| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Zvířátka - ostatní

(?)
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 7353  [Dalších 7143 >>]
TaJ 81121
20.8.2022 18:15:25
Beat, zážitky v přírodě taky nějaké byly... třeba když jsme na dovolené bydleli v jižních Čechách v penzionu, který byl původně takový ten klasický statek, budova do U a hned za ním jen louka, pole a mezitím koleje...na kouče ohrada se stádem krav...první večer jsme se šli projít k těm kolejím a krávy si nás přišly prohlédnout...postavily se vedle sebe do jedné řady, vpředu mohutný býk a upřeně nás pozorovaly. Naštěstí tam byl elektrický ohradník, vypadaly dost výhružně 😁. Ale další dny už jsme je nezajímali, byli jsme tam každý večer... párkrát nám tam taky přeběhla přes cestu srnka...prostě venkov 🙂. A v Kamenici nad Lipou v průchodu k zámku měly hnízdo vlaštovky, krmily tam mladé...a na několika nádražích se procházela po kolejích kočka...toho si všimneme vždycky, milujeme se synem kočky a vlaky 🙂
TaJ 81121
20.8.2022 18:06:37
Val, nám na zahradě bydlí taky nejmíň dva ježci, mají u nás misku s vodou i granulemi...večer je občas pozorujeme. Taky k nám chodí asi dvě kočky a občas i kuna. Ale nějak si tu navzájem nepřekážejí a neškodí 🙂
Martina Bergerová 70170
20.8.2022 17:40:36
Ropucho, Termix, existuje i růže od českého šlechtitele, která kvete "jabloňovými květy"

http://www.ruze.wi.cz/cs/jablonovy-kvet.html
Půlka psa 24064
20.8.2022 14:44:42
My máme zase kolonii jiřiček. Jsou hrozně roztomilý a asi se jim u nás daří, protože letos přistavěly několik hnízd a odchovaly několik vrhů v každém z nich. Ale rámus teda dělají neskutečnej. Člověk celé léto vstává za rozednění, protože ptáci nemůžou dospat. :-)
K_at 121378
20.8.2022 12:49:23
Koliesko, no Jasně. To jsou hrozný zvuky. My měli letos rodinu kalousů na sídlišti. Museli jsme zavírat střešní okna, protože bychom se nevyspali. ~k~ ale bylo to hezké, večer vyvenčit psa a pozorovat, ze kterého stromu zrovna jedno z mláďat huláká a plachtící rodiče.
Citronove koliesko 7937
20.8.2022 12:37:32
Ano u nas na zahrade, mlada mysiarky

https://youtube.com/shorts/L9sy8dGQhIo?feature=share

Pre niekoho mozno nic zvlastne, pre nas atrakcia, aj ked teda muz to skoro psychicky neuniesol. 2 tyzdne takto skriekala od vecera do rana. :-)
Katka a 2 výrostci 141251
20.8.2022 9:58:33
Taky moc ráda přehazuju kompost tím sítem....
Beat 107867
20.8.2022 9:32:33
babi díky. Jo, ode dneska začínám léčbu. ~:-D
babi_ 48341
20.8.2022 7:53:49
Beat tak dobrý - to jsem ráda ~:-D užívej si péče a ať se kotník brzo zmátoří ~;(( (ale dej mu klid, jinak tě bude zlobit o to déle až trvale...)
Beat 107867
20.8.2022 7:46:24
babi, vyjela~f~.!! A nelitovala jsem ~:-D. Skoda jen, ze Tatry byly v oparu, ale i tak ten výhled je nádherný. A kvetlo to tam všude. Růžové pláně. Paráda. Nahoru to šlo dobre, slapala jsem hlavne pravou. Dolu bylo náročnější se o kotník nezapirat. Člověk si to ani neuvědomuje, když ma nohu ok, co všechno se v ni zapojuje.

A dneska tak nějak stejný. Bolí to, otekly je to. Chladila jsem, co to šlo. Koupila jsem si octan, heparoid, na noc zavázala. U kamarádů vyfasovala hůl a belham se tu ~:-D. Ale všichni se o me krásne staraji a obskakuji. ~:-D
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 7353  [Dalších 7143 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.