| Vaitea | 114076 |
|
|
26.5.2019 12:08:42
A taky močí na pódiu, ta snese všechno.
Ty určitě močící chlapi nevadí 🙂. Trochu pešek mít takovou paní v čele. |
| Alca | 145121 |
|
26.5.2019 12:08:14
Ty jo Marko, já nevím, ale už párkrát jsem viděla své známé kojit a někdy je to docela fuška - držet dítě (které je leckdy fakt živý), u toho se tedy decentně poodhalit atd. Představa, že se u toho ještě snaží se zahalit šátkem/pelerínou (pokud by to to dítě vůbec tolerovalo), je tak nějak nereálná....
BTW co taky vidím ve svém okolí, tk pro decentní kojení je ideální nosit dítě v šátku nebo nosítku. Takže možná je řešení podporovat to ![]() P.S. Na poslední fotce fakt nevidím nic pobuřujícího - kojí miminko, to zakrývá to prso, je otočena směrem od místnosti..... |
| Bouřka | 7675 |
|
|
26.5.2019 12:07:59
Marko, to, co z té paní je vidět, uvidíš zcela běžně ve výstřizích a ještě oboustraně. Jo, víš že má prs odhalený, ale zakrývá ho dítě. Pak je jen o pár vteřin, než to dítě nastrčí. To není žádné demonstrativní vyvalování prsou. Ony ty prsa holt lépe plní svou funkci, když se netváří, že neexistujou. Možná by to chtělo společensky zdravější přístup k ňadrům, jenže my z nich holt nadělali sexy záležitost, takže teď nám přijdou nepatřičné. A tak sexy kotníčky taky skončily v propadlišti dějin a upřednostnila se funkčnost nohou, prsa se třeba taky dočkají.
|
| Monty | 129940 |
|
|
26.5.2019 12:05:26
Marko,
no však ta paní, co organizovala ten kojící protest se vystavuje úplně nahá, zřejmě jí to přijde taky v pohodě, ale holt jsme na to ještě moc konzervativní a zaprděná společnost, když většinově nerespektujeme právo pobíhat po ulicích hambatý. ![]() |
| Marika Letní | 140743 |
|
|
26.5.2019 12:00:34
Lído však takové výstřihy taky moc vkusné nejsou....ale aspoň z nich nevynadvají ta prsa ven, což tady logicky veřejně paní dělá. A když se dítě odtáhne nebo než se přisaje, tak je prso vidět celé včetně bradavky.
Podle mě totiž není problém v kojení, ale v nezakrytém kojení. I v diskuzi je vidět, jak se někdo drží toho práva vyndat prso a nezakrývat. No tak ať se pak nediví jako ta paní v bance... ![]() |
| Jahala. | 89330 |
|
|
26.5.2019 11:58:22
Alco, nebo mohla říct lidem za sebou , promiňte malý má hlad, já bych si odešla támhle kousek dál na židli nakojit byli byste tak hodní a pustili mě zpět na mě místo ve frontě? Myslím, že lidé nejsou tak otrlí, aby řekli do očí ne nechoď do banky když máš mimino.
|
|
|
26.5.2019 11:51:58
Bouřko nemusíš mít plenu ani osušku, existují dostečně velké kojící peleríny, nebo stačí lehký šátek.
|
| Lída+4 | 138596 |
|
26.5.2019 11:49:17
No, "vidíš vše"... Leckdo má takovej výstřih, že nevidíš o moc míň.
|
|
|
26.5.2019 11:41:30
Bouřko pokud jsi přírodní žena, jako ta kojící guerilla tak chápu, že je ti v takové skupině fajn. Mně ne. Nehroutím se z toho, ale příjemný mi to není. Tak tam nechodím. Někdo chodí na nudapláž, ale že by to byla masová záležitost? Každopádně ani vyznavači nahoty se nechodí odhalovat do banky nebo autobusu.
Fotky jsem dala z jejich stránek, co ony samy považují za vhodnou prezentaci kojení na veřejnosti. Asi se moc lidí, co by fotili cizí paní, co na veřejnosti odhalena kojí, nenajde. Tady jsou tedy "nepodpásové" fotky z kavárny. Ta aspoň sedí otočená, ale zase... z druhé strany, nebo pokud jseš okolo, tak vidíš vše. A dost lidí na to není zvědavých. |
| Bouřka | 7675 |
|
|
26.5.2019 11:37:57
Monty, já bych to nechala na módních návrhářích a navazujícím průmyslu, až zatouží po řádné změně, tak to bezpochyby prosadí
Selebritky vystavující silikony (když už to tolik stálo, ať je to vidět), tomu ochotně napomůžou a matky se svezou ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.