Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| x x | 15263 |
|
1.2.2011 11:21:06
To Ti asi nikdo nepoví... Já jsem měla šití po všech třech porodech, u třetího, dcera 4,5 kila, jsem jen slyšela, jak PA říká, něco tam křupe a pak šmik, ale už bylo nejspíš pozdě a rozjelo se to až do konečníku a problémy s tím mám dodnes...
![]() |
| briliantacek+2(07,10) | 55587 |
|
|
1.2.2011 11:10:59
Měla jsem nástřih v obou případech a ani jsem ho nějak při porodu nepostřehla..ale uznávám, že bez něj by to po porodu asi bylo příjemější
![]() |
| pavla12345 | 73139 |
|
1.2.2011 10:29:46
Souhlasím. U prvního mě lehce nastřihli, protože jsem rodila nedošence a potřebovali ho dostat ven co nejrychleji. U druhého mě PA nastřihla tak hnusně, že mě to bolelo ještě 3 roky, o estetické stránce nemluvě. U třetího jsem měla výbornou dr, sice jsem chvilku myslela, že se zbláznila, když já tlačila malou ven a ona dovnitř, ale pak mi to došlo
a obešlo se to bez šití |
| Gora | 31983 |
|
|
1.2.2011 10:01:35
Z vlastní zkušenosti nesouhlasím, že záleží na tom, kdo porod vede, ale opravdu na dítěti. Synové byli velcí, bez nástřihu by neměli šanci projít, roztrhla bych se pořádně. Vlastně první ani neprošel (pozdě zjistili, že má moc velkou hlavu a já jsem moc úzká), takže ho tahali ven násilím.
|
| Balcirka+E+P+T | 104116 |
|
|
1.2.2011 9:35:34
Ahoj,
můj první syn vážil 3,35kg,s nástřihem a s šitím,které teda au au ![]() druhý syn 3,49kg bez nástřihu,maličké natržení-dva malé stehy,nevím proč ale to šití taky bolelo ![]() třetí syn 3,89kg bez nástřihu,bez poranění,bez šití a ještě se šprajcnul při porodu ramínkem ale vše OK![]() |
| Katka+2 |
| • |
1.2.2011 9:35:14
První s nástřihem - jednu chvíli jsem se ptala, jestli bude nutný nástřih, bylo mi řečeno, že se uvidí podle situace a za chvilku, ještě než jsem vůbec stačila poprvé zatlačit, jsem byla nastřižená... Syn měl 3 kg.. Podruhé to samé + ještě strašení, že když syna okamžitě nevytlačím (stačila jsem zatlačit pouze jednou), udusí se... Syn měl 4 kg...
|
| Jana, 3 dětičky |
| • |
1.2.2011 9:33:38
První dítko 2,80 kg a 46 cm, s nástřihem (ale porod nic moc, s vyvolávačkou), druhé dítko 3,50 kg a 48 cm, přirozeně, bez nástřihu, bez natržení, 3. dítko 3,56 kg a 50 cm, opět přirozeně, bez nástřihu, prakticky bez škrábnutí. Ale podle mě je to dost indivindi. Moje 2 poslední porody byly prakticky bez jakýchkoli zásahu zvenčí, přestože byly v porodnici. Na boxu jsem strávila podruhé 40 minut, potřetí hodinu dvacet (Obilňák a Milosrdní Brno)
|
| Abigail* | 76789 |
|
|
1.2.2011 8:51:13
Určitě hodně záleží na konkrétní porodnici i PA či lékaři. Já jsem poprvé nástřih měla, dcera se narodila kleštěmi, takže tam by to bez nástřihu šlo těžko - i když slyšela jsem, že to snad někdy jde i bez. Podruhé jsem se s PA domlouvala, že pokud to půjde, tak nástřih nechci, ale nakonec mi řekla, že trošku střihnout bude muset. A k tomu jsem se ještě trochu natrhla. Synek měl velkou hlavu 38 cm a 4410 g.
|
| KatkaZpi | 106885 |
|
|
1.2.2011 8:38:16
jo a zapoměla jsem napsat že první mel 3.10kg a druhý 3.50kg a potrhali mě až až...ale asi je to kus od kusu...
|
| KatkaZpi | 106885 |
|
|
1.2.2011 8:36:48
poprvé mě dr.nastřihla směrem do stehna ,po druhé se dr. neobtěžoval k porodu a Pa mě nastřihla směrem do análu ,podotykam že to udělala v době kdy jsem neměla kontrakci ,múžete si domyslet jak moc to bolelo ale je pravda že se to zahojilo lip než poprvé...
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.