Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| katka vyčítalová |
| • |
18.3.2010 23:05:55
Dobrý den prosím v8s o informaci jak vaše dítko snášelo odstranění krční mandle? Náš malý by na to měl jít taky, jsou mu tři. Mám z toho obavy. děkuji za Vaší odpověď. Katka
|
| Bóža |
| • |
22.2.2010 19:12:07
Dobrý den,prosím o radu, někdy se mi udělají na mandlích páchnoucí čepy,prosím co by se dalo udělat, abych nemusela podstoupit odstranění mandlí.
Mám již za sebou mnoho operací a každé se bojím. Děkuji předem za radu. Ještě musím napsat že si krk vystříkávám ALOE VERA sprejem. |
| Martina,2 kluci 4roky, 6 měsíců |
| • |
3.2.2010 9:22:45
A ještě dodám, že dneska nastoupil do nemocnice na odstranění krčních mandlí. Mladšího syna ještě kojím, takže tam s ním bude manžel (přes den, přes noc to snad zvládne-nemají volný nadst.) Jak to dopadlo napíšu. Drže palce
![]() |
| Martina,2 kluci 4roky, 6 měsíců |
| • |
3.2.2010 9:03:30
Starší syn má sníženou imunitu a trpí na anginy s vysokými horečkami 39-40C cca každý měsíc. Taky nám bylo doporučeno podávat Kolostrum, ale nepomohlo to a užíval ho skoro rok:-(
|
| Jitka Jonáková, krční mandle |
| • |
31.1.2010 20:00:35
Dobrý večer, měla jsem se synem naprosto stejné obtíže jak popisujete. Bylo nám doporučeno okamžité vyndání krčních mandlý. Synovi bylo 20 měsíců, když operaci podstoupil. Zákrok trval cca.hodinu v celkové anestezii a v nemocnici jsme byli týden.Protože lékaři na ORL mi perfektně vše vysvětlili a říkali, že je to jediné řešení, aby se opravdu syn neudusil ve spánku, neváhala jsem a do dnes toho rozhodnutí nelituji. Dnes je synovi šest let a je naprosto v pohodě. Kromě pár "rýmyček" nebyl nemocný- a to nemá krční ani nosní mandle.
NEBOJTE SE UPLNÉHO ODSTRANĚNÍ, VÁM I DÍTĚTI SE ULEVÍ. J.J. ![]() ![]() ![]() Hodně štěstí |
| Katy, Domi 3/04, Kiki 3/06 | 16209 |
|
|
4.1.2010 14:26:25
Ahoj, dcerka měla problémy s dýcháním v noci (chrápání, spánkové apnoe). V minulém roce byla na adenotomii, což pomohlo na dýchání nosem, ale bohužel díky krčním mandlím se v noci stále dusí. Zabírají skoro celý krk a neni mezi nimi téměř prostor pro dýchání. Ve dne to ještě jde, ale v noci jí zapadnou a přidušuje se (10-15 sekund nedýchá a pak zalapá po dechu, nebo dýchá obtížně a sípavě. Máte někdo prosím zkušenosti s laserovou tonsilotomií (zmenšením) nebo tonsilektomií (odstraněním) mandlí? Setkal se někdo s opravdu účinným léčením tohoto problému homeopatiky? Nerada bych, aby se mi dcerka jednoho dne ve spánku udusila.
![]() |
| gabka |
| • |
10.11.2009 20:39:15
tak už konečně vím co to mám v puse...
nebyla jsem nemocná už cca 10let ale před rokem jsem prodělala psychycké trauma (nevěra partnera a skororozchod) a je fakt že od té doby mě něco trápilo v krku a sem tam to vylezlo ven a já to spolkla a ulevila tak špatnému pocitu při polykání. Zda mám horečku nebo ne nevím hodně pracuji a nemám na to čas si stěžovat. Ale bylo mi divné proč mám v krku ten váček který se pořád plní "jídlem" myslela jsem už na to, že bych se odhodlala jít k lékaři a že to bude nějaká vnitřní kosmetická vada. no a vidím že to je snad nevyléčitelné...tak jste mě moc nepotěšili. Někdy je opravdu lepší nic nevědět.Kdyby teda někdo měl zaručený lék tak sem s tím. Myslím že u mě to začalo asi tím psychyckým vypětím a možným snížením imunity. |
| *MaF* | 65695 |
|
|
3.10.2009 22:44:18
a pro jak stary deti to je??
|
| Dojanka | 85301 |
|
|
3.10.2009 22:16:51
Na sníženou imunitu doporučuju KOLOSTRUM 500 mg. Z vlastní zkušenosti u dcery, velmi posiluje imunitu, dceři ho kupuju hlavně na podzim, dávám jí ho každý den na noc skoro celou zimu a už 4 roky nemarodila (krom rýmy). Ťuk, ťuk.
|
| *MaF* | 65695 |
|
|
3.10.2009 22:11:58
Me na ORL poradily kloktadlo TANTUMVERDE, ono to ty myndle trochu znecitlivy. Me to bolelo jako pri angyne, ale zdnou sem nemela, proste se udelaly tam kde nesly ani videt.
A poradite nekdo co na tu snizenou imunitu?? |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.