| No one | 90699 |
|
|
10.12.2013 11:28:37
Ten zubař je očividně hovado.
Z vlastní zkušenosti bych tohle dětem neudělala. Jako malá jsem měla zubařku sadistku a vypěstovala ve mně takovej strach, že jsem pak 10 let nebyla u zubaře jak jsem se bála. A taky to podle toho vypadalo, chodila jsem pak dva měsíce každý týden, než mi je dala dohromady - nová zubařka, naprosto empatická, neřekla ani slovo proti mě. K takovýmu debilovi bych šla max jednou. Pak by mě už neviděl a na webu bych mu tam napsala peprný hodnocení! |
| Tili |
| • |
10.12.2013 11:27:34
Ahoj,
je v tom i genetika a tvar zubů. Jedno naše dítě má extrémní kazivost po mě a zároveň zuby rostou rovnou s takovými rýhami, že jsou prakticky nevyčistitelné. Děláme to co ty + mezizubní kartáček + mečík s nití + máme tablety po čištění pro kontrolu a výsledek je každá návštěva zubaře kaz. Některé se zkazily ještě než se celé vyklubaly z pod dásně. Chodíme i k hygienistce.Zubařka chválí, jak čistí, ale stále spravuje. Pokud se jí zdá, nějaká rýha podezřelá, během měsíce je tam kaz skrz zub až do dásně. Druhé naše dítě je na čištění flink, kaz nemá žádný a pravda, nemá na zubech ty hluboké rýhy. Pomůže ti jen pokračovat v tom co děláš, dávat tablety pro kontrolu a psychicky se obrnit. |
| bedrunelka | 137809 |
|
|
10.12.2013 11:22:01
Lenko tak nějak
![]() |
| bedrunelka | 137809 |
|
|
10.12.2013 11:21:29
Vanko na ty tablety jsem se ho jednou ptala a prý se to už dnes nedává
![]() |
| Lenka |
| • |
10.12.2013 11:19:17
Dobrý den, tak jsme na tom asi stejně, dceři je pět, dva zuby má již venku a třetí má mrtvý a zrovna se jí včera trochu ulomil, tak jsem hledala, co s tím a narazila jsem na tuto diskusi. Zoubky drhneme jak o život, mám už z toho fóbii, pasta Elmex, ještě gel, sladké opravdu malinko. A kofola a podobně jen ve svátek. Naopak sestry malý od mala měl samé sladké pití, sladkostí fůra, čištění tak nějak lehce a kaz první s osmi letech. Tak nevím.:)
|
| daba+holčička | 55689 |
|
|
10.12.2013 11:16:31
Fíha, náš malý zuby opravuje zadara - mléčné (výplň bílý polymer). Předpokládám, že na stálé už budou jiné výplně a budou se platit.
Zato mě po minulé výroční prohlídce s rentgenem předělal 5 zubů - cca 5500. Děkuju ti ježíšku ![]() |
| Vanka | 26819 |
|
|
10.12.2013 11:11:57
Jo a floridové tablety máme v době růstu druhých zubů povinné.
Jednou jsem se zmínila že jsem četla o tom, že je to jed. Víckrát už to neudělam. Asi není dobré argumentovat zubaři hláškou vyčtenou na netu. |
| Vanka | 26819 |
|
|
10.12.2013 11:09:51
Asi máme dvojče tvého zubaře. Když objeví dětem kaz, vyčte mi to a kouká na mě tak, že bych se nejradši zahrabala.
Pak si musím vyslechnout přednášku u čištění včetně mezizubních prostor. Průšvih je že já mu ty kecy věřím. Tedy né že bych doopravdy mohla za každý kaz, ale takové ty věci okolo, tedy: usazený zubní kámen, krvácení atd. Zuby smíme čistit jedině elmexem, ptá se mě kde kupuju kartáčky a znovu vyčítavý pohled. No a perlička na závěr - moje děti na druhých zubech nemají jediný kaz. Přičemž my oba s mužem nemáme naopak jediný zub bez plomby. |
| Nikaia+08+10 | 115225 |
|
10.12.2013 10:03:42
Z toho, cos psala, myslím, že děláš dost, a pro duševní klid by to chtělo ještě dobrého zubaře bez keců. Špatné zuby jsou samy o sobě dost depka. Ale to chápu, že se dost těžko hledá.
|
| bedrunelka | 137809 |
|
|
10.12.2013 9:33:23
Nikaio přesně, kdyby si aspon nechal ty blbé kecy okolo. Kdybych se nestarala vůbec, tak by to snad poznal, ne?
On prostě nekompromisně tvrdí, že geneticky špatné zuby NEEXISTUJÍ, vše je špatná zubní hygiena. Manžel už se polepšil a zuby si čistí, dokonce přes obrovské prskání šel k hygienistce a teď vrní blahem - oškrábala mu zubní kámen a vyleštila zuby. Náš zubař toto dělat odmítá a posílá právě k hygienistce, podezírám ho, že spolu kšeftujou. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.