Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Pralin | 95454 |
|
|
6.3.2011 17:38:06
Nevim jestli ti to pomuze ale ja byla ted na prednasce Duchovní příčiny nemoci a tam pan doktor řikal ze pricina silhani u deti je v tom ze jeden rodič řiká A a druhy rika B a to ditko nevi koho ma vic poslouchat, sledovat a zacne z toho silhat:)
|
| Balbína | 99798 |
|
|
6.3.2011 17:35:23
myslím si, že z toho to mít nemůže.
|
| zuza24 | 82925 |
|
|
6.3.2011 17:31:27
Může být příčínou vzniku šilhání koukání na televizi či počítač? Dcera asi od 2,5 let trávila spoustu času před počítačem. Nyní se za to biju do hlavy, jelikož dcera šilhá a máme s tím spoustu peripetií. Milovala teletabbies a mickehy, já měla zrovna narozené druhé dítko a neměla jsem na svou prvorozenou tolik času. Nikde jsem spojitost mezi pc a oční vadou nenašla, a slyším, že to je dědičná vada, ale u nás takový problém nikdy nebyl. Od rodičů stále slyším, že to má z toho. Nevíte o tom někdo něco?
|
| zuza24 | 82925 |
|
|
6.3.2011 17:16:17
Ahoj Leni, jak operace probíhala? Jak to zvládnul malý? Dneska nosíte brýle? My máme na jedno oko 1 dioptrii a na druhé 1,5 dioptrie, kvůli dlouhozrakosti. Chtějí tím tu šilhavost korigovat, ale prý je už ta šilhavost veliká, že nás určitě operace nemine. My půjdeme na operaci nejspíše do Ostravy a mám z toho smíšené pocity. Málo informací. Na co se nezeptám, to mi nikdo neřekne a já ani nevím na co se ptát. Bude to rok co lepíme okluzor na oko a nosíme brýle, a šilhavost se jenom zhoršuje. Mám pocit, že nás zbytečně s tím dlouho trápí, už nám mohli dát termín té operace. Kontrolu máme v červenci a pak se uvidí.
|
| Lenka a dva kluci | 57001 |
|
|
6.3.2011 16:30:18
Ahoj Zuzi, máme za sebou 2 operace šilhání jednu v roce druhou před třemi lety nyní je kajovi 10 let. Operace jednu delali na karlově náměstí druhá proběhla v nemocnici na Vinohradech v Praze. Copak by jsio přesně chtěla vědět?
|
| zuza24 | 82925 |
|
|
6.3.2011 14:04:36
Dobrý den, dcera (4) má doporučenou operaci šilhavosti. Doporučte nemocnici, oční centrum. A co potom? Po operaci?
|
| Renies | 31518 |
|
|
3.3.2011 20:06:36
no, minimálně vstupní prohlídku dám, pak pro mne ale bude důležité za jak dlouho se to nejdřív může vrátit, jestli půjde o měsíce, nebo o roky. samozřejmě mi to asi neřeknou s nějakou jistotou, ale kvůli pár šťastným dnům to za to nestojí, i když šilhám dost a dost mi to vadí.
|
| Firsty+Matouš07/06+Šimon01/08 | 38107 |
|
|
3.3.2011 18:03:49
Byla jsem taky tupozraká v dětství, ale včasný nosením brýlí a zakrýváním oka jsem se tupozrakosti zbavila. Ale dpt mi zůstali, naštěstí ne moc velké a nemění se mi už dlouho přestože denně koukám na PC celý den.
A na operaci šilhání jsem byla když mi bylo 13 roků a byla to druhá v pořadí, a myslím, že se to docela povedlo a vydrželo mi to doteď. Nevím jak moc šilháš ale např. jedna známá to má dost a když na mě mluví a ještě na někoho vedle mě, tak nevím jestli se dívá na mě nebo vedle mě. Je to docela nepříjemné, takže, já bych do toho šla pokud by to doktor schválil. |
| Firsty+Matouš07/06+Šimon01/08 | 38107 |
|
|
3.3.2011 17:59:00
Operovali mě před 25 lety a nešilhám doteď. Tak jak to myslíš, že se nemůže vada vrátit? To je nesmysl.
|
| Renies | 31518 |
|
|
3.3.2011 16:16:00
děkuji Katko, to bude pro mne asi rozhodující informace :(
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.