Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| MUMIE | 120335 |
|
|
27.10.2011 21:22:01
Mají to i v Tescu a drogerii Rossmann. Je to takové kousátko s držátkem jako kartáček. To co popisuješ máme doma už 4 mšsíce a zub pořád není venku.
|
| kreditka | 85904 |
|
|
27.10.2011 21:14:13
V sobotu se stavím v drogérce nebo v lékárně, myslela jsem že už budu mít od zoubků klid a ono ne malej začal zas večír vyvádět
DM tu nikde nemám, ale zeptám se po tom kartáčku snad ho seženu díky moc ![]() |
| kreditka | 85904 |
|
|
27.10.2011 21:12:20
![]() ![]() ![]() |
| brabenec+Adélka | 72965 |
|
|
27.10.2011 21:04:32
Koupila jsem v DM 3 zubní kartáčky-první je taková guma či co - vyloženě na masírování a pomoc při prořezávání, pak tam je kombinace masážního a klasického a klasický pro první zoubky. U nás se to osvědčilo. Úžasná věc, Adélka to při prořezávání nedala z ruky, pořád si s ním rejdila po dásničkách a vyloženě jí to pomáhalo. Ono prořezávání jako až tak nebolí jako spíš svědí a je nepříjemné a na to byli ty kartáčky jako dělané. Kousátka dělají většinou velký a prckům se nevlezou do pusy jak potřebují.
Jinak ještě prodávají v lékarně nějakou vodičku nebo gel, ale to jsem nezkoušela. |
| hankuba/Kubík06/Eliška09 | 90305 |
|
|
27.10.2011 21:03:25
Dcerce začal první zoubek růst ve 3měsících,a ven vylezl v 8m
Byl to nářez |
| kreditka | 85904 |
|
|
27.10.2011 20:42:02
Synovi teď bylo 5 měsíců a hned to odnesl teplotou od zoubků, pravda byl trochu přistydlý, ale teplotu měl cca 12 hodin a pak sama začala klesat až zmizela, je to už 2 dny ale malej nemá pořád zoubek venku - neustále strká do pusy co kde najde nebo alespoň ruku, nemůže pořádně spát, pobrekává a já už nevím jak mu pomoc, když začne vyloženě řvát bolestí tak mu dám trošku Parralenu aby se alespoň vklidu vyspal, ale to není řešení, Calgel nepomáhá. Nemáte nějakou "babskou" radu jak prckovi pomoct aby mu ten zoubek už konečně vylezl? Popř. Jak dlouho se vaše dítka trápily s růstem jednoho zoubku? Jsem z toho docela na větvi, od dcery tohle vůbec neznám
Díky moc za rady ![]() |
| sally | 3140 |
|
|
27.10.2011 16:49:07
Janow, tak to je asi jen pověra.... dcera měla první zub v šestnácti týdnech - a pořád nevypadly....
|
| sally | 3140 |
|
|
27.10.2011 16:47:32
Synkovi vypadnul první zub asi tři měsíce před 7. narozeninami. Dceři bylo v červenci šest a nic nepadá. Ale mají zuby zrentgenovaný, víme, že tam druhé jsou. Dr. říkala, že je to dobře, syn má šílené raťafáky a že čím později mu narostou (bude asi veliký a tak ty druhé zuby jsou hodně veliké), tím víc bude mít místa v puse a tím spíš se to obejde bez rovnátek. Navíc děti si zuby různě vyrážejí, kazí se atd. - takže čím později, tím lépe.
|
| Danda*Angelička(01/06) | 38176 |
|
|
27.10.2011 16:28:33
Tak lidičky děkuju za radu
No tak ho nechám až samo vypadne..takže to je pověra jo chjo to jsem nevěděla ![]() |
| KoproFka | 76193 |
|
|
27.10.2011 16:00:24
U nás to taky platí.
Synek měl první 2 zuby ve 4měs. na půl roce měl zubů šest, na roce měl téměř kompletní mléčný chrup, vyjma těch posledních stoliček. První mléčný zub mu vypadl v čerstvých 5-ti. Teď mu je 6 let a necelé dva měsíce a má komplet vyrostlé řezáky (dolní i horní), dolní špičáky, vytržené horní špičáky a vyrostlé všechny 4 šestky... Dnes jsme byli na prohlídce u zubařky, která tedy napočítala 10 stálých zubů a všechny zoubky bez kazu ![]() .JE nejzubatější předškolák, co znám.... bylo to i nejzubatější miminko, které jsem viděla. Dětem kamarádek běžně rostly první mléčné zoubky kolem roku věku..njn... Fakt je ale, že čistíme od půl roku věku - je na to zvyklý a nikdy jsem neřešila odpor k čištění. Nově od 6-ti let používá denně i ústní vodu Listerin pro děti. Strašně mi ji totiž záviděl, takže teď už ji může používat taky ![]() ![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.