| BaruškaB | 18180 |
|
|
16.6.2009 12:17:20
Ahoj Barri, sice je to už 4 roky, ale byla jsem v Gyncentru v Hloubětíně, byť jsem z jižních Čech a byla jsem maximálně spokojená. Jeden den jsem nastoupila, druhý den byla laparka, třetí den jsem tam ležela a čtvrtý den jela domu. Přišla jsem si tam jako v hotelu. Stálo mě to okolo 3000,- Kč, ale vážně bych neměnila. Doporučovala jsem to i své sestřenici a taky obrovská spokojenost. Všichni moc hodní, ochotní, a co je nejdůležitější strašně moc mi tam pomohli.
|
| barri + cervnova dvojcatka | 89866 |
|
|
16.6.2009 12:06:12
ahoj holky, tak jsem se nakonec odhodlala k laparoskopii, kvuli bolestem v podbrisku a podezreni na endometriozu. Jsem z Prahy, tak bych se chtela zeptat, jeslti mne nekdo muzete doporucit nemocnici, kde jste byly spokojeny, kolik dni jste tam musely zustat a pokud to byla soukroma klinika, kolik stal zakrok. diky moc
|
| Dansik+Matěj 08/08 | 93107 |
|
|
6.5.2009 13:19:18
Taky mam diagnostikovanou endometriozu,byla jsem v rijnu 2006 na laparoskopii,kde mi odstranili cystu velikosti 5 cm a vypalili par lozisek v dutine brisni.Pak jsem pul roku brala prasky bez vysazeni.Za dalsi rok jsem velmi brzy otehotnela (po 3 mesicich snazeni) a ted jsem tehotna znovu a to neplanovane! Chci jen vsechny povzbudit,ze i s endometriozou jde pocit dite,hlavne to nevzdavat a necist si moc clanku o tom,jak dela endometrioza velke problemy s plodnosti...
|
| Gabriela Boková |
| • |
5.5.2009 18:01:27
Dobrý den,
jsem studentka žurnalistiky a v současné době píši článek o endometrioze. Chtěla jsem vás poprosit, zda byste se mi mohl někdo, kdo má s nemocí zkušenost, k dané problematice vyjádřit. V takovém případě je nutné citovat celé jméno daného člověka, ráda bych s vámi komunikovala mailem, popř. po dohodě je možné i telefonický kontakt. Prosím, napište mi na mail Ani.bag@seznam.cz Děkuji,Gabriela Boková |
| lucka | 95896 |
|
21.4.2009 23:06:27
byla jsem tez na laporoskopii a zjistili mi endiometriozu brala jsem prasky tri mesice ale pote sem to musela prerusit byla jsem az nepricetne protivna odnasela to jak moje dcera tak i manzel.pote jsem se odstehovala do canady a uz rok jsem stim nic nedelala ted se snazim zjistit dalsi a nove informace o te nemoci nebot bych si prala druhe dite je tu problem ten ze jeste poradne neumim anglicky tak nemuzu ani k doktorovi nejlepsi by pro me bylo koupit nejake prasky na pozastaveni menstruace ,ale vubec nevim jestli to je dobry napad nebo jestli to vubec pomuze bez doktora.jestli mate nejake dobre rady budu rada za kazdou....
|
| Markéta |
| • |
19.4.2006 15:55:36
Jen hezky odpočívej, je to jenom dobře, ale je mi jasný že člověk pak řeší blbosti viď ? To se určitě musí přeléčit, ono jde o to, že je dobrý nemít chvíli menzes, že nemůže růst někde jinde ta sliznice, takže jako přechod ( nebo právě říkají že na to je skvělý právě to těhotenství, že nemenstrujuješ ) ale to nejde na lusknutí vid? :-)
Neboj, dnes umí doktoři ledecos a i mi přišlo že mají jiný, jakoby lepší přístup když jde o ženu která ještě nerodila. Držím palec papa M. |
| Tifany + Davídek a Filípek | 32642 |
|
|
19.4.2006 15:21:08
Tak jsem se teď vrátila od obvodní gyn. a ta mi všechno suprově popsala. Prý ta endometrioza je minimální, ale léčit se musí to jo (prý mě navodí jako do umělýho přechodu nebo tak něco) a ty polycystický ovaria prý je mám porcelánový to je jako že obal na vaječníku je silnější a pevnější a tím pádem přes něj neprojde vajíčko (tak nějak laicky vysvětleno) každopádně prý mám naději. Tak mě potěšila. Já bych taky pořád spala, ale mimi to nebude. Jo a nechala mě ještě celý příští týden doma a já už myslela, že půjdu do práce už v po. Se doma zcvoknu....
|
| Markéta |
| • |
19.4.2006 12:41:47
Určitě se na všechno zeptej, mě to doktor ukazoval a vysvětloval i na obrázkách :-) no člověk je vystresovanej viď a moc nechápe.
Ty hormony jsou správně, někdy stačí antikoncepce jako u mě, nebo potom ještě dávají nějaké léky asi záleží jak moc to je rozeběhlý. Víš taky mě napadaly různý myšlenky, hlavně když mi řekli tu druhou operaci hned za sebou, na internetu jsem četla jak pak s otěhotněním, ale musíme těm doktorům trochu věřit a všechno bude dobrý. Mě zatím mimi hlavně hodně uspává, pořád bych byla v posteli, jinak mi zle není. Taky jsem nečekala že to bude takový "fofr" a taky se zadařilo. Tak hlavu vzhůru, určitě to bude dobré i u Tebe !! papa Markéta |
| Tifany + Davídek a Filípek | 32642 |
|
|
19.4.2006 11:39:37
Ahoj Markétko,
udělala si mi radost. Zatím jsem neměla šanci, aby se k tomu vyjádřil dr. Jdu do CAR až příští středu. Co mi řekli v nemocnici bylo to, že se to bude asi řešit hormonama. Takže počítám, že mi dají taky antikoncepci. No jo, ale to je na tu endometriozu, ale co s těma polycystickýma ováriema? Prý jsou jakoby nějaké trhlinky na vaječníku a když se vajíčko uvolní tak se může zachytit v té trhlince a nedojde tam kam má a odplave s menses. No jsem zvědavá jak to bude probíhat. Děkuji za podporu.... přeji hodně štěstíčka a mimi ať roste jak má a jste oba zdravý.... |
| Markéta |
| • |
19.4.2006 10:38:33
Ahoj Tifany,
chci Tě trochu uklidnit a povzbudit. Loni na podzim mi našli na levém vaječníku 8 cm cystu takže laparoskopie, po té mi řekli že cysta byla důsledkem endometriozy a že je nutná další operace za 6 týdnů. Brala jsem pak nepřetržitě antikoncepci 3 měsíce. Teď jsem jí v unoru vysadila, v březnu jsme si řekli že se tedy začneme pokoušet o mimi a teď jsem v 7 tt :-)) Tak neboj a nestresuj se, kdyby jsi chtěla ještě něco vědět, klidně napiš. pááá Markéta |
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.