| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Masáž hráze, nástřih při porodu

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 970] Názory 971980 z 1522  [Dalších 542 >>]
martina
  • 
25.1.2009 2:17:28
Pro Judinu!
Když zalistuješ kousek zpátky v diskuzy,tak je tam celá ta masáž hraze pěkně popsaná.Zkus to podle toho.Dotýkat konečníku se nemusíš,jestli ti to je nepříjemné.Přečti si to a uvidíš,jestli to takhle nějak půjte.Ten popis je někdy z roku 2006,ale není to moc daleko.Měj se a hezký porod.Martina
Judina+Ríša 3/06 + Eliška 3/09 88684
24.1.2009 22:35:54
Ahojky holky já jsem dostala olejíček od weledy, tak jsem se chtěla zeptat jestli to má smysl masírovat jen z jedné strany (z pochvy), mě je strašně nepříjemné se dotýkat konečníku :-©
Ema (+2) 87247
24.1.2009 20:54:49
Myslím, že to určitě stojí za to!!! Masírovala jsem jen když jsem si zrovna vzpomněla (tak možná obden) a dopadla jsem bez nástřihu. Myslím, že to byl jeden z faktorů, že jsem byla pár hodin po porodu fungující, sedící, chodící ~:-D Takže móóóc doporučuji!!!!:-)
Sanxxx 89837
21.1.2009 17:56:43
Amálko prý ta masáž docela bolí ze začátku, co ty na to? A jak často takhle masíruješ? Pak musíš dát vědět, jestli jsou znát u porodu výsledky, jestli to za to stojí :-), jsem na začátku těhu, tak mám ještě čas.
Amálka
  • 
11.1.2009 21:44:07
Hráz je podle mě prostor mezi pochvou a konečníkem. JInak já jsem masírovala olivových olejem a to tak, že jsem si namočila palec a ukazovák, sedla jsem si na bobek a snažila jsem se chvilku mnout kůžičku. Nijak jsem to nepřeháněla... Překvapilo mě, že to i dr. poznal v poradně před porodem, že masíruju...
Andelli+EVAN 89658
11.1.2009 20:16:46
ja ani nevim kde ta hraz presne je, bohuzel~f~
Eviška
  • 
2.1.2009 1:12:50
Také jsem si koupila olej na masáž hráze a ani jednou jsem ho nepoužila ani už nemám moc času masírovat, když mm za chvíli termín, tak kdyby měla nějaká zájem, tak se určitě ozvěte, já ho nevyužila vůbec a už nevyužiji.
Mab 26777
25.12.2008 12:38:26
Sama neznám, ale zřejmě také zakoupím, na internetu jsem našla spíše pochvalné komnetáře, např. na:

http://www.modrykonik.cz/forum/show.php?vThreadID=42639&vGroupOffset=0

Ale určitě budu kombinovat i s tou masáží hráze olejíčkem od Weledy.
Ninivé, dva kluci
  • 
15.12.2008 22:37:00
no, me to bylo dost neprijemny, tak jsem masirovani flakala pred obema porody. Kamaradka neflakala a hraz se ji natrhla take. Kazdopadne mam o moc lepsi zkusenost s prirozenym natrhnutim nez i s malinkym nastrihem. Pokud neni nastrih nutny kvuli mimi, doporuceji vydrzet a nedat se.
Ninivé, dva kluci
  • 
15.12.2008 22:32:07
ahoj Jano,
co ja vim, tak levandule uvolnuje, snizuje tlak, desinfikuje a hoji. Ne masaz hraze pouzivej spis k tomu urcene oleje {od Veledy, Eone atd.]. Tu nlevanduli spis na hojeni poraneni hraze, ale i vsech dalsich, vcetne stipnuti hmyzem, klistetem a pod.
Levandule pridana do koupele pry take podpori porodni stahy, poslicci by mely vymizet - ale nemelajsem moznost vyzkouset. Ja ted mam 100prc. esenci levandule uzkoliste a ta se muze pouzivat i u ulpne malych miminek {koupel, v olejicku na mazani, hojeni ranek].
[<<Předchozích 970] Názory 971980 z 1522  [Dalších 542 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.