| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Ostatní : Velikonoce

(?)
[<<Předchozích 230] Názory 231240 z 6896  [Dalších 6656 >>]
Vítr z hor 100046
7.4.2023 9:36:35
Řeším pověry a zvyky.
Nehodlám hledat poklad, ale prát nebudu, to neperu nikdy.

Jenže jak je to se zahradními pracemi? Prý se nemá hýbat půdou. Jaké to má vysvětlení? Co se stane, když s ní budu hýbat? Je prosté přenášení rostlin do skleníku hýbáním s půdou? Chtěla jsem taky přesazovat orchideje...
Dnes mám na zahradě pomoc, jindy nebude ~d~

(Kromě toho samozřejmě peču mazance atd.)
Beat 107867
7.4.2023 9:30:19
CAIRO, co jsou medvědi zelené pletence. Mám tu tašku medvědiho česneku!~:-D
kysnutá knedla 99495
7.4.2023 9:00:26
Doobedu varenie+piecť chlieb, odpo sa modlím aby MM vzal deti von a ja by som mohla na kolo. Som hnusná, viem, ale zajtra kolo nebude, tak dnes si ho aspoň hodinku chcem užiť.
S dcerou upečieme baránka, a zajtra väčšie varenie, pečenie, upratovanie a následné zdobenie.

Btw, pred chvíľou vyliezol syn, a oči vytreštené, že sme s MM obaja doma. Vraj KDO BUDE VYDĚLÁVAT NA DŮCHODY?
🤦🏻♀
Stáňa * 7932
7.4.2023 7:02:40
Mému bude letos 18, ale musím s ním, resp. Poslala bych ho samotneho, ale to by jel autobus3m v 7 tam a v poledne zpátky. A to je přitom jen 6 km.vesnice, no.
Naštěstí mám neomezený HO.

Snad tvému synovi ty kapky zaberou, aby mohl do školy.
apo-lena 159305
6.4.2023 23:46:56
Kynuté jsou fajn. Já dělala kynutý a ze zbylých bílků beránka. Mám v plánu ještě piškotového beránka. Mandlového podle Florentýny mi muž rozmluvil. Ten mi chutná asi nejvíc, ale sama ho celého sníst nechci. Bojím se, že bych to zvládla.
Na pondělí jsem chtěla dělat ještě tvarohový mazanec, ale bez robota na to kašlu.
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 39806
6.4.2023 23:25:59
No to snad ani nakrájet nepůjde, fakt je to hrůza ~f~
A to mám zítra péct další k tátovi... Asi se vrátím ke kynutému a kynutí v troubě...
No na druhou stranu nikdo jiný nebude péct, takže lepší nepřinese ~:-D
apo-lena 159305
6.4.2023 23:15:41
Já bych ty popraskané servírovala nakrájené.
Mně to těsto letos nechtělo kynout, tak jsem ho pekla v dortové formě, aby nebyl placatý. Tak vysoký mazanec jsem ještě neměla. ~:-D
Tchán dnes přinesl svůj a ten jeho chutná líp.
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 39806
6.4.2023 23:05:52
No, já se pokusila o tvarohové mazance... Popraskaly úplně příšerně, jsem tak naštvaná, že beránka odmítám péct... Slaný vyšel teda dobře, tak aspoň něco... Ty popraskané potvory snad ani nepovezu s sebou ~a~
No na noc ještě strčím do trouby králíka a bůček s kouskem uzeného, zítra u tchýně dodělám jen špenát a uvařím kupované noky... Asi mi letos není souzeno vyšvihnout velikonoční stůl... To mám z toho, jak jsem se na to chystala s předstihem, kdybych se na to vybodla a improvizovala na poslední chvíli jako vždycky, udělala bych lépe ~d~
Monika 123907
6.4.2023 22:34:45
Stáňo, já poslala syna k doktorce samotného (je mu 16 a měří 195 cm a je fakt divné ho tam vodit ~;)), bohužel jeho informace byly velmi strohé, ale pochopila jsem, že dneska by se ten zvláštní streptokok nedal ještě odhalit, když ho bolí v krku teprve 3. den ... Takže uvidíme v úterý.
Senedra 14756
6.4.2023 22:31:08
Stáňo, u nás pár dnů teplota až horečka, pak výlet k doktorce, ta řekla, že se jedná o virozu. Ten samý den večer horečka 39, další den 40, pořád silný dráždivý kašel, ztráta hlasu, takže po dvou "úžasných dnech" opět doktorka, ta udělala CRP, vyšlo už dost zvýšené, tak nasadila ATB.
[<<Předchozích 230] Názory 231240 z 6896  [Dalších 6656 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.