| TaJ | 81121 |
|
|
20.8.2022 18:15:25
Beat, zážitky v přírodě taky nějaké byly... třeba když jsme na dovolené bydleli v jižních Čechách v penzionu, který byl původně takový ten klasický statek, budova do U a hned za ním jen louka, pole a mezitím koleje...na kouče ohrada se stádem krav...první večer jsme se šli projít k těm kolejím a krávy si nás přišly prohlédnout...postavily se vedle sebe do jedné řady, vpředu mohutný býk a upřeně nás pozorovaly. Naštěstí tam byl elektrický ohradník, vypadaly dost výhružně 😁. Ale další dny už jsme je nezajímali, byli jsme tam každý večer... párkrát nám tam taky přeběhla přes cestu srnka...prostě venkov 🙂. A v Kamenici nad Lipou v průchodu k zámku měly hnízdo vlaštovky, krmily tam mladé...a na několika nádražích se procházela po kolejích kočka...toho si všimneme vždycky, milujeme se synem kočky a vlaky 🙂
|
| TaJ | 81121 |
|
|
20.8.2022 18:06:37
Val, nám na zahradě bydlí taky nejmíň dva ježci, mají u nás misku s vodou i granulemi...večer je občas pozorujeme. Taky k nám chodí asi dvě kočky a občas i kuna. Ale nějak si tu navzájem nepřekážejí a neškodí 🙂
|
| Martina Bergerová | 70170 |
|
20.8.2022 17:40:36
Ropucho, Termix, existuje i růže od českého šlechtitele, která kvete "jabloňovými květy"
http://www.ruze.wi.cz/cs/jablonovy-kvet.html |
| Půlka psa | 24064 |
|
|
20.8.2022 14:44:42
My máme zase kolonii jiřiček. Jsou hrozně roztomilý a asi se jim u nás daří, protože letos přistavěly několik hnízd a odchovaly několik vrhů v každém z nich. Ale rámus teda dělají neskutečnej. Člověk celé léto vstává za rozednění, protože ptáci nemůžou dospat.
![]() |
| K_at | 121378 |
|
20.8.2022 12:49:23
Koliesko, no Jasně. To jsou hrozný zvuky. My měli letos rodinu kalousů na sídlišti. Museli jsme zavírat střešní okna, protože bychom se nevyspali.
ale bylo to hezké, večer vyvenčit psa a pozorovat, ze kterého stromu zrovna jedno z mláďat huláká a plachtící rodiče. |
| Citronove koliesko | 7937 |
|
|
20.8.2022 12:37:32
Ano u nas na zahrade, mlada mysiarky
https://youtube.com/shorts/L9sy8dGQhIo?feature=share Pre niekoho mozno nic zvlastne, pre nas atrakcia, aj ked teda muz to skoro psychicky neuniesol. 2 tyzdne takto skriekala od vecera do rana. ![]() |
| Katka a 2 výrostci | 141251 |
|
20.8.2022 9:58:33
Taky moc ráda přehazuju kompost tím sítem....
|
| Beat | 107867 |
|
|
20.8.2022 9:32:33
babi díky. Jo, ode dneska začínám léčbu.
![]() |
| babi_ | 48341 |
|
|
20.8.2022 7:53:49
Beat tak dobrý - to jsem ráda
užívej si péče a ať se kotník brzo zmátoří (ale dej mu klid, jinak tě bude zlobit o to déle až trvale...) |
| Beat | 107867 |
|
|
20.8.2022 7:46:24
babi, vyjela
.!! A nelitovala jsem . Skoda jen, ze Tatry byly v oparu, ale i tak ten výhled je nádherný. A kvetlo to tam všude. Růžové pláně. Paráda. Nahoru to šlo dobre, slapala jsem hlavne pravou. Dolu bylo náročnější se o kotník nezapirat. Člověk si to ani neuvědomuje, když ma nohu ok, co všechno se v ni zapojuje. A dneska tak nějak stejný. Bolí to, otekly je to. Chladila jsem, co to šlo. Koupila jsem si octan, heparoid, na noc zavázala. U kamarádů vyfasovala hůl a belham se tu . Ale všichni se o me krásne staraji a obskakuji. ![]() |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.