| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Žloutenka - hepatitida

(?)
[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 415  [Dalších 225 >>]
kili
  • 
22.11.2011 7:43:17
jaterní testy ?

jako samoplátce zvolíte co ? ALT,ALP,LD,GMT,bilirubin
Quick (INR)
Mk
  • 
22.11.2011 7:40:42
Nee:-))) jsme z brna. Tak ted jdu se synem jako samoplátce na jaterní testy, a pak pro výsledky supermašiny:-))) Ozvu se a poslala bych to.
kili
  • 
21.11.2011 22:47:22
ta mašinka stojíé něco přes milion, kdyby to bylo tak dobře použitelné k diagnostice, měly by to vššechny špitály, ušetřilo byto obrovské peníze, čertví proč ti zdravotníci nehctějí ušetřit peníze i bolest z vpichu...
kili
  • 
21.11.2011 22:38:57
klidně pošlete, jsem sám zvědav, co dovedou bvyplodit :-))

Vy jste z Valašska ? (odtama) :-))
Mk
  • 
21.11.2011 22:26:35
To mě dnes napadlo, že taková neinvazivní metoda a chybí především u dětských pacientů kde je leckdy horor vzít z žíly krev.To ano, peníze to stojí a ne málo. Asi bych to měla úplně vypustit z hlavy, když syn nemá krom alergie žádné příznaky k nemocem. Až budu mít výsledky odtama, docela ráda bych Vám je poslala co byste na to řekl a zda to lze vůbec poznat tak lehce:-)
kili
  • 
21.11.2011 22:05:37
jojo, lze to snadno zjistit a asi to taky cosi stojí - peníze a nervy. Přínos obrovský - chaos.
Ale je to v duchu náš zákazník náš pán, klient, úsměv k němu, laskavost možnost výběru, diskuse, a pak telefon a mail s výsledky coby plné informace. Ty mašinky nějak moc na pediatrických klinikách nevidět, proš asi ?

Mk
  • 
21.11.2011 22:00:02
Při tel konzultaci se paní dr jen zeptala zda synovi nenatíkají kotníky, nemá nějakou vyrážku a nic víc. Až ted jsem si to spojila s tím ,,extra,,přístrojem :-) Lze vůbec tak snadno zjistit přes 100výsledků bez odběru jen přiložením čidel na krk, pod paže a pupík? Dost jsem si od toho slibovala, ale už bych tam nikdy nešla.
kili
  • 
21.11.2011 21:47:17
- nevím, co s těmi výsledky máte dělat, proč Vám je posílají, Vám má být sděleleno, co dítku je či není a jakou potřebuje péči

- bilirubin v moči mít zcela jistě nebude, to je zbytečné vyšetřovat, jeho nepřítomnost v moči ovšem nevylučuje jaterné onemocnění, to aby nedošlo k mýlce, jen některé typy jaterního (a žluč. cest) poškození mají bilirubinurii, pokud byste chtěla vědět nběco o stavu jaternícho parenchymu, pak bystze se vyšetřením krve nevyhnula
Mk
  • 
21.11.2011 21:42:50
Moc děkuji za vysvětlení. Bohužel ty zkopírované výsledky mi byly řečeny po telefonu a zaslány mailem. Tak jsem o tom moc nevěděla. Žlutý určitě není, tak to radši vypustím z hlavy.
Ted po viroze mu paní dr kontrolovala moč, tak by se to tam snad našlo před 14dny. Max mu nechám skontrolovat jen moč a nebudu ho zatěžovat ani odběrem:-) Jste moc hodný. Děkuji.
kili
  • 
21.11.2011 21:40:06
:-)) jistěže lze, pokud tam je, ale co by tam ve Vašem případě dělal, to věru nevím
[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 415  [Dalších 225 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.