| Peppa | 133447 |
|
4.10.2019 16:27:25
No, nevím.. Já mám teda trávení taky dost rozhozené a zrovna pomerančový džus nalačno mi dělá hrozně zle na žaludek, i když je chuťově sladký, tak je vlastně kyselý a ten žaludek to hrozně dráždí. MM ho klidně vypije, ale on má plechový vnitřnosti..
|
| Marika Letní | 140743 |
|
|
4.10.2019 16:09:15
Petro po tom, co jsi tu vše v minulosti psala, tak bych teď spoléhala na psychologa/psychiatra a nějaké léky na uklidnění. A především bych zkusila domácí klystýry, když nic jiného nepomohlo a chtěla bych se zbavit užívání Gutalaxu. Někdo tu radil, že až klystýry synovi pomohly.
A jak je dceři jinak? Přibrala maličko? Co nová škola? |
| Vaitea | 114076 |
|
|
4.10.2019 15:06:02
Petro,
nezlob se a přečti si moje řádky , co možná v klidu. Myslím že pro dceru léčebna, ale především vás dvě na čas separovat, by bylo přínosný. Myslím, že se točíte obě v kruhu. Se zácpou má problém spousta lidí, ať už jde o zácpu habituální, způsobenou nějakým patologickým stavem apod. Je to běh na dlouhou trať, je to nepříjemný, ale rozhodně to není na takovýhle psí kusy, co podnikáte. |
| Tulka. | 112599 |
|
|
4.10.2019 15:04:03
Petro,zácpa je můj celoživotní problém.Takže za mě-aloe mně dělala zácpu ještě větší
samotná teplá voda mi jen dráždila žaludek,zkus přidávat do vody melasu,nedám na ni dopustit. Dcera na zácpu trpí taky od mala,teď je v cizině,nemá tam moc peněz ,tak vysadila mléko a mléčné výrobky,místo toho se láduje ovesnýma jogurtama a ovesným mlíkem a je jí skvěle a po zácpě ani památky.Nemůže mít třeba dcera taky nějakou intoleranci? |
| Eudo | 146355 |
|
|
4.10.2019 15:02:24
susene svestky.
i pres noc macene |
| kosatka2 | 89902 |
|
|
4.10.2019 14:43:35
Ahoj,
teď to bude znít jako hraběcí rada: mně na zácpu pomáhá klid. Zařídit si to tak, abych věděla, že po mně nikdo nesmí nic chtít, nikdo nebude rušit a nebude obsazeno na WC. Když jsem byla u rodičů, ráno to byl stres, furt tam někdo byl nebo na mě bušil. No a pak ve škole, v dopravě to taky nejde. Ráno se spěchá. Mohlo by zafungovat vzbudit se dřív, když ještě ostatní spí a nikdo nekontroluje, nestresuje, neřeší, nesleduje. Rozhejbat se, možná napít/najíst. Sednout si na wc s napínavou knížkou, s mobilem, hrou, facebookem, aby člověk zapomněl sám na sebe i na celej svět a tělo dostalo šanci si poradit. Takhle to dělám já. |
| Piggy | 5422 |
|
|
4.10.2019 14:26:59
zkuste švetskový kompot
|
| Vranice | 21600 |
|
|
4.10.2019 14:12:45
Souhlas s Klabe, psychika dokáže nevídané.
Syn byl se školou na pobytu v přírodě v kempu v chatičkách bez topení, bylo už poměrně chladno, společné sociálky při 60 dětech špatně uklízené, na velké nebyl celý týden, šel až doma. Nechápu, jak to mohl vydržet. Přitom žádné obtíže nemá a chodí doma denně. |
| Eudo | 146355 |
|
|
4.10.2019 13:48:45
Bohuzel to na tom linku dietistu neni, ale je tam napsano, ze zahrivanim (napr. kdyz se pece chleba) zmizi. Jinak pouze o oleji ( nechce se mi to vypisova) http://linfröolja.se/ tohle je dlouhe pojednni svedsky. Nikde v tom neni nic o tom cyanidu jako v tom predchozim clanku o drcenych seminkach. Olej obsahuje ruzne druhy druhy zdravych omega atd atd. Ale musi byt vyraben za studena a cisteny. Nesmi se pouzivat vic nez 1 lzice denne. Detem se nedoporucuje. (jiny druh vyroby z tepla necisteny se tady pouziva misto terpentynu, nebo treba na impregnovani nabytku a drevenych teras). |
| čajka | 142112 |
|
4.10.2019 13:34:29
Eudo, znamenalo by to pak, že to obsahuje i lněný olej?
|
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.