Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Luc. | 57250 |
|
26.7.2013 12:01:31
Typuju 6. dětská nemoc.
|
| Alianana | 120332 |
|
26.7.2013 11:58:49
Sedmiměsíční mimino má už od pondělí vysoké teploty přes 39 stupňů. Výsledky krve jsou v pořádku a mimino je i přes vysoké teploty akční. Vypadá to na zuby, klubou se mu horní řezáky.
Ale od včerejška má průjem a ráno se se osypal drobnou vyrážkou, hlavně v obličeji a na bříšku. Setkal se někdo s podobným projevem u zubů? Naše paní doktorka má dovolenou, jinak bych jí minimálně volala. Zástup se mi zatím nechce otravovat, protože dítě je vysmátý a zdá se v pohodě. Jinak má jasné projevy růstu zoubku, slintání, ožužláváni prstů a vlastně všeho co se mu dostane pod ruku. |
| Jindřich Maňas |
| • |
19.7.2013 20:30:43
docela záleží na přísunu vápníku je mi 13 let byl jsem do 3 let kojený pak jsem denně po 3 roky pil denně jedno půllitrové kakao a od 6 let piju litr mléka denně(někdy i 2 litry) zuby mi začaly padat asi taky v 6 ale je to tak že se mi na týden kýve zub a pak se zase upevní a asi rok trvá než se dostatečně uvolní aby vypadl, zuby mám tak pevné že pomáli nejdou vyvrtat zubařskou vrtačkou a rozkousám s nimi i kosti, kazy se na nich taky nedělají a ani vytrhnout mi nejdou starosti si s tím určitě nedělej jenom ti doporučím ať mu dáváš doporučenou denní dávku vápníku a bude mít zuby jako ze železa
PS : nedávkuj ho tím mlékem kámoš měl případ že pil tolik mléka že mu začala růst třetí noha a málem mu to roztrhlo kůži a musel s tím jít na operaci |
| Ralzinka. | 137850 |
|
4.7.2013 10:48:06
Dnes ráno jsem šla mezi "akutní případy" k jiné doktorce. Řekla mi, že jdu pozdě, že teď už by to mělo jen ustupovat, že zub se pomalu dere ven. Doporučila mi jen chladit, gel na dásně a nespat ve vodorovné poloze. To už jste mi radily(myslím, že chlap sem nepsal) vy. Okolí zubu mi vypláchla a poslala mě pro jistotu na rentgen. Ten ukázal, že místo tam snad je.
Teď v současné chvíli jsem po dlouhé době bez teploty. Ještě včera večer jsem měla horečku 38,4, takže se snad blíží lepší časy . |
| Ralzinka. | 137850 |
|
4.7.2013 10:39:46
Děkuji
![]() |
| Ralzinka. | 137850 |
|
4.7.2013 10:38:56
Jsem z Liberce, na ortodoncii jsem chodila k přímo vyhlášené doktorce D. Kadlasové. Osmičky jsem tehdy ještě neměla ani jednu, teď mi leze třetí.
|
| Tabitha+2 | 73840 |
|
|
4.7.2013 8:34:21
aha uz vidim, z liberce nikoho z chirurgu neznam..v Praze bych doporucila Dr. Jirka Krug nebo Dr. Vojta Slezáček..jsou ale nezmluvni, takze vykon se hradi..Ale jejich pracovni rukopis znam, takze mohu doporucit..
|
| Tabitha+2 | 73840 |
|
|
4.7.2013 8:30:43
chirurgickou extrakci ti na pohotovosti udela pouze stomatochirurg..takze zajed k tomu svemu mudrovi at ti raci vypsat zadanku na zubni chirurgii a tam ti to daji ven..
navic, nechapu, jak ti ortho mohl nasadit kdysi rovnatka, kdyz ti nechal v puse 8..cky..ty se resi jeste pred fixnim aparatkem..odkud jsi? |
| Tabitha+2 | 73840 |
|
|
4.7.2013 8:27:30
chirurgická extrakce..proste ven..navic pokud nema antagonistu - protilehly zub, je funkcne zbytecny..To plati i pri nespravne orientaci zubu v puse/spatny smer prorezani/ pripadne malo prostoru za 7.-ckou..proste ven..stejne nevycistis efektivne mezizubni prostor mezi 7.-8. ckou a prichazis nenavratne o kost za dulezitym pilirem 7. - ckou ..ven..
![]() |
| Ralzinka. | 137850 |
|
3.7.2013 18:51:18
Závidím
![]() ![]() Mně teď leze-neleze třetí. A zatím se průběh stupňuje, ale už u první jsem trpěla, to je fakt |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.