Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Jana, Petřík 04/07 |
| • |
24.8.2007 13:07:31
Ahoj. Já jsem na tom nějak podobně. Mladá paní doktorka mě nastřihla automaticky a malého ještě rychle tlačili ven, i když žádné problémy neměl. Jako blbá prvorodička jsem se nějak neuměla bránit :-(. Nástřih byl ale nějak blbě udělanej, páč se potom v tom směru dál natrhla kůže na všechny strany. paní doktorka to půl hodiny šila, pak zavolala pana doktora s většíma zkušenostma, ten stehy vyndal a hodinu šil znova.Stehy jsem radši ani počítat nechtěla!! Sedět jsem nemohla a teď se mi do sexu nechce, protože jizvy bolí. Přítel se snaží, jak to jde, ale je vidět, že ho to mrzí a nechce mě do ničeho nutit.
|
| eviko | 69604 |
|
|
23.8.2007 17:46:56
Tak koukám, že všechny radíte masírovat, ale zda to pomůže je individuální. Chápu - takže se asi nechám překvapit :-) Od kdy by se mělo s masáží začít. Někde jsem četla 6 - 8 týdnů před termínem. Stačí to, nebo doporučujete někdo z vlastní zkušenosti začít dřív? Díky.
|
| Danny+1+// |
| • |
31.7.2007 21:03:14
Maminky, já jsem nemasírovala (teda ano ale asi jenom 2x) a při porodu jsem byla bez nástřihu i když syn vážil 3,9kg a měl 52cm. Bylo to asi tím, že jsem rodila v kleku, to je prý na hráz nejšetrnější. Měla jsem pár stehů na genitálu, ale sedět jsem mohla hned po porodu.
Takže já věřím více účinku polohy než masáži i když nikdy není jisté co může pomoci. |
| Katka + Eliška 5m |
| • |
30.7.2007 11:52:48
ahoj, tak já mám přesně opačnou zkušenost. V těhotenství jsem neváhala a masírovala, již od 20 tt jsem si hráz mazala každý večer olivovým olejem a masírovala. U porodu jsem se však nástřihu taky nevyhla, nastřihli mě 2x a stehů ani nevím, ale šili mě min půl hodiny. A to dcera nebyla ani nijak veliká. Prostě jsem od přírody užší. Paní doktorku jsem před porodem prosila, zda by to šlo bez nástřihu. Domluvili jsme se, že to udělá pokud to bude nevyhnutelný. Nakonec jsme ji byla vděčná, hlavičku jsem tlačila 45 min :-( U dalšího těhotenství budu masírovat zase - nevzdám to i když vím, že u mne je to asi zbytečný :-)
|
| Novotňásci | 47803 |
|
|
29.7.2007 19:25:00
Milá Kláro.Sice to jsem až tak nepatří,ale po velkém nástřihu(2003) mám někdy bolesti při sexu i já.A ty jsi navíc brzy po porodu.Domluv se s manžou a na nějakou dobu vynechte pohlavní styk.Sex je i mazlení.A zkus si jizvu masírovat.Můžou tam být srůsty,které vadí a masáží se zvláční nebo i úplně odstraní.Já bych doporučovala čistou vazelínu-co se používá jako základ do mastí.Já skvělá i na strie.Jinak se poraď z doktorem.Třeba ti dá něco účinnějšího.A s masáží ti může pomoci i manžel.Ono ho to potěší.
|
| Klára a dcera Natálka 14týdnů |
| • |
13.7.2007 12:17:36
Milé těhulky a maminy, přečetla jsem spousty příspěvků a vidím,že všechny maminy jsou za jedno,masírovat.Moje zkušenost je taková: nemasírovala jsem a dva nástřihy a dvacettři stehů mluví za vše. Musím zdůraznit,že dcera měla ručičku kolem krku,takže nástřihu bych se stejně nevihnula,ale i tak jsem měla masírovat,protože by stačil JENOM JEDEN NÁSTŘIH.Nic moc,ale ustála jsem to:-)Příště nebudu zaváhat.Jsem přesvědčená,že to opravdu funguje!Najde se někdo s podobným příběhem?Nevím jestli nejsem zbytečně přecitlivělá,když neustále řeším nezdary a bolesti při sexu:-)
|
| Novotňásci | 47803 |
|
|
5.5.2007 19:52:21
Kde jste rodila? Mne nikdo hráz nemasíroval poprvé zřemně pro lenost a měla jsem velký nástřih.A bohužel podruhé a už pokaždé budu muset mít nástřih.V Č.Budějicích zkazili co se dalo.To nejsou má slova,ale slova porodníka(ce)z Prachatic.Tak maminky pokud se chcete vyhnout nástřihu,masírujte Nechte si vše vysvětlit a Jihočeškám radím vyhnout se Budějicím.Tam s péčí dělají jen patologické porody a i ty občas sfušují-zkušenost jedné mé známé.
|
| Tabea | 49571 |
|
|
26.4.2007 14:20:46
Prodám olej na masáž hráze, Weleda, použitý pouze několikrát (začali jsme masírovat hráz až krátce před porodem). PC 250 Kč, prodám za 190Kč (plus poštovné).
Pokud máte zájem, pište na mail: bockovae@seznam.cz |
| Raketka | 46047 |
|
|
24.4.2007 21:53:03
Já si pod pojmem "snižovat vchod poševní" představím to, že když masíruju, tak tlaším prsty dolů k zadku.
Až poleze miminko ven, tak nahoře máš kost a tudy si miminko cestu neprorazí ... takže se ti bude kůže natahovat směrem dolů ke konečníku. Když masíruješ, musíš si natahovat kůži dolů - snižovat vchod. Jako by sis řekla, že máš vaginu moc vysoko a chceš si ji přetáhnout níž ke konečníku :) |
| x |
| • |
6.4.2007 14:23:49
Přečetla jsem si návod na masáž hráze, ale něco mi není jasný.
Píše se: Vmasírujte jemně dostatečné množství oleje do hráze. Prsty by měly po tkáni jemně klouzat a snižovat vchod poševní. CO ZNAMENÁ SNIŽOVAT VCHOD POŠEVNÍ? |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.