| lela, rosa, niki | 88737 |
|
|
18.8.2011 12:35:53
SOS !
Jsme na dovolene a dceri se na udelala vyrazka dole pod briskem, na miste , kde jsou kalhotky. Vyrazka se rozsiruje, ted ma asi deset pupinku, jeden je jako puchrek, ty starsi maji stroupek. Uz vsere si dcera stezovala na bolesti hlavy, dnes to vypada, ze ma teplotu. Co to muze byt ? Prodelala nestovice...muze to byt pasovy opar ? Vsechny pupinka jsou pouze na jedne strane. Dekuji !!! |
| Albar | 93722 |
|
27.7.2011 14:14:09
Podívej se na tyhle odkazy:
http://nemoci.doktorka.cz/pasovy-opar/ http://pasovy-opar.cz/ a když si zadáš do googlu pásový opar obrázky, tak se můžeš podívat jak to vypadá. Jo a jestli jsi neměla neštovice, tak to pásový opar určitě nebude. |
| KoproFka | 76193 |
|
|
27.7.2011 11:32:07
myslím že to "pásovec" asi nebude - to by tě myslím bolelo větší místo.
Hlavně bys tam ale taky měla vyrážku a ta bolí. Ten virus napadá nerv a "jede" po něm - takže se vyrážka vysévá v pruhu - pásu. Já když ho měla, přímo v úrovni pasu, byla to vyrážka cca 10 cm x 5cm a bolelo to na můj vkus fakt dost - bolely mě i zapnuté kalhoty... A to jsem tedy měla velmi mírný průběh, žádné další typické příznaky pro toto onemocnění, jako horečka a symptomy chřipky jsem neměla. Pokud jsi prochladla, může to být klíďo od toho. |
| rozmarynek | 119765 |
|
27.7.2011 11:27:14
no, zadim žádné puchýřky nemám.
A toto mě bolí jak když pod lopatkou, takže mimo ledviny, ale taky si myslím, spíš se tak možná uklidnuji, že kdž mě bolí ledviny a toto vejš, že to je nejakej zanet neb nastsydnutí nervu |
| Alpina | 100676 |
|
27.7.2011 11:25:44
U pásového oparu bys měla mít na kůži v pruhu výsev nějaké vyrážky. Je to bolestivé onemocnění (vlastně nervových zakončení), jsou u toho i horečky, musí se na to brát antibiotika. To, co popisuješ, mi spíš připadá, že sis nachladila ledviny, záda.
|
| rozmarynek | 119765 |
|
27.7.2011 11:22:17
Ahoj, chtěla bych radu, Vás, zkušených - od pondělka mne bolí záda, resp pod lopatkou pod kuží, jak kdybych tam měla modřinu, nebo se mi tam měl tlačit nějaký uhřík -vřídek.Nic tam nemám, záda mne celkově bolí, bolí mne i ledviny , močové cesty mám také prochladnuté, myslíte, že to může souviset s prochladnutím, nebo se takto muže projevovat pásový opar?
Děkuji za rady, mám tu kupu práce, průběžně budu koukat |
| kili |
| • |
20.7.2011 8:48:39
- velmi ilustrativní foto, jak morfologie, tak lokalisace a uspořádání
- v 11 letech, to je nadělení |
| tinas |
| • |
19.7.2011 18:30:01
|
| tinas |
| • |
19.7.2011 18:29:17
Syn ho měl,když mu bylo cca 11 let. Měl to vpředu na hrudníku i vzadu na zádech. Doktorka nás tehdy strašila,že to není žádná sranda mít pásák. Vyléčilo se to,ale celkem rychle.
|
| petulia | 99941 |
|
|
19.7.2011 17:12:30
Pásový opar mě taky bolel, pár dní i svědil, ale nijak strašně. Ta bolestž byla jakoby vevnitř v těle, takže jsem si nejdřív myslela, že mě bolí žlučník. A v mém případě se taky objevil po stresu.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.