| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Kýla – tříselná, pupeční, brániční

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 310] Názory 311320 z 429  [Dalších 109 >>]
Maky, Maťo,Víťa,Štěpi,Emma,Lui 95266
14.4.2009 15:04:26
Nedivím se Ti, ačkoli si trochu dovedu představit, jak těžkou práci sestry mají (ne, že bych byla zdravotní sestra, ale můj manžel pracuje v denním stacionáři pro mentálně postižené lidi), tak tohle si přece nikdo nemůže dovolit. A musím říct, že ke mně se teda nikdy žádný doktor ani sestra nechovali nějak nepříjemně, spíš naopak.
If & 3♥ 3270
14.4.2009 14:53:36
Maky mě se taky nějak nechtělo věřit vlastním uším a musím říct že mi to na psychickém stavu rozbouraném vlastní vřeštící dcerou ať jdu pryč fakt nepřidalo...

Bára se sice do druhého dne uklidnila a začla se mnou parádně spolupracovat, protože pochopitelně nejsem hydra co mučí doma své děti a sestra svůj výrok zmírnila že "to s dětma opravdu umím" (musela jsem do Báry denně dostávat přes dva litry čaje a byl to ze začátku dost boj), ale i tak mě tato zkušenost s místní nemocnicí totálně odradila~o~
Maky, Maťo,Víťa,Štěpi,Emma,Lui 95266
14.4.2009 14:49:04
Mně se nechce věřit, že by tohle řekla nějaká sestra. Fakt ne~d~

Jinak si myslím, že by člověk měl s dítětem jednat jako se sebou rovným, takže já na pohádky rozhodně nehraju, ale zároveň bych neřekla, že to bude bolet, pokud se na to dítě zeptá, tak řeknu že možná jo, někoho to bolí, někoho ne.
If & 3♥ 3270
14.4.2009 14:27:01
Zajdulko, my už o té kýle víme rok, a bylo nám doporučeno zvládnout operaci do školní docházky.. tedy těch pěti šesti let... že to děti lépe snášej... takže jsme se podle toho zařídili.. i když já bych klidně ještě rok počkala, ale zkomplikoval nám to přibyvší junior... s kojeným dítětem bych těžko někde lítala po doktorech a operacích... a chci být s Bárou určitě...protože jsem před rokem udělala zásadní chybu že jsem první den hospitalizace kvůli té angíně tam poslala manžela a když jsme se střídali Bára stropila neskutečnou scénu že chce tatíííííííííííííínkááááááááááá a plakala celé odpoledne v kuse než se uklidnila..

Chodili si na mě ukazovat lékaři a sestry z celé nemocnice jako na exota, že mě moje dcera odmítá (měla čtyřicítky horečky a bylo jí strašně zle). A dovršila to vrchní sestra na dětském, která mi žoviálně sdělila že "on se asi doma o děti stará víc tatínek že???" No já byla fakt na prášky... takže to bych nerada opakovala....
TerezieK 28007
14.4.2009 14:21:13
Taky nas to ceka a mam z toho hruzu uz ted. Pac syn ma trauma z ORL a nedovedu si predstavit, jak bych ho tam fyzicky zvladla.

Mne v detstvi taky operovali pupecni kylu a lezela jsem v nemocnici 10 dni!!!
Zajdulka 42924
14.4.2009 14:20:45
If hodně štěstí přeju. Kontakt si ukládám, protože obě děti mají kýlu a nevím, kdy se to může hodit, že? ~;((
If & 3♥ 3270
14.4.2009 14:14:11
Libi, dr mi psal 2800,- za zákrok a 1500,- za anestezii... ale bylo před dvěma měsíci, tak nevím jestli se něco nezměnilo....

Jo jo.. toho probuzení se opravdu docela obávám, ale snad to zmáknem... budu tam s ní já a manžel bude putovat někde po okolí s mladším Kubou... Bára je na tátu taky hodně fixovaná (obzvlášť když ji něco bolí tak volá tatínka). Ale ten bude "za bukem" takže to snad zvládnem...

Právě proto že jsem těhotná chcem to zvládnout co nejdřív, abych měla ještě dost síly a energie se o ní postarat.. s miminem by to nešlo už vůbec.... ~d~
Hanka+L+A+V 28463
14.4.2009 14:00:03
Ahoj If, koukám, že tě taky v těhu nemine operace s dítětem. Já ji ale absolvovala v 15tt, protože dcerka je nechodící a bylo potřeba ji přenášet a polohovat, tak jsme se snažili to uspíšit.

Naše měla v době operace 4 roky a nějakej měsíc. Protože se dopředu hodně stresuje, tak jsem ji připravovala jen tak, že půjdem do nemocnice (jsme tam co chvíli :( ), kde jí budou páni doktoři operovat nožičku, aby ju nebolela (na amputované nožce jí rostla kost rychleji než okolní svaly a prorůstala ven skrz kůži). Že budu pořád s ní, jen pojede takovým výtahem na sál, kde bude spinkat, a až se probudí, tak už zase budu s ní.

Naše se doktorů nebojí, takže předoperační vyšetření v pohodě. I cesta na sál, pak nevím, do sálu mě už nepustili. Ale jak ji přivezli, to byl horor. Pořád v kuse strašně plakala a naříkala. Až se trošku probrala, tak plakala, že to strašně bolí. Nemohla jsem ji ničím uklidnit, bylo to fakt dost hrozný.
Operační den to bylo fakt šílený, naštěstí mě po příchodu z práce vystřídal u malé manžel a pomohl. Byl to fakt záběr na psychiku a ta bezmoc nemoct jí nijak pomoct.

Ale po operaci nemohla vidět žádnej bílej plášť, hned brečela. :(

Určitě to nebude nijak příjemný ani pro malou ani pro tebe, ale když se nedá nic dělat, musíte to zvládnout.

Držím moc palce, aby to nebylo až tak strašný jako u nás. Akorát si nedovedu představit jít po operaci s malou hned domů, ale kýla je asi něco jiného.

Ať to máte brzo za sebou a jste fit.

Libi,Jasminka,Mia 16018
14.4.2009 13:59:33
If,
prosimte a nevis,kolik se na te Budejarne plati? Me dr.rikala neco o 4000 za anesteziologa.

Ja jsem se dnes u dr.dozvedela,ze mala bude muset jit na operaci pupecni kyly (ma ji docela velkou) a to je ji 27 mesicu.takze mam z toho hruzu:( fakt se toho dost desim.

Pry je dobra chirurgie v Motole,tak to chci zkusit i tam.my bydlime v Krci.

kazdopadne preji hodne sil a at se operace vydari~R^
rena8 46973
14.4.2009 13:59:00
Jé,ani nevíte jak mi toto téma padlo do noty.Za 14 dní jdeme na vodní kýlu varlete s mým 3 letým synem.Mám z toho už teď noční můru a taková samozřejmost,jako dáreček mě v tom stresu vůbec nenapadla.O Amedu slyším poprvé,jdeme do Krčské nemocnice a doufám,že vše bude ok.Čekáme už přes měsíc na místo,abych tam mohla být s malým.
[<<Předchozích 310] Názory 311320 z 429  [Dalších 109 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.