| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Masáž hráze, nástřih při porodu

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 390] Názory 391400 z 1522  [Dalších 1122 >>]
Sněhulka a sněhuláčci 99425
9.3.2011 22:32:50
A cemu rikate obyc. olej? Mam tu panensky olivovy a slunecnicovy~;), pak klasicky masazni olej, pak masazni olej na tehu briska... tim by to slo asi, ne? A pak tu mam nejaky "pflege ol" od hippu na mimi, nejaky vzorek, to bude asi nejaky na telicko miminka... asi zkusim ten na tehu bruch...
Firsty+Matouš07/06+Šimon01/08 38107
9.3.2011 22:30:13
No, já nevím jesti je to jenom o tom masírování, hlavní jsou asi dispozice, ale já to teda taky doporučuju, protože nikdy není jisté co může pomoci. Ale je fakt, že jsem nemasírovala, protože mě to bolelo a děti jsou bez nástřihu obě 3,9kg a 4,2kg. Ale já jsem asi natahovací :-D
9.3.2011 22:26:59
No, ze neni povinna, to je mi jasny~;), ale tak nejak bych rada zvetsila pravdepodobnost porodu bez nastrihu... i kdyz, co jsem si tak docetla, tak mi spis prijde, ze je to otazka toho, koho chytnu u porodu, nez toho, kolikrat se namasiruju...
To az tak neni, ze se mi do toho nechce jako ze by mi byla tolik neprijemna ta predstava, spis jsem lina~Rv (a manzel se k tomu fakt nema...).
Jeste mam jednu otazku, ma cenu zacinat uz celkem tesne pred porodem? Tj. masirovat treba jen tyden nebo dva?
Lili + 5 :-)) 28559
9.3.2011 22:26:53
Ahoj, já jsem pro olejíček od Weledy, ale před druhým porodem jsem mazala olejíčkem ze soje s přídavkem pupalky a měsíčku-cena do 100,- Jinak dle mého názoru stačí mazat denně,masírovat není potřeba. Nemasírovala jsem vůbec. Nejdůležitější je přestat tlačit v momentě, kdy leze hlavička, aby se hráz stihla natáhnout a nepraskla. Joo, píše se to lehce, ale v ten určitý moment to není snadné:-)A pokud před tím stihneš aspoň chvilku být naložená ve vaně, tak se hráz natahne ještě líp~;)
Jana, 3 dětičky
  • 
9.3.2011 22:26:39
Myslím, že obyč. olej taky udělá službu. Já jsem teda měla od Saloos přímo Olej na masáž hráze, stál asi 100 Kč a to co zbylo využíváme na běžné masáže zad. U 2. porodu jsem měla taky nějaký speciální olejíček z Eoné a toho je fakt troška, takže akorát vystačil. Jinak masáž hráze doporučuju, měla jsem oba poslední porody bez nástřihu a děti nebyly žádná mrňata - 3,50 a 3,60 kg.
Rapiti 37804
9.3.2011 22:23:15
V těch speciálních olejíčcích je vitamin E a další látky prospívající pokožce. Ale technicky vzato, na samotnou masáž stačí klidně ten lubrikační gel. Každopádně, masáž hráze není povinná, jestli se ti do toho nechce. ~;) Ale třeba se ti to nakonec zalíbí. ~f~
Firsty+Matouš07/06+Šimon01/08 38107
9.3.2011 22:18:08
Co žena to názor bych řekla. Můj názor - stačí normální olej. A někdo jiný ti řekne asi něco jiného.
9.3.2011 22:14:17
Dobrý večer všem, mám dotaz k masáži hráze - je opravdu nutný nějaký speciální olejíček, nebo stačí něco obyč? Např. lubrikační gel??~f~ Nechce se mi moc nic speciálního kupovat, protože toho použiju trošičku a navíc bůhví, jestli to po prvním pokusu nevzdám~e~.
Jinak budu ráda za jakékoliv tipy a zkušenosti k této problematice, nějak pořád nevím, jestli se k tomu odhodlat, nejspíš dřív porodím, než začnu...~q~
Modřinka 37246
1.2.2011 13:11:37
Mickey, nikdo to neočekával, měla jsem vyvolávaný porod a splašilo se to tak rychle "samo".
Theend 77002
1.2.2011 12:07:53
To není ani tak záležitost každého porodu zvlášť, jako spíš každého porodníka zvlášť. Trvej na tom, že nástřih nechceš.
[<<Předchozích 390] Názory 391400 z 1522  [Dalších 1122 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.