| Monty | 129940 |
|
|
26.5.2019 10:56:28
Marko,
upřesňuji, kojit hladového kojence na veřejnosti tak, že nikomu dalšímu nestrkám bradavky pod nos je přirozené, stejně jako vymočit se v případě nutnosti někde v ústraní a neukazovat přitom všem své genitálie. |
| Hadice a hadi | 94577 |
|
26.5.2019 10:55:59
Všechno je přece o míře a jakési rozumnosti. Cokoliv dobrýho můžu podelat tím, že to udělám nevhodně.
Jo a nejde o ocumovani, moje tenkrát byl jeden náhodný pohled, ovšem obraz už mám v hlavě na furt . Stejně jako jsem jednou viděla chlápka na hospodské zahrádce, kterýmu se vysypaly drobný. Jak si dřepnul, aby je sebral, stáhly se mu kraťasy a já viděla jeho tanga. Tu šňůrku mezi chlupatejma půlkama . Je to spousta let, ale vidím to jako včera ![]() |
| Monty | 129940 |
|
|
26.5.2019 10:54:14
Okolíku,
to už je celkem fuk, jestli byl dítěti rok a týden nebo mu do roka týden chyběl, podstatný je na tom fakt, že v tomto věku dítě přijímá potravu i jinak než kojením, takže nešlo o nutnost, jako kdyby byly dítěti třeba dva měsíce. |
| Marika Letní | 140743 |
|
|
26.5.2019 10:53:31
Monty "Kojit kojence je normální, přirozený"
Tak to ale argumentuješ opět přirozeností. Když je přirozený kojit veřejně kojence, tak je přirozený i to močení. Myslím, že kritikům je jedno, jak je dítě staré. Jde o ta vyndaná prsa lidem pod nos. |
| Okolík | 129526 |
|
|
26.5.2019 10:51:01
Tak zase, kojenec je dítě do roka, ne?
|
| Okolík | 129526 |
|
|
26.5.2019 10:46:05
Tak při argumentaci přirozenými potřebami se nelze divit, že to někdo napíše. Mně také napadlo, které všechny přirozené potřeby na veřejnosti bychom měli tolerovat. Jen jsem to nenapsala...
|
| Marika Letní | 140743 |
|
|
26.5.2019 10:46:02
Shrekyně "pokud jsou prsa to nejhorší, co ti lidi viděli, tak to je ještě dobré"
Tak to je dost laciné. Takhle můžeš smáznout téměř všechno. I to přebalování pokaděného dítěte na stole. ![]() Jde o to, zda je nutné kojit všem na očích (a ti se mají odvracet), či zda lze být decentní. "Nahoty je všude plno, na každé druhé reklamě lezou ženským silikony z bikin." Na každé druhé ne. A připadá mi to pitomé i tak. Každopádně reklama je statická, vzdálená, není přímo u tebe. Ve frontě v bance nebo autobuse v bikinách lidé nebývají. |
| Senedra | 14756 |
|
|
26.5.2019 10:43:21
Shrekyně - silikony lezoucí z bikin taky nepovažuju za něco extra úžasného a slušného... ani přehlídky různých "celebrit", kdy ženské nosí šaty, které tak tak zakryjí bradavky nebo rozparek končící nad kyčlemi...
|
| Monty | 129940 |
|
|
26.5.2019 10:43:06
Šplechťulko,
jenže ta paní v bance nekojila KOJENCE. Kojit kojence je normální, přirozený, protože kojenec si - jak jsem psala už včera - nemůže dát guláš se šesti. Paní kojila roční dítě, čili batole. A ty demonstrativně kojící paní z obrázků, co sem vkládala Marka taky většinově nekojí KOJENCE. |
| Senedra | 14756 |
|
|
26.5.2019 10:41:30
Shrekyně, jenže ono to "otočit se" kapku nejde... Viz můj příběh o paní, která si sedla doprostřed obchodu... fakt jsem chtěla koukat jinam, ale moc to nešlo. Navíc si sedla čelem ke vchodu, takže člověk otevřel dveře a první, co uviděl byla její vyvalená prsa... Stačilo se otočit zády a hodit přes rameno plínu a nikdo by si asi ani nevšiml, že kojí...
Já Monty a ostatní trochu chápu - člověk při jídle i vyměšování uspokujuje potřeby svého těla. Nic víc, nic míň. A když chcete jiný příklad - můžu jíst příborem, slušně bez mlaskání, můžu jíst rukama, mlaskat, srkat, nechat jídlo padat všude kolem sebe... Co asi bude ostatním vadit? |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.