| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Zánět středního ucha

(?)
[<<Předchozích 250] Názory 251260 z 3138  [Dalších 2878 >>]
Danik78, P+D 7/09, H 4/11 61018
15.4.2014 9:44:53
Ven jsem ji v kočárku brala, kupovala jsem čepice přímo s klapkami na uši, i v létě měla bavlněnou čelenku...Ona byla tak vyřízená, že právě jízda v kočárku a usnutí v pololehu ji pomohlo usnout, jinak nemohla spát.
Danik78, P+D 7/09, H 4/11 61018
15.4.2014 9:43:32
U nás pomohlo "vydržet"
nejmladší měla xdesítek zánětů středouší, motala se v tom téměř rok a půl pořád dokola, několikrát týdně ORL...
Ani se mi nechce vzpomínat~l~.
Jediné co jsem udělala "navíc", tak jsem si u dětské vyžádala Rybomunnil (brali ho starší a dočetla jsem se v letáčku že se dává při zánětech středouší). Od té doby je klid. Jestli pomohlo přímo tohle, nevím.
gumma 139490
15.4.2014 9:31:15
On ještě nechodí, takže venku by opravdu jenom spal v kočáře. Nasivin jsme kapali už cca 2 týdny, takže Dr. nedoporučila v tom pokračovat, mám kapat do nosu vincentku. Ještě mám Libenar, jestli to k něčemu je..
gumma 139490
15.4.2014 9:28:06
A ještě bych dodala, že když se to objevilo poprvé, tak nemocná jsem byla i já (zánět dutin) a manžel. No a teď potřetí, když se mu to vrátilo, tak já mám také rýmu a jeden den jsem měla horečku. Jestli si to nějak nepředáváme mezi sebou...
Mikita.miki 141149
15.4.2014 9:28:04
pokud ti neřádí, tak ven může, důležité je se neuhonit, takže zachumlaná spící v kočáře může, pokud už nemá horečky, což asi nemá. jinak upozorňuju, že to asi bude chtít odvyšetření na vodu v uchu, cca 2-3 týdny po doléčení, tak snad vám to vydrží být zdravý, mi takhle ,,chodili,, na tohle vyšetření 4 měsíce a nikdy nám to nevydrželo. teď v době ,,doléčení,, bych na něj byla opatrnější ohledně tahání na nákupy, velké návštěvy, kolektivy. stačí chytit rýmu a je to tam hned zpátky. jinak nám byl doporučen následující postup - nos propláchnout vodou - vincentka, mořská voda. po pár minutách odsát a to i když máš pocit, že rýmu nijak velkou nemá a pak dát kapky do nosu na zastavení rýmy. po cca 10 dnech střídat, mi měli nasivin a otrivin a střídali sme.
gumma 139490
15.4.2014 9:26:24
Co to přesně je to imunologické vyšetření? Synovi je rok, jak jsem psala, a zatím měl 1x zánět močových cest a 1x mu pak našli ještě bakterii v moči. A teď to ucho, jinak nemocný nebyl.
gumma 139490
15.4.2014 9:03:42
Zdravím.
syna (1 rok) poslední dny trápí záněty v uších. Začalo to horečkou, následovalo píchnutí obou uší a dostal Augmentin na týden. 4 dny po dobrání ATB, opět horečka, pláč v noci - Dr. mu následně píchla jedno ucho a dostal Cefzil na týden. No a teď, 3 dny po dobrání ATB, opět horečka, včera jsem jela s ním na pohotovost a píchli mu obě uši opět, ATB nedostal.

Doktoři (pohotovost, "naše" ORL) mi neřekli vcelku nic. "Prostě je to taková série, to je u malých dětí normální..." nebo "nebylo to doléčené". . Co s ním mám teda dělat, aby se toho už konečně zbavil a doléčil to?

Máte zkušenosti, co by mohlo v tuto chvíli pomoct? Dr. mi říkala, že může venku spát v kočáře, ale na internetu jsem zase četla, že se s tím nesmí vůbec ven... Voda do uší nesmí a kapat do nosu, ale co dál?

Děkuji za všechny rady.
La Pepa 5341
6.2.2014 21:17:36
KoproFko,

tuhle sezonu jsou ty choroby tímhle typické, v okamžiku, kdy doufáš v obrat k lepšímu, vrtne se někam jinam. Po týdnu kašle jsem dostala příšernou rýmu, po týdnu mě začalo šíleně bolet celé tělo jako při chřipce. U dětí i dospělých to mělo průběh podobný. Už toho mám taky plný zuby.
Merylin5 68735
6.2.2014 13:54:06
Tak jsem tu včera dávala rozumy, a teď jsme přijeli z píchání.
jentak
  • 
6.2.2014 10:46:33
Nečekala bych, jela bych hned.
[<<Předchozích 250] Názory 251260 z 3138  [Dalších 2878 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.