že bude muset být doma sama,protože k babičce mezi ostatní děcka jet zavšivená nemůže a já musím do práce. Reakcí byl zesílený hysterák,že sama doma nebude. Odvětila jsem, že je teda musíme vybrat. Další řev....že to bolí atd. Řvala i ve chvílích, když jsem hledala, ne tahala.

Ve finále řvala, že nedokáže sama přestat řvát.
Ještě že jsou prázdniny,já na to fakt nemám nervy.
Líza 17721
22.7.2013 11:11:36
Souhlas s Adel, jsou situace, kdy nelze dlouze diskutovat. Dát na výběr dvě možnosti a pak trvat na realizaci té, kterou si vybrala. Vybírání hnid je opruz, klidně bych jí vyjádřila soucit s tím, že tohle chápu, ale vydržet zkrátka musí.
[<<Předchozích 980] Názory 981990 z 8637  [Dalších 7647 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.