| kdyzsluncenesviti | 89186 |
|
|
19.7.2011 15:55:17
http://cs.wikipedia.org/wiki/P%C3%A1sov%C3%BD_opar
|
| Dalalmánek | 116042 |
|
19.7.2011 15:46:33
No většinou ohraničená červená skvrna nebo pás. Pupínky jsou vodnaté, takové puchýřky, později zasychají v krustičky, po odloupnutí jsou tam dolíčky. Místo bolí intenzivně ještě před výsevem, mnohdy i velmi dlouho po zhojení.
|
| MarianaN | 88267 |
|
|
19.7.2011 15:32:31
Dobré odpoledne.
Už několik dnů mám na pravém trapézu několik menších červených tvrdých pupínků (asi 5-7), které jsou blízko sebe, přibližně v kruhovém útvaru. Myslela jsem, že to je akné, takže jsem se je snažila vymáčknout, ale nejdou. Problém je, že to opravdu hodně bolí - vlastně neustále, i když si na to místo nesahám... Ohledně svědění nevím, jelikož jsem ekzematik a kůže mě průběžně svědí všude, když je léto, tak i více. Jinak pásový opar jsem dle všeho nikdy neměla a netrpím ani na ty klasické, ačkoli jsem prošla velkými stresy,i když jako malá jsem klasický retní opar měla a neštovice také. Za poslední 2 týdny jsem ale prošla opravdu silným stresem - hrozícím úmrtím blízké osoby ![]() Může tak vypadat a bolet opar? Jinak na akné trpím teď hodně, takže akné to být může, i když asi nějaké atypické... Díky, MN |
| & | 21461 |
|
5.4.2011 18:55:47
Balbino, jako dite jsem mela nestovice, jako dospela jsem dostala pasovy oprar, nejak ti to nesedi..
![]() |
| fisperanda | 60761 |
|
|
5.4.2011 16:46:30
Pásový opar je infekční. Já jsem s tím byla v nemocnici na infekčním oddělení. A neštovice sem už měla za sebou.
|
| arsiela, | 59672 |
|
|
5.4.2011 15:44:05
achjeje ale tady léčba moc není,hlavně nezbaví infekce.Dodržování úzkostlivé hygieny je snad jasné a nesouvisí s návštěvou lékaře.Nevím proč nadávat někomu,kdo nejde k lékaři,pokud se chová jinak zodpovědně.Zadavatelka nikde nepsala,že dotyčná míní nakazit půlku republiky.
|
| Cimbur |
| • |
5.4.2011 15:42:43
No tak to Ti Tvoje doktorka opravdu moc nepomohla...
|
| Radka + 2 |
| • |
5.4.2011 15:15:32
Jenže on jí v tomto případě opravdu doktor nepomůže. Pokud ho už měla, tak ví co to je. Jediné doporučení od doktorky, které jsem měla, nedotýkat se daného místa, nekoupat se a dané místo nesprchovat.
Že by se měla chovat jako člověk s neštovicemi je jiná věc, raději se vyhýbat dětem, oslabeným osobám atd. |
| aachje skunk a tři holky | 98241 |
|
|
5.4.2011 15:14:29
třeba se baba podrbe na zádech a pak sáhne n kliku,na kterou hned za ní sáhne maminka,co zrovna odchází na středisko očkovat dítě.
prostě člověk,který je infekční a ví to a chodí mezi lidi,neléčí se-je debil. HOWGH. |
| Cimbur |
| • |
5.4.2011 14:40:51
to není dobrá rada...
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.