| Jana, 2/07+10/08+5/11 | 81165 |
|
|
13.2.2012 10:19:49
Ahoj holky, ve čtvrtek nejstarší donesl ze školky zánět spojivek, v pátek večer ho hned dostal mladší, včera večer ho chytlo mimino, ta to má zatím nejhorší, zánět je žlutozelený, kluci to měli bílé. U doktorky jsme byli v pátek ráno, kapeme kapky Tobrex, máme i mastičku, ale ta do nich absolutně nejde dostat. Zajímalo by mně, jak to udělat, aby si to nepředávali furt pryč. Jsou všichni malí (5, 3 a 8 měsíců), takže se s nimi nedá moc domluvit, aby k sobě nechodili a tak. Poraďte něco účinného. Díky moc. J.
![]() |
| Renata, Anička a Pepin | 68308 |
|
|
24.1.2012 10:25:07
Ahoj, nám se to stává taky, může to být i jen suchým vzduchem, máme na to proplachovací kapky Omysan, pěkně oko zvlhčí a pročistí. Uvidíš co zítra, pokud se to zhorší, tak se stavte k doktorce, at potom nemáte pokažený pobyt na horách.
|
| Písanka | 70755 |
|
2.1.2012 20:12:07
Děkuju za rady, ven jsme nakonec nešli,i když tady nefoukalo ani nesvítilo. Už ji začalo hnisat i druhé oko.obě hnisají malinko, tak jsem zvědavá, jestli kapičky zaberou, nebo jestli budeme musetk dr.pro nějaká antibiotika. Díky a hezký večer.
|
| kili |
| • |
2.1.2012 19:09:17
píšete o oku, tedy o jednom, jedno červené oko, to bych zcela jistě radil nechat vyšetřit lékařem
|
| Arni | 19497 |
|
|
2.1.2012 13:39:36
Urcite bych nebrala, to oko uz hnisa, coli ma nejaky problem, venku je tak hnusne a prasno, pofukuje, ze je velka pravdepodobnost, ze se ji to minimalne vic rozjede a podrazdi jeste vic. Neriskovala bych to (mame za sebou bohate zanety apod.:(()
|
| withep | 93862 |
|
|
2.1.2012 13:01:22
Jestli nesvítí slunko, není problém jít ven, taky teda vítr by byl nepříjemný. Syn měl teďka slabší zánět, který se mu během 3 dnů vyléčil prakticky sám (byli jsme mimo domov a kapali jen půjčený evercil, pak doma septonex), pak to chytla dcera fest, oči zalepené hnisem nemohla ráno vůbec otevřít. A jelikož už jsme byli doma a mohli si vygůglit, že hnisavý zánět patří do rukou lékaře, zajela jsem k ní doktorce a dostala ATB kapky. I tak může chodit ven, na nový rok s námi absolvovala půldenní výlet. Na hnisavý zánět prý ta ATB mají být, ale jak říkám, syn to zvládl bez nich a jsem ráda. Dcerka už má oči taky ok, ale že jsou to ATB, musíme kapat ještě několik dní.
|
| Markéta, kluci 9 a 3 |
| • |
2.1.2012 12:59:11
Jesli nefouká a nesvítí, je na tom doma stejně jako venku, takže já bych ji klidně ven vzala.
|
| Hana36 | 81489 |
|
|
2.1.2012 12:58:16
Rozhodně nedoporučuji, pokud nechceš skončit na antibiotických kapkách.
|
| Alternativní kvočna | 118582 |
|
|
2.1.2012 12:57:39
radši bych ji nechala doma
![]() |
| Balbína | 99798 |
|
|
2.1.2012 12:30:16
nepříjemné je sluníčko a vítr. Jakmile zasvítí, tak je to to nejhorší, to jedině se sl. brýlemi. Nevím, jak u vás je. Vítr taky nic moc.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.