Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Sněhulka a sněhuláčci | 99425 |
|
|
9.3.2011 22:32:50
A cemu rikate obyc. olej? Mam tu panensky olivovy a slunecnicovy
, pak klasicky masazni olej, pak masazni olej na tehu briska... tim by to slo asi, ne? A pak tu mam nejaky "pflege ol" od hippu na mimi, nejaky vzorek, to bude asi nejaky na telicko miminka... asi zkusim ten na tehu bruch... |
| Firsty+Matouš07/06+Šimon01/08 | 38107 |
|
|
9.3.2011 22:30:13
No, já nevím jesti je to jenom o tom masírování, hlavní jsou asi dispozice, ale já to teda taky doporučuju, protože nikdy není jisté co může pomoci. Ale je fakt, že jsem nemasírovala, protože mě to bolelo a děti jsou bez nástřihu obě 3,9kg a 4,2kg. Ale já jsem asi natahovací :-D
|
|
|
9.3.2011 22:26:59
No, ze neni povinna, to je mi jasny
, ale tak nejak bych rada zvetsila pravdepodobnost porodu bez nastrihu... i kdyz, co jsem si tak docetla, tak mi spis prijde, ze je to otazka toho, koho chytnu u porodu, nez toho, kolikrat se namasiruju...To az tak neni, ze se mi do toho nechce jako ze by mi byla tolik neprijemna ta predstava, spis jsem lina (a manzel se k tomu fakt nema...).Jeste mam jednu otazku, ma cenu zacinat uz celkem tesne pred porodem? Tj. masirovat treba jen tyden nebo dva? |
| Lili + 5 :-)) | 28559 |
|
|
9.3.2011 22:26:53
Ahoj, já jsem pro olejíček od Weledy, ale před druhým porodem jsem mazala olejíčkem ze soje s přídavkem pupalky a měsíčku-cena do 100,- Jinak dle mého názoru stačí mazat denně,masírovat není potřeba. Nemasírovala jsem vůbec. Nejdůležitější je přestat tlačit v momentě, kdy leze hlavička, aby se hráz stihla natáhnout a nepraskla. Joo, píše se to lehce, ale v ten určitý moment to není snadné
A pokud před tím stihneš aspoň chvilku být naložená ve vaně, tak se hráz natahne ještě líp![]() |
| Jana, 3 dětičky |
| • |
9.3.2011 22:26:39
Myslím, že obyč. olej taky udělá službu. Já jsem teda měla od Saloos přímo Olej na masáž hráze, stál asi 100 Kč a to co zbylo využíváme na běžné masáže zad. U 2. porodu jsem měla taky nějaký speciální olejíček z Eoné a toho je fakt troška, takže akorát vystačil. Jinak masáž hráze doporučuju, měla jsem oba poslední porody bez nástřihu a děti nebyly žádná mrňata - 3,50 a 3,60 kg.
|
| Rapiti | 37804 |
|
|
9.3.2011 22:23:15
V těch speciálních olejíčcích je vitamin E a další látky prospívající pokožce. Ale technicky vzato, na samotnou masáž stačí klidně ten lubrikační gel. Každopádně, masáž hráze není povinná, jestli se ti do toho nechce.
Ale třeba se ti to nakonec zalíbí. ![]() |
| Firsty+Matouš07/06+Šimon01/08 | 38107 |
|
|
9.3.2011 22:18:08
Co žena to názor bych řekla. Můj názor - stačí normální olej. A někdo jiný ti řekne asi něco jiného.
|
|
|
9.3.2011 22:14:17
Dobrý večer všem, mám dotaz k masáži hráze - je opravdu nutný nějaký speciální olejíček, nebo stačí něco obyč? Např. lubrikační gel??
Nechce se mi moc nic speciálního kupovat, protože toho použiju trošičku a navíc bůhví, jestli to po prvním pokusu nevzdám . Jinak budu ráda za jakékoliv tipy a zkušenosti k této problematice, nějak pořád nevím, jestli se k tomu odhodlat, nejspíš dřív porodím, než začnu... ![]() |
| Modřinka | 37246 |
|
|
1.2.2011 13:11:37
Mickey, nikdo to neočekával, měla jsem vyvolávaný porod a splašilo se to tak rychle "samo".
|
| Theend | 77002 |
|
1.2.2011 12:07:53
To není ani tak záležitost každého porodu zvlášť, jako spíš každého porodníka zvlášť. Trvej na tom, že nástřih nechceš.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.