| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Šilhavost

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 790] Názory 791800 z 1094  [Dalších 294 >>]
Leonie + 2 lvíčata 70868
1.1.2008 14:04:56
Ahoj holky, tak jak jste oslavily silvouše? My nic moc, seděli jsme s manžou doma. Viki je ted v noci strašná, vůbec nespí jen řve - zuby. Takže jsme si nedali ani alko, tak to třeba příští rok doženeme.

Doufám, že už to tady začne zase žít!!!! Teda né že bych neměla co dělat, ale ráda si s váma píšu. Třeba se k nám někdo ještě přidá....

Jinak do nového roku vám všem přeju hoooodně štěstíčka a hlavně toho zdravíčka.

Tak pište pište
Evista 25207
30.12.2007 18:20:51
Zaneto,na celem netu da se rict plati nedavat volne na weby a do diskuzi fotky nahych deti. Pokud Marusku ulozis mezi kupu jinych deti na rajce tak pravdepodbonst ze ji vyberou je 00nic.
pokud chces prece jen mit album na rodina.cz tak se musis na www.rodina.cz zaregistrovat a v registracnim listu vyplnit co bude adresa za lomitkem kterou budes zadavat.. rodina.cz/XYZ a pak se tam prihlasis a jako spravce vkladas do alba fotky...bacha rodinne albumy se zadavaji bez www ale jen rodina.cz/....
jeste jsem zapomnela dodat ze fotka musi byt zmensena, no a vkladani sem jiz znas.
My mame nyni 3+1 s toho pokojik ma jen na hrani a presto jsou hracky vsude-je neporadna. V zari se stehujem do vetsiho:o) a doufam ze nastolim poradek hracky jen v pokojicku.
Dneska jsme byli na vychazce za vetsim snehem,Sare se na sanih moc libi(ale musi se behat at ji to jede:o)) tak az budu doma a postahuju fotky vlozim.
Vcera si tak uzasne vycistila bryle ze z nich byla pomalu spirala...malem me ranila mrtvice,dala jsem to jaks taks do kupy a hned po svatkach mirim do optiky, at to narovnaji lepe.
Leonie + 2 lvíčata 70868
29.12.2007 10:07:55
Žanet, tady by ses musela zaregistrovat. Já jsem ještě na rodině na červenec 2006, tam máme s holkama deníček a do něho vkládám foto a z něho pak sem na tyto stránky.
Na rajčeti jsem taky mám tam pár fotek. Neboj se toho oni toho zneužívat nebudou a když by chtěli Marušku ,,zveřejnit,, tak můžeš být jen hrdá.... Ale to oni neudělají. Tak si to nastav (rajče.cz) Dej tam pár fotek Marušky a pak si dej vlastnosti, označ modře adresu, dej kopírovat, zavři to, vrať se sem jak kdyby si chtěla něco psát, dej vložit, zkopíruje se ti sem ta adresa fotky, před ní dáš ctrl atl čarka, pak napíšeš img src=a na konec te adresy daš ctrl atl tečka. Udělá ti to toty závorky<> a to je celý. Zkus to a uvidíš
Žaneta, Maruška - šedý zákal, 21měs.
  • 
28.12.2007 21:52:27
Ahoj holky, tak se přidávám a podávám raport z Vánoc.
Maruška je nadšená z Ježíška ještě pořád. Jak vidí někde nazdobený domek nebo stromek venku osvětlený, nebo stromeček někde v obchodě, tak hned to začne: hned začne zpívat "Ješišku, panačku, já tě budu kojíbati" :-)) A nahlas. Lidi se smějou. Je zlatá. I doma to furt zpívá. Ještě se naučila "Padá šníh, pojedeme na šaních". To je taky u nás na denním pořádku.
Jinak jak přišel o Štědrém dnu Ježíšek a uviděla stromeček s prskavkama, tak volala pořád "tatinek, šikulka", marně jsme jí vysvětlovali , že to udělal Ježíšek :-)
Taky je to u nás jak v hračkářství. Máme tu smůlu, že nemáme pokojíček. Takže hračky jsou v obýváku, v ložnici a nejvíc v kuchyni - máme hodně velkou kuchynň tak tam máme úložné prostory na hračky. Nejvíc ji zaujalo takové to gumové puzzle, z toho stavíme krabice, domečky,.... Pak taky hodně staví s taťkou komínky a domečky a garáže z "lega". Velkou radost měla z žehličky a prkna a nákupního vozíku. Ostatní hračky (bylo jich hafo) ji moc neberou (nádobí, knížky, vkládačka,....), jo ještě docela panenka ji baví.
Začali jsme chodit krásně na nočník - už asi týden. Hezky volá "čujat" a "kakana" ale to někdy přijde a už to je , to "kakana" :-)) Ale je fakt docela šikovná, třeba dneska vyprodukovala krásné hovínko :-))
Ještě jsem chtěla napsat, že jsem chtěla vložit fotku na to rajče a pak dát sem, ale přečetla jsem si v pravidlech na rajčeti, že oni mají právo nakládat jak chtějí s těma uloženýma fotkama, že je můžou zveřejnovat, a tak. Tak jsem ji tam nedala, nakonec. A sem na rodinu, fakt nevím jak. Tak kdyby tu byla Terezka a měla na to čas a sílu a chuť, prosím, prosím, jestli by tu mohla napsat PODROBNÝ návod jak na to - jak to vložit sem do alba na rodině. Ale to bude asi na dlouho, tak to se ti, Terezko, asi chtít nebude. Fakt nevím jak na to. To se musím nejdřív asi zaregistrovat. Pak si založit album. A pak si tam můžu do toho svého alba vložit fotku? Chápu to správně? Já totiž nejsem registrovaná.
Evista 25207
28.12.2007 12:41:24
Leonie,s tema hrackama je to u nas obdobne,je toho plny obyvak i pokojik. Budu to muset nejak roztridit.
Vanoce normalka, moc ji to nebralo,leda tak rozdavani darku a pak prskavky a svitivi stromek. Ten nam musi sviti cely den. Nejvetsi uspech ma zatim vlacek a kufrik se serepetickama,pak jeste panenka a skluzavka. Tak toho dostala hodne-tchanovici ji dali asi 5! darku.
Leonie + 2 lvíčata 70868
28.12.2007 10:18:28
Ahoj holky, tak po dlouhé době píšu,ale vidím, že v tom nejsme sama. Jak dopadly vánoce. U nás dobrý, ale Viki to nějak nebralo, tak snad příští rok. Jinak mám muže doma, tak si to užívám. Stará se hodne o děti, což mu vůbec nevadí a já relaxuju. Jezdíme po návštěvách a po této stránce super. Užívám si ,,prázdnin,,
Pod stromek jsme si koupili tiskárnu s kopírkou a skenerem a od rodiny jsme dostali hlavně drogérku.
Holkám kdyby jsme koupili každé jen 2 dárky, tak to stačilo, protože od babiček, strýčků a tetiček toho dostaly tolik, že se budeme muset asi přestěhovat, at to máme kde dát.
Co nového?
Pak pošlu fota, doufám, že se připojíte!!!!!!!
Leonie + 2 lvíčata 70868
23.12.2007 18:59:54
Všem přejeme veselé vánoce a šťastný nový rok 2008, ale hlavně to zdravíčko, to je asi nejcenější.

Já jsem dnes lítala jak šus. Dělala jsem salát, polívku, medovníček (plnila jsem ho krémem), vánočku, mezitím prala, nádobí atd. Zítra už jen holkám prsíčka přírodní udělat a můj udělá kapra a budeme čučet na telku. Jo ještě vlastně stromeček se ráno nazdobí. Uf uf uf uf. Jsou to fofry.......

Konečně se mi podařilo změnit ikonku a dát tam holky.... Sice tam nejsou moc vidět, ale neva, hlavně že tam jsou.
Leonie + 2 lvíčata 70868
23.12.2007 18:59:51
Všem přejeme veselé vánoce a šťastný nový rok 2008, ale hlavně to zdravíčko, to je asi nejcenější.

Já jsem dnes lítala jak šus. Dělala jsem salát, polívku, medovníček (plnila jsem ho krémem), vánočku, mezitím prala, nádobí atd. Zítra už jen holkám prsíčka přírodní udělat a můj udělá kapra a budeme čučet na telku. Jo ještě vlastně stromeček se ráno nazdobí. Uf uf uf uf. Jsou to fofry.......

Konečně se mi podařilo změnit ikonku a dát tam holky.... Sice tam nejsou moc vidět, ale neva, hlavně že tam jsou.
Žaneta, Maruška - šedý zákal, 21měs.
  • 
23.12.2007 17:27:05
Ahoj holky, taky je u vás taková zima, tady na severní Moravě - kousek od Ostravy - šílená. Ale došly mi okurky, tak jsem vylezla ven, mám to asi pět minut pěšky k mamce, tak jsem vzala i Marušku na "procházku" golfáčem. Taky vařím brambory na salát, dneska ho uděláme, ať toho není zítra moc. Dárečky jsem Ježíškovi pomáhala balit už včera. Udělali jsme s mojim dneska pořádný úklid - dokonce povysával celý byt, tak se snažil, tak že bych dneska na něj byla hodná? :-))
Zítra uvařit hrachovou polívku a letos poprvé nemáme kapra. Koupili jsme lososa filety, moc kapra nemám ráda, a hlavně to vybírání kostí.
Tak holky hezké Vánoce, všem přeju vidět ty rozzářená dětská očička u dárečků...
Leonie + 2 lvíčata 70868
23.12.2007 8:20:40
Elindro, díky za vysvětlení, konečně to chápu. Tak to je bezva, že je to formou hry.
Ahoj holky, tak zítra to vypukne. Vikca už je dobrá ťuky ťuk. Já už vařím brambory na salát. Toto dopíšu a jdu dělat vánočku. Ještě odpol udělám kuřecí vývat atd. No dnes toho je hodně, musím stihnout co nejvíc, at se zítra nehoním.

Odpoledne nakouknu, no možná si ještě i dopol odskočím. Zatím
[<<Předchozích 790] Názory 791800 z 1094  [Dalších 294 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.