Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Alč@ | 29602 |
|
|
22.11.2008 8:37:41
my jsme byli na pupeční kýle před třemi lety ve Vinohradký nemocnici na děstké chirurgii. Ještě než jí bohužel zrušili.
neplatili jsme nic. ráno v 6.00h jsme dorazili do nemocnice v 7.00h šla Verunka na sál. šla jako první,byla ten den tam nejmenší (2.roky) v 7.50 - příjezd ze sálu - a spala zhruba do 12.00h pak se probudila - musela se nabumbat,aby se před odchodem domů vyčůrala. pak dorazil doktor verunka se prošla,vyčůrala a zhruba ve 14.30h jsme šli domů. doma klidový režim - druhý den dopoledne kontrola. a pak další za týden a další za měsíc. |
| PJana | 86863 |
|
|
22.11.2008 8:34:33
Pokud jsi z Prahy a okolí, můžu doporučit Amed - viz. http://www.amed.cz/. V odkazu FAQ jsou taky informace, které tě zajímají.
Osobně mám s dr. Povolným jenom ty nejlepší zkušenosti. Syn u něj absolvoval ambulantní operaci tříselné kýly před rokem a všechno proběhlo v pohodě. Samotná operace trvala 10 minut, za dalších 10 minut se začal probouzet, já jsem ho pomalu oblíkla a jeli jsme domů. I s přípravou a probuzením z narkozy to celé trvalo hodinu. Žádné stresování dítěte. Přístup sester i doktorů jedinečný. Fakt velká spokojenost. Už přesně nevím, kolik to stálo, ale určitě nelituju. |
| If & 3♥ | 3270 |
|
|
22.11.2008 6:12:14
Týjo.. kde se to dělá ambulantněě??? Já chci taky!!!!! Klidně si zaplatím COKOLIV.... Nám diagnostikovali pupeční kýlu letos na jaře a prý v pěti letech (než půjde do školy) máme nechat odoperovat, ale tvrdili mi že je to otázka TŘECH DNŮ! (Tedy ne žádný velký zásah, prý se to dělá laparkou na dva stehy.. fik a je hotovo, ale na tři dny "přijetí-operace-propuštění"... dám COKOLIV za to aby nás v nemocnici nedrželi.. Bára má díky letošní jarní hospitalizaci šílenou hrůzu z doktorů a já taky....
Prosííííííím poraďte!!! PS: Bydlíme u Rokycan, ale jsem ochotná Barunku dovézt kamkoliv na trase Praha-Plzeň |
| Jiřule a 3 skřítkové | 855 |
|
|
21.11.2008 22:01:46
Já bych se nebála
šla bych do toho znova.dítě není zaintubovaný, s dejchákem.. dostane jen masku . už nevím s čím a za pár minut je po všem Chvíli tam poleží, dokud se neprobere zkontrolujou ho....já byla velmi ráda. Doma miminko, Kuba nesnáší nemocniční prostředí.. |
| Rina+2 | 89385 |
|
|
21.11.2008 21:56:23
Bych sla do Vasi nejblizsi nemocnice, ambulantne a narkozu no nevim, kdyby se neco stalo nedejboze tak je uz v nemocnici.I po operaci nosni mandle jsou takhle maly deti pul dne na JIPce a pak jedna noc a domu a to je taky maly zakrok, nikdy nevis co se muze stat.
![]() |
|
|
21.11.2008 21:44:16
a taky jsme platili. Pojištovny nechtějí na ambulantní operaci pup. kýly přispívat .prý s tím nesouhlasí. takže jsme platili taky.
|
|
|
21.11.2008 21:42:45
Ahojky
jojo máme zkušenost. Kubíka operovali před 32. rokem amblulantně na poliklinice. uspali ho, za 20 minut jsme si ho odvezli domu. měli jsme telefon na chirurga kdyby se něco dělo. nedělo se nic. bylo to super. Do večdra nesměl jíst a musel jen ležet.Pak už mohl normálně chodit a jíst a pít.. byla jsme moc ráda že kvůli tomu nemusíme být zavření v nemocnici ![]() |
| Luci+Luk | 44497 |
|
|
21.11.2008 21:42:30
Cože??? Co to je za blbost? No to je síla! Jak není hrazeno?? Pozeptej se i jinde,příjde mi to dost divné
![]() |
| helamic | 89687 |
|
21.11.2008 21:37:10
Obvodní lékařka mě poslala s 5 letou dcerou na vyšetření pupeční kýly. Na chirurgii na poliklinice mi sdělili, že operace je ambulantní a není hrazená pojišťovnou. Budu platit 1500 Kč ze narkózu a cca 2300 Kč za operaci. Máte s tím někdo zkušenost?
|
| Vera33 | 10341 |
|
|
24.3.2008 14:32:44
Jani,
a kde ti prosímtě řekli,že je risk jít domů s oboustranou třís. kýlou? My to měli také tak, ale pořád byl dle doktorů čas je vyoperovat, až se nám jedna kýla uskřinula.Vůbec neměl příznaky typické na uskřinutou kýlu, nebrečel, nezvracel, akorát byl takový divný, prostě jsem poznala, že něco není v pořádku.Operace pak trvala asi 2 hodiny.Doktor mi potom řekl:"To se tak špatně operovalo,kýly byly moc velké!" Co na to odpověděť, to jsem věděla dávno, že jsou velké, ale dle nich bylo pořád dost času. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.