Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Hanka36 | 89649 |
|
|
3.7.2013 18:03:21
Uf, to je hrozný, nech si poradit a zajeď na pohotovost, tohle určitě není normální průběh.
Mmch, je tu někdo kdo má 4 osmičky a vůbec neví kdy mu vylezly? Je to normální nebo jsem vyjímka? Mám teda výrazné lícní kosti, takže asi měli zuby dost místa. |
| Horama | 97202 |
|
|
3.7.2013 17:58:45
Ale jestli se ti už klube, bude dost možná vyčkání na jeho proříznutí a následné vytržení skutečně cesta nejmenšího odporu.
|
| Horama | 97202 |
|
|
3.7.2013 17:58:06
Dost pochybuju, že se musí nejdříve vyklubat. Mně vysekávali všechny čtyři nevyklubané a nevyklubatelné (rostly špatným směrem) osmičky. Je to ale operativní zákrok, který není schopen udělat jakýkoli zubní lékař, nejčastěji ho dělají v nemocnicích - jde to jak s hospitalizací, tak i ambulantně. Nejsem si ale jista, jestli by to někde udělali "akutně" teď hned, spíš by to asi byl režim plánované operace.
|
| Ralzinka. | 137850 |
|
3.7.2013 17:37:32
To mě mrzí, je nějaká naděje na zlepšení? Po operaci na krku mám necitlivou část levé tváře od ucha dolů k půlce brady. Normálně svaly ovládám, ale nemám v nich cit, třeba o žihadle jsem nevěděla vůbec. U mně to má výhody, hraju na housle a nebolí mě brada, ale u tebe mi to je líto
|
| Ralzinka. | 137850 |
|
3.7.2013 17:34:11
Díky za zkušenost
|
| Ralzinka. | 137850 |
|
3.7.2013 17:32:05
Jsem z Liberce. Popravdě bych se nejradši zbavila i těch horních kvůli kazům dobudoucna. Mám už za sebou cca 30 narkoz, takže nevím, jestli nebude v mém případě lepší lokální anestezie. Ale být při plném vědomí
nevím, nevím |
| withep | 93862 |
|
|
3.7.2013 17:31:15
Ehm, no, je to deset let, takže už si to nepamatuju dost přesně :). Ten trojklanný nerv poškodili asi spíš při trhání dolní osmičky, já už nevím přesně, ale zdá se mi, že nejdřív mi trhali ty horší - dolní. A že ten nerv byl špatný po tom druhém trhání, ale nevím jistě
![]() |
| withep | 93862 |
|
|
3.7.2013 17:28:22
Když mi trhali první dva, byla jsem tak týden dost bolavá, tehdy mi nedali ATB, chodila jsem čistit a drénovat ránu snad co dva dny. Když mi trhali druhé dva, dali mi automaticky ATB a už jsem nemusela nikam. Ale to byly ty horní dva, po nich nebyla taková rána, tak nevím, jestli to bylo jen těmi antibiotiky. Pár dní to ještě bolelo tak jako tak, nemůžeš moc kousat (jíš jogurty a kaše, piješ raději brčkem), mluvíš na půl pusy, smát se nemůžeš vůbec. Na bolest Ibuprofen.
Akorát mi podruhé poškodili trojklanný nerv, to jsem měla pocit, že narkóza nepřestala působit, takový jako tupý necitlivý pocit kolem čelisti/ve tváři (třeba ti teče slina a nevíš o tom :)). Po nějakém půlroce se mi tam začal cit vracet, ale když třeba mrzne, cítím to doteď (je to přes 10 let). |
| Beruška+J02A07T10 | 48718 |
|
|
3.7.2013 17:19:21
ralzinko, osmičky se normálně vysekávají pod narkozou i nevyklubané.. takže pokud nění nějaký problém v tom, že je z části vyklubaná - což si nemyslím, ono snáz by mohla jít ven, tak bych si zajela to někde ambulantěn nechat vyseknout
on ten tvůj ti to asi nevysekne, jen asi trhá, todle dělají spec. pracoviště, nevím odkud jsi.. ale u nás to dělají třeba v třebíči nebo v havlíčkově brodě |
| Ralzinka. | 137850 |
|
3.7.2013 17:02:08
Za jak dlouho jsi byla po tom schopná normálně fungovat?
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.