| Cow :-) | 67672 |
|
|
7.3.2008 22:17:50
no setkala...několikrát pracovně...u dětí i dospělých.
Kupodivu jednou i v případě velice pečlivého a čistotného sportovce. Skutečně na sebe hodně dbá, nebo ho i jeho paní znám soukromně. Jenže sport ho živí, čili hodně cestuje a často přespává po hotelích. Jinak nevím, co tě přesně zajímá. nevím jak ted, ale ještě nedávno se svrab léčil sírovou mastí, která se nanesla na celé tělo, tuším že celé tři dny se osoba nesměla koupat a musela nechat ten "sajrajt" na sobě působit a teprve pak mohlo dojít k očistě a osobní oblečení šlo na vyvářku a desinfekci. /v domácích podmínkách bych to oblečení asi spálila nebo jinak zneškodnila/ .Povlečení vyprat na vyvářku. |
| Kousek dál | 79244 |
|
|
7.3.2008 22:17:04
Na co se ptám? Jak se té mrchy konečně opravdu zbavit! Bojujeme s tím už víc než měsíc, neustále vyvářím a žehlím dokola všechno prádlo, drhnu a savuju byt, a ony se zas na klukovi objeví pupence. Je to fakt na prášky. Jediný manžel neměl žádné potíže, snad těm potvorám nechutná. Ach jo. Jsem fakt zoufalá. Chtěla bych zase existovat normálně, jako předtím.
|
| Kubula K. | 30211 |
|
7.3.2008 22:09:59
Zkušenost mám, ale nevím vlastně, na co se ptáš?
Mmch taky jsem nikdy nezjistila, kde jsem to chytla - nedělala jsem ani jednu z věcí, na které se mě Dr. ptala (promiskuita, spaní v cizí posteli, nošení cizího oblečení...) |
| Kousek dál | 79244 |
|
|
7.3.2008 21:59:01
Máte někdo zkušenosti s tímto strašným parazitem? Nedávno se u nás objevil, nechápu vůbec, jak je to možné. Nikdo z nás nespal nikde v hotelu nebo na návštěvě, nekupujeme oblečení ze second handu, jen jsme v poslední době dvakrát jeli vlakem...
Nejhorší je, že přes všechna hygienická opatření se to synkovi asi vrátilo. Chystám se znova na kožní, ale bojím se, že to bude zase marný boj. Poraďte, prosím. |
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.