| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Kýla – tříselná, pupeční, brániční

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 360] Názory 361370 z 429  [Dalších 59 >>]
Karolka a adopčáci
  • 
3.2.2009 15:49:25
Mne bylo opakovaně sděleno, že pupeční kýla pokud nezmizí do roka a půl, tak je třeba operativně :-( tak to mám eza sebou :-)
Karolka a adopčáci
  • 
3.2.2009 15:47:55
ahoj, my dnes byli na operaci pupeční kýličky s chlapečkem 3,5 roku v Praze v AMEDU www.amed.cz - perfektní přístup, milý personál, vřele doporučuji, bdete s prckem na sále než usne a pak si jej budete vklidu probouzet, po probuzení a kontrole jedete domu, celé to trvá cca 1,5 hodiny
helenna 90759
22.1.2009 22:30:27
Zdravím všechny maminky,chtěla bych poprosit o radu,někde jsem četla,že pupeční kýla jde operovat i ambulatně,že ráno příjdete dítko odoperují a ještě téhož dne jdete domů,synovi je 3,5 let.Bydlíme v Novém Jičíně,ale na opraci nás poslaly do Ostravy,kde jsem se na toto tel.ptala,ale sestra tvrdila,že to nejde,tak jak to teda je?Víte,kde se to v naší blízkosti operaje ambulantně?nebo mohla by jste mi některá napsat zkušenosti s touto operací,Předem všem děkuji
kili
  • 
17.1.2009 21:56:34
Uskřinutí je spíše risiko u kýl malých než velkých.
Péče o kýlu náleží chirurgovi.
11Maca11 91869
17.1.2009 15:58:08
Ahoj.Potřebuji poradit,mám velké dilema.Moje 3,5 letá dcera má malou pupeční kýlu od narození.Byla jsem s ní na dětské chirurgii /s jiným problémem/ a primář nás objednal na 2.2.2009 na operaci.Její pediatr ji chce vidět a zatím mi operaci rozmlouval,že jí může do 5 let zmizet sama bez zákroku.V úterý nebo ve středu k němu jdeme,tak vůbec nevím co mám dělat.Po přečtení příspěvků mám strach aby se jí taky neskřípla.Moc děkuji za pomoc.~d~
helamic 89687
24.11.2008 11:23:20
Díky za informaci, na polikliniku na Budějovické jsme byly poslány, tak jsi mě potěšila. 9.12. máme termín, tak dám vědět jak to vypadalo.
Líza 17721
22.11.2008 9:24:53
Rino, jednodenní, tzn. ambulantní operace, jsou normální standard na celém světě. Že u nás nejsou tak rozšířené, je právě proto, že se zdravotnická zařízení snaží nahnat body za lůžkodny, popřípadě u některých zákroků pojišťovna váže jejich úhradu na pobyt na lůžku.
Pokud jde o operaci mandlí, kterou argumentuješ, tak tu mojí dceři v Motole dělali v plné narkóze ambulantně, stejně tak se ambulantně dají dělat drobné gynekologické zákroky apod. Ostatně, kdyby byla pravda, co píšeš, těžko by existovala celá jedná část chirurgie, která se nazývá jednodenní chirurgie ~j~
If & 3♥ 3270
22.11.2008 9:01:02
Jinak tedy bydlíme u Rokycan v malé vesničce... ale z Prahy pocházím a bydlí tam rodiče, takže by nebyl problém třeba se u nich den dva zdržet abychom Báru nevozili hin un curik mezi Prahou a Rokycanama....
If & 3♥ 3270
22.11.2008 8:58:34
Holky moc děkuju, určitě se na ten odkaz podívám a pokusím se domluvit.... Báře budou v únoru čtyři, ale osobně si myslím že asi čím dřív tím líp ne?
Jiřule a 3 skřítkové 855
22.11.2008 8:40:37
Ano, ano, u dr.Povolného jsme byli i my.Také doporučuji
[<<Předchozích 360] Názory 361370 z 429  [Dalších 59 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.