Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| vienneta |
| • |
26.8.2006 17:21:57
:-)))))
PA,dula, obrátit se můžeš s čímkoliv, co se kolem mateřství, porodu a dětí mihlo. |
| Haluška | 11853 |
|
|
26.8.2006 16:38:15
A ty jsi doktorka nebo porodní asistentka? Jen abych věděla, s čím se můžu na Tebe obrátit :-))
|
| vienneta |
| • |
26.8.2006 16:13:19
Není za co, jestli Tě bude ještě něco bližšího k porodu zajímat, klidně napiš na mail.
|
| Haluška | 11853 |
|
|
26.8.2006 14:57:34
Vienneto, díky za info, s ručníkem to zkusím (jak jsem to v rychlosti četla, žádné chyby jsem nezaregistrovala...)
|
| vienneta |
| • |
26.8.2006 13:35:45
Omlouvám se za chyby, hrůza, jak chvátám, píšu jak prvňáček.:-)))
RUČNÍK atd. |
| vienneta |
| • |
26.8.2006 13:34:45
Milá Haluško,
ten aterom se udělá velmi vzácně, ale určitě bych v masáži hráze tentokrát znovu poctivě pokračovala, mám zkušenosti, že i s ateromem na hrázi se dá porodit s minimálním poraněním. Ten kdo s tebou bude rodit rodit, ať přiloží na hráz malý namočený teplý froté ruční a uzvidáíš, že to klapne! Držím palce! |
| Haluška | 11853 |
|
|
24.8.2006 15:37:13
Ahoj,
máte tu někdo zkušenosti s ateromem na hrázi? Udělal se mi po druhém porodu, který byl bez nástřihu, ale docela jsem se potrhala, i když jsem masáž před porodem prováděla. Pak se mi v místech, kde to šili, udělal ten aterom. Myslíte, že by mohl mít vliv na případné další natržení? |
| Cácorinka | 38030 |
|
|
22.8.2006 10:34:12
http://www.weleda.cz/new/index.php?menu1=2&menu1items2submenuitems8menulink=1
Olej na masáž hráze Weleda prodává DM, lékárny aj. |
| Sima |
| • |
21.8.2006 21:19:55
Ahojky baby!
Jsem zelenáč, tak koukám na vše, co by teoreticky mohlo prospět, :o))). Hele, ten olejíček - to je nějaký speciální na masáž hráze nebo jen nějký obyč. olejíček Weleda? Jsem teprve v 27 týdnu, ale koukám, že už bych měla začít, co? Jestli mi můžete někdo poradit, budu ráda! Díky, Simona. |
| Amely | 13045 |
|
|
9.8.2006 22:59:56
Rodila jsem v Podolí před 20 měsíci a nástřih mi nedělali, přestože jsem s ním souhlasila.U dvou předchozích porodů jsem nástřih měla. Před tímto třetím porodem jsem masírovala hráz olejíčkem Weleda asi dva měsíce, tak to nejspíš nějaký efekt mělo.Dcera vážila 3,80 a obvod hlavičky byl 36 cm.Porod byl strašně rychlý, cca dvě hodiny,ale dcera se zachytila po porodu hlavičky za ramínka a vůbec jsem jí nemohla vytlačit.Tři měsíce nemohla vůbec hýbat jednou ručičkou a museli jsme cvičit a chodit na rehabilitace.Měla obrnu pažního nervu způsobenou prý těžkým porodem. Teď už je naprosto v pořádku a nic na ní není znát :-) Tím chci vlastně odpovědět na otázku, zda dělají nástřih v Podolí rutinně - nedělají. I když se nemůžu zbavit dojmu, že kdyby ho v mém případě udělali, nemusela mít malá takové problémy.
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.