| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Zácpa

(?)
[<<Předchozích 170] Názory 171180 z 1109  [Dalších 929 >>]
Lucíček a dva lupínci 64013
18.1.2014 18:39:05
Olej dávám a stejně nic.
18.1.2014 18:38:48
On je na UM od 7. tádnů, kdy jsem musela přestat ze zdravotních důvodů kojit. Na příkrmech je od 4 měsíců, kdy je asi ještě měsíc následující dost bojkotoval a ani teď tomu moc nedá. Spíše preferuje to mléko. Zkoušela jsem i jiný poměr vody a mléka ve prospěch vody, ale ani tak žádné zlepšení. Jí ty klasické skleničky nebo mu vařím polévku s brambůrkem nebo vajíčkem.
Banány jsem vynechala i příkrmy, ve kterých je rýže. Ze stejného důvodu už nedávám ani kaši na noc, protože to bylo ještě horší. Jablíčko dávám pouze strouhané.

Než jídlo podávám, vždy přidám lžičku oleje. Dokonce do br. kaše s jeho mlíčkem sem zkusila kousíček másla. Bez efektu.

Koupila jsem Babycalm kapky...krásně prdí, ale stejně nekadí.
Jana, 2/07+10/08+5/11 81165
18.1.2014 18:13:31
Zkus přimastit ty příkrmy, u našeho prostředního to dost pomohlo, nějaký chuťově neutrální olej, tak lžičku do porce ~;((.
BERBER+A+L+V 7963
18.1.2014 18:13:04
No, 6ti měsíční kojené dítě je obvykle kojené plně, s příkrmama začíná, ale věřím tomu, že většina se zapíjí ještě dost mlékem...

Je mi jasný, že s UM je to jinak, ale čistě teoreticky ..

..

Jak dlouho je malej na příkrmech??
BERBER+A+L+V 7963
18.1.2014 18:11:15
Neznám složení zmíněného Sunaru,

příkrmy jako jablko, mrkev, banán staví stolici..

Co se týče tekutin, jde asi hlavně o to, kolik ti počůrá plen denně.. aby nebyl dehydrovaný..

7měsíční nemocnou dceru, která NEPILA a měla horečky jsem párkrát "napájela" z aplikátoru od nurofenu, abych do ní něco dostala..

...
zkus se víc rozepsat, co konkrétně malej jí?? (z příkrmů)..

18.1.2014 18:09:39
Ještě dodám, že jsem zkoušela s lahvičky, ale asi čeká mléko, takže neche, z hrnečku s pítkem...neche, jen tak z hrnečku...nechce, odměrku na sirup...nechce.

A navíc mi přijde, že je pořád hladový...v noci se vzbudí i 3x a pokaždé vypije těch 180 až 210 mléka. Jakoby ho mléko nezasytilo. Přes den pak pije po troškách, ale i příkrm zapíjí lékem. Pokud dostane jiné pití, tak ječí a ječí, dokud nedám mléko.
18.1.2014 17:56:39
Prosím poraďte, jak dostat do 6-ti měsíčního mimina alespoň trošku tekutin. Je na Sunaru Nutradefence 2. a dostává masozel. příkrmy a přesnídávky. Jinak by pořád jen mlíčko, ale nedostanu do něj žádnou vodu, čaj a ani šťávičky. Tím pádem nekadí třeba 5 dní a pak s pláčem a musím mu pomáhatnebo musí dostat čípek. Tím, že nepije téměř nic jiného než mlíčko, tak má zácpu a je to začarovaný kruh. Už si fakt nevím rady, u prvního tohle neznám. Nebo může být an vině i volba mléka?

Díky moc za rady...~x~.
tinka
  • 
1.12.2013 21:00:08
Prosím poradte, syn byl na velké naposledy ve čtvrtek, od včera má nutkání na velkou, ale nejde mu to, že ho bolí zadeček. Přitom ikdyž se nevykaka, papír je lehce zašpiněný. Ted večer jsem byla pro hipp švestkovou štávu, snad to pomůže.
Poradí někdo / snad sem chodí i kolli / co na to pomůže? minulý týden ho hodně bolelo bříško, ted jen že bolí zadeček.
Nevím zda počkat nebo se zítra vypravit k mudře...co hodně zabere?Díky
Čmelda Pepa (A04+A06+A09) 132160
28.11.2013 21:19:46
Pafčo, popisujete to tak, jako byste psala o naší Amálce (teď 4,5 roku). Takto velké potíže trvají zhruba 3/4 roku. Jak jste na tom vy teď? Psala jste sem téměř před rokem... už se to urovnalo?
MJana 100370
18.10.2013 22:06:14
Dcera také od malá trpěla na zácpu. Nakonec se bála chodit na záchod, že ji to zase bude bolet, tak to zadržovala... no hrůza. ~n~ Laktulosa zabrala, ale jen na čas, Forlax nezabral vůbec, tak nás nakonec dr. poslala na genetiku. Ve třech letech ji zjístili INTOLERANCI LAKTOZY. chybí ji enzim, který rozkláda laktozu - mléčný cukr... Nejhorší je to s mlékem I mateřské obsahuje hodně laktozy a já, v přesvědčení, že ji dělám dobře, kojila až do 15 měsíců~q~.
Nasadili jsme výrobky bez laktozy - mléko, jogurty, máslo, sýry (nejlevnější jsou výrobky Spar) a do měsíce bylo po zácpě~g~
Zkuste to také. V tom Sparu to není zase tak drahé a opravdu, pokud je to tento problém, do měsíce , možná i dříve, budete mít jasno.
Opravdu nejhorší je mléko.... Já si to moc dobře pamatuji, jak byla malá jakž takž v pohodě, ráno dostala na snídani kakao a druhý den konečná....Jekot, brekot.....
Pokud to někdo zkusí, napiště jestli to pomohlo.....
[<<Předchozích 170] Názory 171180 z 1109  [Dalších 929 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.