Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Tabea |
| • |
16.10.2006 11:09:18
Ribicko,tak jsem si koupila olej na masaz hraze - od Weledy a budu to taky zkouset.Uvidime jak to dopadne...Zatim si to nedokazu predstavit...
|
| Del | 40592 |
|
|
15.10.2006 9:33:58
Tabeo - začít určitě můžeš, já jsem v 30tt a už to taky zkouším :o) Ale jak sem psala zrovna moc se mi nedaří :o)
A partnera k tomu raději pustit nechci :o)))) |
| Tabea |
| • |
15.10.2006 8:28:08
Hm...Takze to bych uz teoreticky mohla zacit, ze? tak to si v pondeli koupim ten olej na to a doufam, ze mi to pujde...I kdyz si fakt nedovedu predstavit jak si tu masaz hraze budu provadet...
|
| Del | 40592 |
|
|
14.10.2006 19:32:48
Tabeo - masáž hráze by se měla provádět 6-8 tt před porodem.
S popisem jak masírovat ti nepomůžu, taky si zatím nevím moc rady :o/ Zkoušela jsem to,ale nějak na to nemám ten správný grif nebo co :o( Popis v letáčku u masážního olejíčku je takový - že je dobré provádět masáž po koupeli - kůže se tak lépe připraví a pak nanést olejíček na dva prsty, hráz uchopit v hloubce 3-4 cm a jemně masírovat. A to uchopení :o) mi teda nějak nejde :o( |
| Tabea |
| • |
14.10.2006 17:41:11
Jsem tu na diskuzi poprve.Chtela bych se vas zeptat od ktereho tydne by se mela masaz hraze provadet, jak casto a jak? Pokud vite o nejakych internetovych strankach, kde to je popsane, tak mi prosim napiste odkaz.Predem dekuji. Jsem ve 33tt.
|
| sunsung | 30664 |
|
|
9.10.2006 15:29:38
Ribicko to co píšeš je logické. Matka příroda taky asi nepočítala se skalpelem při porodu.
|
| Del | 40592 |
|
|
3.10.2006 14:18:43
Co říkáte na toto: Porodní asistentka - praxe 25 let praxe tvrdí - nástřih za žádnou cenu! Má-li se kůže natrhnout natrhne se přirozeně, sešije se a zahojí snáze - funguje lépe než po nástřihu, který přeruší svaly nepřirozeně a mohou vzniknout zatuhlé jizvy komplikující další život (třeba sexuální) K tomu se vyjádřil plastický chirurg, že souhlasí!
|
| sunsung | 30664 |
|
|
18.9.2006 13:30:30
já si jenom nemůžu odpustit nesouhlasit, že v padesátých letech se rodilo jedno dítě za druhým, možná o 30-50 let dříve, ale v padesátých letech už ne...
taky je divné, že dnes rodí ženy daleko starší než v těch padesátých a šedesátých letech, kdy se rodilo v 18-ti, kdy je kůže nejvíc elastická spíš je to tím, že v té době nikdo nebyl ochotný s rodičkou diskutovat o vhodné porodní poloze a vůbec moc s ní spolupracovat, rodička byla nemyslící tvor bez vlastních práv a bylo důležité, aby po nástřihu z ní dítě bylo co nejrychleji vybaveno ven... |
| Kétka |
| • |
18.9.2006 9:42:33
Taky mě to dost zaráží. Rodila jsem dvakrát, jednou s nástřihem a podruhé bez a nikdy jsem neměla žádné problémy. Rozhodně si nemyslím, že krvácení po styku je normální a bolest taky ne.
Myslím, že bys měla zkusit ještě jiného gynekologa, popsat mu všechny své problémy. Rozhodně doufám, že ti někdo pomůže, protože normální to není. A ani mezokajn, nic nevyžeší. |
| Alča |
| • |
18.9.2006 9:11:39
Teda uplně mě mrazí když to čtu.
S tímhle zkušenost nemám - takže nemůžu poradit. Sice mě u obou porodů nástřich dělali,ale poprvé mě šili cca 30minut a podruhé cca 20minut. Vše se velice rychle zahojilo a žádné komplikace jsem neměla. Reaguji jen abych ti řekla,že Ti držím palce - ať je vše ok. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.