| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Krční mandle

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 400] Názory 401410 z 538  [Dalších 128 >>]
Gajka + 2 13976
12.5.2011 8:42:31
Doporučuji ty čepy vymačkávat (jde to i doma, manžel si vyrobil udělátko ze špejle a vatové tyčinky do uší)..je to tedy náročné, ale jde to a pak hned proplachnout..třeba tím tamtum verde, manželovi pomohlo i snížení konzumace mléčných výrobků - ale to je jen osobní zkušenost. Hodně na to trpěl (a ještě občas se to vrací), u dr. má vše ok a příčina je tedy nejasná.
Jana
  • 
12.5.2011 8:23:40
Můj malý syn má problémy s mandlema taky. Zkoušíme alternativní medicínu - přípravky doktora Jonáše. Brali jsme jich spoustu, na mandle je konkrétně TonsilaDren, ale i další přípravky. Když jsme brali TonsilaDren, tak se to dočasně zhoršilo, madle mne bolely fest(brala jsem to se synem), ale snad nás to zbavilo problému- to ještě uvidíme. Před používáním přípravků od dr. Jonáše je vhodné proměření alektroakupunkturou dle Volla (odborníci jsou na jejich stránkách), podle toho se pozná, který přípravek člověku sedí a odborník doporučí dávkování. Více info - http://www.joalis.cz/produkty/joalis---dren.html
Je to běh na dlouho trať, ale já už jsem taky nechtěla, aby měl syn antibiotika....
Cimburčanka
  • 
12.5.2011 8:11:45
KatVafi, a co doktor Blaťák - poruchami imunity se přímo zabývá? Nech se k němu poslat.
KatVafi 69093
12.5.2011 7:03:29
Jájo, já to měla poprvé v roce 2003 v prvním těhu a pak jsem s tím rok bojovala. Pak se to ustálilo na cca 2x ročně, ale po druhém porodu v roce 2007 katastrofa, byla jsem na císaři v narkoze, selhali mi játra a od té doby jsem na hromadě furt. A jak píšeš, de testů naprosto fit ~8~. Řeknu si o něco na tu imunitu a uvidím.
KatVafi 69093
12.5.2011 7:01:26
Maťo, já právě na to trhání taky jít nechci a na krčním mi taky doktor potvrdil, že vzhledem k výsledkům testů to vytrhnutí nic nevyřeší....zkusím tu imunitu, snad se časem výsledek dostaví.
Ještě mě napadlo, jestli to nemůže být třeba alergická reakce, že mě to tak skolilo, když všechno kolem kvete ~d~
KatVafi 69093
12.5.2011 6:58:43
Amorku, ona dělá tu klasickou homeo? Tak to bych i zkusila, protože mě ty ATB už nezabírají. Děkuji za tip ~x~.
Jája a spol. 71011
11.5.2011 23:02:33
Znám. Měla jsem taky. Vždy se mi rozjelo hlavně po porodu a opakovaně jsem brala ATB. Nikdy jsem neměla k tomu ani horečku, jen bílý krk.
Teď po druhém porodu, už jsem věděla, že mám zas imunitu v háji, jak jsem unavená a oslabená, takže jsem si šla opět k obvoďačce nechat předepsat LUIVAC - na posílení imunity. Bere se měsíc, pak měsíc pauza a znovu měsíc. Po 3 měsíční kůře jsem teĎ už dalšího čtvrt roku a dobrý!! Před tou první kůrou mi dělala dr komplet vyšetření krve, moče, stěry z krku a nosu a nikde nic, totálně zdravá. Na imunologii mě teda nehnala, s předepsáním problém nebyl.
A chytla jsem docela snadno i kdejakou virozu, te´d jsem úplně fit. A i když občas cítím, že na mě něco leze, tak se z toho strašně rychle zbavím přísunem vitamínů a snažím se tolik nešidit spaní.
Držim palce ! Je to otrava.
a je to? 72327
11.5.2011 23:00:29
KM? Zkus doktorku Máriu Křemenkovou, má ordinaci u psychiny, přesnou adresu najdeš na netu. Když jsem loni lehla s angínou, řekla mi, že počkáme co se mnou udělají antibiotika a když nic, že by jsem zkusili homeo. ATB zabraly, tak to bylo v poho.
Maťa. 21117
11.5.2011 22:39:25
Jo...dať ich preč nedám. Čítam o tom léta veľa a moje rozhodnutie skončilo u - mandle si nechať.
Maťa. 21117
11.5.2011 22:36:59
KatVafi, ja mám celoživotne chronické mandle. Jediné, na čo sa sústreďujem je posilovanie imunity, dokola a celoročne.... Samozrejme vždy rýchlo niečo chytím atd. atd... ale jediné, čo mi dlhodobejšie stav vylepšilo bolo to posilovanie imunity.

Roznymi prostriedkami - ale ja preferujem skor tú prírodu... echinacea moja kamarátka (i mojich detí), zázvor, cucám niekedy preventan, hlíva ústřičná - všetko dlhodobo, výsledky sú poznať až po dlhšej dobe brania.
[<<Předchozích 400] Názory 401410 z 538  [Dalších 128 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.