Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| splechtulka & M+J+R | 35354 |
|
|
27.10.2011 15:38:59
Heleno, synovi bude v neděli 8let, druhé zuby má jen jedničky nahoře, jedna bypadla před půlrokem (tedy v 7,5) a druhou ted v září vytáhla zubařka na kontrole, ta už byla na vlásku. Nic neříkala, když jsem se sama ptala, tak ona považuje za hraniční osm let a žádný ani kývající se první zub. Takže máte rok čas.
|
| Krakatice | 22448 |
|
|
27.10.2011 14:43:12
Syn má 6,5 let a také mu ještě žádný zub nevypadl, ani se nic nechystá. Minulý týden byl na preventivce a rostou mu šestky.
|
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
27.10.2011 14:42:44
No to jste me nepotesily, mame tak problemove zoubky, ze se tesim, az bude mit nove a jen doufam, ze uz to bude o neco lepsi
Zrovna ted resim, jestli mu nechat vytrhnout petku, ktera ho poboliva (plombu na nic uz mel), ale neni to zrovna dobre, pak dalsi stolicka v budoucnu muze zacit rust na jejim miste... |
| Yuki 00,03,07 | 49504 |
|
|
27.10.2011 14:41:46
když to budeš rvát násilím po třch dnech, bude ji to zbytečně bolet, to ani zubař tak brzo netrhá, nepospíchej, pověrám nevř.
jestli náhodou nový zub roste trochu mimo, tak je stejně úpln jedno, že tam ten mléčný ještě je, naroste mimo s tím mléčným i bez nho, ono je to spíš tak, že když naroste křivě mový zub, může u toho zůstávat i ten mléčný, ale rozhodn to není tak, že by nový rostl křivě proto, že tam ten mléčný je. |
| Maia |
| • |
27.10.2011 14:20:15
Synovi bude za chvili uz 8, ma vypadlou pouze jednu jednicku dole, jinak kompletne mlecny chrup, byl minuly tyden u zubarky a pry v pohode, je to normalni.
Mmch ja mam ve 35 stale jeste mlecnou stolicku ![]() |
| draky+dráčata | 41491 |
|
|
27.10.2011 13:40:00
Myslím, že se nic neděje a všechno se dožene.
Horší je opačný problém - v 7 letech a 2 měsících má dcera venku 10 zubů a některý z nich má vypadávat až kolem 10 roku věku. Má vypadlých víc než těch narostlých a jsem fakt zvědavá, kam se to pak poskládá. Rovnátka jsou téměř jistá. |
| Janoow | 18081 |
|
|
27.10.2011 13:39:55
mému sedmiletému synovi vypadl první zub až měsíc po sedmých narozeninách. Kýval se mu zhruba dva měsíce. Do měsíce od toho prvního mu vypadl druhý, hned vedle. Tím jsme ale zatím skončili. Od té doby sem u opět žádný nehýbe a žádný nevypadl. Je to už zase čtvrt roku. Neřeším to. Jsem ráda, že mu první zuby vydrží co nejdéle a to že je poslední ve třídě zrovna v zubech mě nechává naprosto klidnou.
Říká se, že dětem kterým narostli pozdě zuby jako miminkům, tak těm pak o to déle vypadnou. Nevím zda je to jen lidová tvořivost, ale u nás to platí. |
| kosicek | 33064 |
|
|
27.10.2011 13:37:53
přidávám se také, zubařka s tím emá žádný problém, chodíme pravidelně 2* do roka. 1. zub klukovi vypadl pár dnů před 7mými narozeninami, druhý necelé 2 měsíce po 1., ale to už měl stálý zoubek nejmíň z poloviny narostlý (trochu jsem se obávala to nechat, ale rychle se dorovnal dopředu) Teď chodí do druhé třídy a další zuby se zatím nekývou, ani mu nerostou stálé zuby v druhé řadě. u o 2 roky mladší holky asi také dlouho nehrozí nějaké padání zoubků, mě to připadá naopak jako výhoda-mléčné zoubky mají celkem v pořádku, tak ať jim slouží, co nejdéle, vždyť ty stále budou muset vydržet tolik let....
|
| karafa | 28146 |
|
|
27.10.2011 13:19:37
1. zub měl syn v necelých 6ti měsících. Myslím, že to nemá žádnou souvislost.
|
| Feliz | 98944 |
|
27.10.2011 13:15:06
První zub synovi vypadnul v 7 letech, druhá třída, teď je mu 8, má venku dva dole a dva nahoře a tím asi zase skončil. Doktorka mě uklidnila, že není kam spěchat. Takže si myslím, že se nic neděje.
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.