Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Insula | 28056 |
|
|
14.4.2009 13:30:56
Snažila bych se jí všechno po pravdě říct, jak to bude. Že bude spinkat, až se probudí, že jí to může trochu bolet nebo jí být špatně apod.
|
| Ferdulka | 10415 |
|
|
14.4.2009 13:30:48
Pokud se nepletu,je to tahle klinika,že? http://www.amed.cz/
If držím moc palečky .Já myslím,že pro děti fakt,že se jim řekne,že budou spinkat a bolest neucítí,je důležitý .Přímou zkušenost zatím nemám,ale pokud by nás něco takového čekalo,obrátila bych se taky tam .MMCH možná tam skončíme s pindíkem... |
| If & 3♥ | 3270 |
|
|
14.4.2009 13:28:45
Ňéňulko.. www.amed.cz
Mají dvě "stanoviště" v Praze.. jedno na Karláku a jedno na Budějárně.. specializují se na dětskou a dorostovou chirurgii. Kýly, mandle.. apod... prostě ambulantní operace u který není nutná hospitalizace... sice se za to platí, ale rozhodně těch peněz nelituju... |
| Amálie P | 86832 |
|
|
14.4.2009 13:24:00
DRžím vám oběma palečky
![]() ![]() Nejsem zastánce lhaní dětem.Takže bych asi pomalu holčičce vyprávěla, co jí čeká.a hlavně proč.Vzala bych na pomoc třeba hračku kterou má ráda a na ní ukazovala.Na operaci jsme zatím díky bohu nebyli, ale absolvovali jsme různá nepříjemná vyšetření a to i v narkóze.a tato metoda se mi vyplatila. Můžeš mi prosím napsat, co je to za nemocnici a kde jí najdu?Ještě jsem o ní neslyšela díkyPřeji vám, aby vše vyšlo v pořádku ![]() |
| If & 3♥ | 3270 |
|
|
14.4.2009 13:13:25
Tak už je to tu.. za 14 dní jsme objednaní do Amedu na operaci pupeční kýly. Sbírala jsem psychické síly docela dlouho, ale ještě nejsem úplně "fit", nicméně já jako dospělák to zvládnu spíš...
Poradíte mi jak připravit na to co přijde čtyřletou holčičku? Amed je naštěstí ambulantní chirurgie, takže ODPADÁ stresující a zbytečný pobyt v nemocnici, (byla hospitalizovaná před rokem kvůli hnisavé angíně a odnesla si šílený strach z bílých plášťů) nicméně ta operace samotná neodpadne . Specializují se na děti, takže počítám že z jejich strany bude maximálně lidský a profesionální přístup. Slyšela jsem jen samou chválu, ale i tak obavy jsou. I když dopředu vím že celou dobu budu s Bájou, i na sále můžu být (a doufám že budu)... nicméně sama taky nevím co přijde a jak se na to připravit...Co "dopředu" a co "po probuzení"...? |
| helenna | 90759 |
|
|
1.4.2009 17:29:26
ahoj,tak co už to máte za sebou?
|
| helenna | 90759 |
|
|
22.2.2009 16:20:09
ahojky,volala jsem skoro vsude,já bych taky radši někam poblíž,ale není kde
už jsem byla s malým v Brně na té jednodenní chirurgii,pan doktor se na něho jen kouknul a řekl,že podle něho to je malé,i když podle mě to má opravdu dost velké,ale obědnel nás na 16.3 na další konzultaci,a tam by jsme se měli dozvědět více |
| Iva P. | 92448 |
|
|
19.2.2009 19:08:41
ahoj,můj syn 3 roky má zase problém s kýlou ve varlátku. Má ji už rok a půl a pořád se neztratila. Nemáte někdo s tím zkušenosti?
|
| If & 3♥ | 3270 |
|
|
19.2.2009 8:57:19
Karol mě pan doktor psal 2800 a 1500 anestezie... no necháme se překvapit.. v každém případě už se na Amed těšíme!!!
|
| Karolka a adopčáci |
| • |
19.2.2009 8:53:29
Ahojky, tak my jsme cca 14 dní po operaci na AMEDU, super přístup, skvělý pan doktor i sestřičky, prcek už po týdnu lítá, že ho musím krotit
doporučuji. Ambulantní zákrok stojí 2300Kč |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.