| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Krční mandle

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 390] Názory 391400 z 538  [Dalších 138 >>]
Beruška+J02A07T10 48718
8.6.2011 8:49:36
kamarádce dělali před dvěma rokama cca, a říkala, že bolest hrozná, že ještě měsíc se nemohla pořádně najíst, prý po probuzení bolest horší jak po porodu.

Ona měla zánětlivé, zánět se jí stěhoval a měla ustavičně infkece a zánět v močových cestách, pak se přišlo na to, že ložisko sou mandle a šly pryč.
Teď už je ale ráda, nemá tak často záněty.

Pak šel můj tehdy 7mi letý syn na operaci - nosní ven, krční hodně hodně zmenšit a tak jsem se děsila.. ale jeho to skoro vůbec nebolelo.. horší pak bylo, že večer po operaci začal hrozně zvracet, protože měl v žaludku krev, která se natrávila a pak zvracel asi pět dní, musel být napíchlýa dávali mu glukozu žílou.
Ale jako v krku ho nijak extra nebolelo - obecně prý u dospělých jsou krční o dost bolestivější než u dětí :(
binaryy szuká ovci 109793
8.6.2011 8:48:57
trhali mi je v 15ti, takže se dá říct, že už jsem to vnímala jinak než uplně malá :) a masakr celkem, měla jsem celkovou narkozu, pak jsem blila a potrhala si stehy v krku, hnus, dávali ma pak nanuky ať se rány rychleji stahují a nebolí, za 2 dny jsem šla domů
Eileenn 63432
8.6.2011 8:47:44
No příjemné to zrovna není, narkoza je krátká, v pohodě, ale pak to prostě BOLÍ... jak se to hojí, asi ten týden se člověk pořádně nenají, já jedla pribiňáky a zmrzlinu ~;), ale stálo to za to, od té doby jsem už 6 let zdravá, předtím neustále sptreptokok, bolesti hlavy, únava... prostě bylo to třeba. ~R^
Marie-Ellena 98850
8.6.2011 8:44:30
Máte někdo zkušenosti s odstraněním krčních mandlí u dospělého - jak to probíhá, narkóza?, bolesti, následné problémy...?
Raduza 68805
12.5.2011 15:29:29
My to právě taky taky měli. Dcera, já, syn, já, syn a nakonec se přišlo na to, že streptokoka má i manžel, kterému nic nebylo. Tak jak to vidím, tak mám strach :-). Na bolení v krku používám s úspěchem Homeogene, zkus to. Ale tantum verde raději fakt cucej :-)). Ať jste brzo fit. Mně pomohlo až přeléčení antibiotiky, manžel dostal taky - poprvé ve svých 33 letech :-).
KatVafi 69093
12.5.2011 10:28:43
Gajko, vymačkávám už roky :-(.
KatVafi 69093
12.5.2011 10:27:11
K Blaťákovi chodím na alergo, jdu tam za dva týdny, tak se ho poptat chci. Ale on o těchto problémech ví a nikdy nic nenavrhoval ~d~.
Katka +3 77171
12.5.2011 9:17:28
Podobně to mívá můj starší syn, ale těžko říct, jestli je stejný původce. Nicméně poté, co jsme k pastilkám Tantum Verde přidali kloktání slivovicí(no jo no, jsem původem ze severní Moravy, tam se s ní řeší všechno), se nám daří čepy zlikvidovat během 24 hodin, aniž by došlo na antibiotika. Potom je chvíli klid a za týden, maximálně dva znovu, ach jo.
Raduza 68805
12.5.2011 9:05:22
Medůzko, možná jsi měla streptokoka první Ty, ale přecházíš to. Pozor na to, aby to malý nechytl znovu od Tebe. Cucej aspoň tantum verde.
a je to? 72327
12.5.2011 9:01:47
Kat, tak to už fakt nevím. Pamatuju jen, že mi to nabídla jako další možnost. Na netu najdeš určitě její číslo, zkus tam zavolat a zeptat se.
[<<Předchozích 390] Názory 391400 z 538  [Dalších 138 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.