| apo-lena | 159305 |
|
6.4.2023 22:26:02
Mazanec robot ještě zvládl. Teď už nefunguje. Muž našel opraváře, tak uvidíme.
Už si vybírám nový. Zatím jen pro jistotu. Potřebuji, aby zvládl zadělat na dva bochníky chleba. |
| Stáňa * | 7932 |
|
|
6.4.2023 22:21:21
Ten náš měl mít akce přes celé Velikonoce, takže prudí. Ale do lesa na brigádu ho pustit nemůžu.
|
| Stáňa * | 7932 |
|
|
6.4.2023 22:19:55
Moniko,
vítej do klubu :( U syna si nebyla doktorka úplně jistá, pro jistotu mu udělala test na streptokoka a měl ho tam. Zrušili jsme tchýni z důchoďáku a návštěvu rodičů. |
| Monika | 123907 |
|
6.4.2023 22:14:11
Měli jsem už dnes být u tchyně, ovšem onemocněl syn - pylová alergie plus něco k tomu, bolest v krku, rýma + únava a možná trochu teplota. Poslala jsem ho i k doktorce, protože ten krk měl tak divný, že jsem měla obavu, jestli to není na ATB. Nakonec dostal jen ATB kapky do nosu s tím, že má ještě v Út přijít na výtěr, jestli nemá nějakého zvláštního streptokoka (asi ted něco řádí?) ... Zítra tedy asi odjedeme, nejspíš bez něho, hlavně aby nenakazil tchyni. Ubude jedna pracovní síla pro práci na zahradě :-( Jinak snad uvidíme více příbuzných a provětráme se na čerstvém vzduchu, v pondělí asi vyrazíme domů hned po snídani, dcera má odpoledne ještě trénink ...
|
| Senedra | 14756 |
|
|
6.4.2023 22:11:19
Stáňo, sice po antibiotikách, ale sport a fyzická námaha zakázany další dva až tři týdny.. takže padá spousta akcí.
|
| Stáňa * | 7932 |
|
|
6.4.2023 22:04:15
Já první mazanec asi zítra, druhý mazanec nejspíš v neděli.
Kousek jednoho z nich se chystám donést tchýni do důchoďáku. Kvůli synově angíně se ji bojíme vzít domů. Ona by chtěla být s ním, ale mohla by to chytnout, takže rodinnou oslavu uděláme až příští víkend. |
| Zasjaj. | 54917 |
|
|
6.4.2023 21:57:06
Rose,
![]() přesně to mě napadlo Kachna bude na výstavě drůbeže ![]() |
| Stáňa * | 7932 |
|
|
6.4.2023 21:55:48
Senedra, to máte dobrý, že už máte po antibiotikách. Nám to ovliní celé celé svátky.
To "mezitím" máme hodně podobné :) |
| Stáňa * | 7932 |
|
|
6.4.2023 21:54:20
Dnes jsem byla zase víc jak 10 hodin v práci, pak rychle nákup a doma šupem na zahradu. Doufám, že další dny budou klidnější.
Hlavně se nám ale kvůli synově angíně kompletně změnily všechny plány. Nikdo nepřijde k nám, ani my k žádným příbuzným nepojedeme (senoři, nechceme je ohrozit). Zítra v den půstu vymyslím něco bezmasého a asi upeču mazanec. V sobotu procházka od Červeného kříže, kterou organizujeme. Návštěva velikonoční výstavy a zastávka v pizerii. V neděli s kamrádkou na velikonočně vyzdobený zámek v Ratibořicích. V pondělí procházka. Mezitím domácnost, podle počasí zahrada, knížky, filmy, něco do práce, co jsem na dnešek slíbila a nestihla. |
| babi_ | 48341 |
|
|
6.4.2023 20:55:21
![]() |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.