Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Koníček mořský | 156666 |
|
|
22.4.2022 11:14:04
Letos prvně koupím i pohanku.
|
| Valoria | 98559 |
|
22.4.2022 9:49:39
Ano, zapojím se. Jsem ta, co to bude v jednom Lidlu sbírat.
|
| libik | 142094 |
|
|
22.4.2022 9:44:54
Rišulko,
možná bys mohla pro inspiraci popsat svůj příběh o tom, jak ses stala libertariánem (fandou naprosté nezávislosti na státu) Když "moudra" o škodlivosti sytému troubí nějaký trouba,. co vydělal miliony na kryptoměnách a nemá žádné závazky, usměju se, a pomyslím si "jednou rozum dostaneš" .Ale bolí mně srdce, když tomu věří maminka s krásným dítětem, které ale sociální zázemí dost potřebuje ![]() |
| libik | 142094 |
|
|
22.4.2022 9:35:45
Hrouda, nemáš pravdu.
I do velmi rozvinuté společností patří úcta k věcem a ekologie, což je druhý benefit podobných akcí. |
| Monika | 123907 |
|
22.4.2022 9:31:22
Potravinových sbírek se obvykle nezúčastňujeme, pošleme raději peníze. Ale nesouhlasím s tím, že by takové akce do "bohaté společnosti" nepatřily. Je to prostě doplněk k standardnímu sociálnímu systému, je to nízkoprahové a potřební mohou dostat pomoc hned a myslím, že často ji využívají i ti, co pobírají standardní dávky v ne úplně nízké výši, ale neumí s penězi hospodařit - tak snad alespoň dají dětem najíst i ke konci měsíce.
Navíc současná situace s válkou na Ukrajině plus s tím (částečně) související inflace je prostě mimořádná krize, na kterou těžko reagovat nějakou systematickou změnou právních předpisů, vyvíjí se to, podobně jako to bylo s covidem - těžko může stát hned přijmout nějaká systematická řešení, která by se třeba za měsíc neukázala jako mylná/přehnaná/nedostatečná ... |
| Muumi | 41406 |
|
22.4.2022 8:49:48
Větře, Šatník na Kladně autosedačky chce určitě.
|
| Marika Letní | 140743 |
|
|
22.4.2022 8:44:46
Bouřka "Osobně si myslím, že je dobře že podobné aktivity existují, protože jako akutní pomoc budou rychleji dostupné, když je třeba. I kdyby stát byl mnohem štědřejší, tak než ten dokončí proceduru, tak lidi umrznou a umřou hlady "
Přesně tak to vidím i já. Když se někdo dostane do problémů než vytřídí úřad sociální dávky, které se počítají až zpětně, tak má dotyčný možnost si dojít pro potraviny a drogerii. |
| Buřt | 147593 |
|
22.4.2022 8:39:57
Ja si taky nemyslim, ze Potravinova sbirka znamena neci hrozneho a ze je to nejak nedustojna charita.
Jednak to umoznuje obchodum nevyhodit zbozi, ktere by jinak vyhodily, a jednak cast lidi nechce prispivat penezi, ale potraviny koupi rado. Tak proc ne. Urcite jsou u nas lidi, co propadaji tim sitem pomoci v nouzi, ale kdyz se na to koukneme z jineho pohledu, tak mame treba na obyvatele snad skoro nejvyssi pocet invalidnich duchodcu ... atd. |
| Pruhovaná | 64704 |
|
|
22.4.2022 8:36:44
No ony dnes státy nejsou, co bývaly. Jejich vliv je vinou globalizace o moc menší, než aby mohly zařídit likvidací veškeré chudoby.
|
| Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 |
|
|
22.4.2022 8:30:49
Mně je líto pěkný věci vyhodit. Proto mám přeplněný byt.
Do toho Šatníku to fakt jenom odnesu a jdu pryč? Koukala jsem i na swapy, ale to je hrozně složitý, musíš se někde registrovat. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.