| Líza | 17721 |
|
|
10.11.2012 16:26:39
Čtu tvoje občasné dotazy tady na diskusi, připadá mi, že tvůj problém není fyzického rázu. Zkus věnovat míň pozornosti zkoumání nejrůznějších neduhů a pokusům diagnostikovat si je sama na sobě, uleví se ti.
|
| Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 | 55475 |
|
|
10.11.2012 16:24:10
Myslím, že může dojít i "jen" k zúžení cév a tím nedokrvení mozku. Ale je to jen má teorie, nebo spíš jsem to tak nějak pochopila, když měla mozk. příhodu moje mamka, ale nevím, jestli jsem nepochopila špatně.
|
| Silvius | 132663 |
|
10.11.2012 16:14:15
Ahoj, moc mě zajímá jedna věc. Čím se ucpe céva v mozku, která zapříčiní mozkovou mtrvici nebo jiné postižení. Pokud mám v tomto měsíci vyloučenou jakoukoli sraženinu v krvi(dle D-dimeru), vyloučenou trombozu a cholesterol v krvi a tuk v krvi mám zvýšený o 0,03. Dle doktora naprosto zanedbatelné. Mohu mít i přes to mrtvici nebo nějak jinak nedokrvený mozek. Mám problémy se zaléháním v uších, dlouhodobé potíže. Na Ct dutin a Ct mozku nic, další ORL vyšetření také nic neodhalilo. Neurolog také ne. Mám nižší tlak stabilně komel 105/70 a velmi bolavou krční páteř. Děkuji za názor.
Jo ještě otázka, vyloučilo by Ct mozku v dnešní době spolehlivě nádor na mozku? |
| Iva | 129122 |
|
|
28.9.2012 11:15:53
ahoj, tak se také přidám
![]() mám dvě děti, než jsem je měla a měla vztahy, tak jsem ji také pro jistotu brala... bohužel si mi po ní udělaly křečáky, časem budu muset na operaci ségře po ni začalo téct mléko z prsou, tak ji dělali vyšetření a zjistili, že si tak rozhodila tělo, že jí hrozí nádor v hlavě... mamka to také kdysi zkoušela, měla migrény, zhoršily se jí žíly a od kámošky, která jezdila se záchrankou vím, že je to sajrajt! Stále mladší holky /no, začínají dříve sex. žít a brát HA/ vozí záchranka s embolkou, trombozou či infarktem kdo nemusíte, tak to fakt nejezte |
| Mrej | 70533 |
|
|
20.2.2012 15:31:17
dcera si nechala před časem napsat HA, doktorka jí test sama nabídla, stál 300,- to snad nikoho nezruinuje
|
| Duslik | 21720 |
|
|
18.2.2012 21:10:21
A nejen mrtvička. Pracuji jako sestra na odd. nukleární medicíny a chodí k nám na vyš. plic dost mladých žen s plicní embolií z důvodu užívání HAK.
|
| 10.3zlatoVLKáska12 | 36968 |
|
|
18.2.2012 10:16:41
http://ona.idnes.cz/s-antikoncepci-opatrne-cim-pozdeji-zacnete-tim-lepe-fhc-/zdravi.aspx?c=A120207_115650_zdravi_pet
|
| Ecim | 99860 |
|
|
17.2.2012 21:43:44
""Moderní žena užívá HA, ví že je to pro ni dobré"
Tak to je presny." Máš pravdu, fakt hrůza, takovýhle argument. A co si na těch kecech moderní žena vezme, až dostane mrtvici? A v lepším případě bude mít problém se postarat o svoje děti, a v horším nebude nebo rovnou žádné děti nestihne mít? Ach jo. ![]() |
| Ecim | 99860 |
|
|
17.2.2012 21:39:50
"Tak ke všemu je potřeba mít nějaký dispozice, že. Ale to ještě neznamená, že kdo má dispozice, tak ho to stejně nemine. Např. někdo má dispozice a mrtvici dostane v 60, kdyby ale brala dotyčná HA, může ji dostat ve 40, což je celkem rozdíl, ne?"
Žluťásku, BINGO. ![]() ![]() ![]() |
| Ecim | 99860 |
|
|
17.2.2012 21:35:28
HA jsem vysadila ve 27 letech na opakované naléhání rodiny a poukazování na podobné případy. Ze svého okolí vím o 2 případech záhadných úmrtí, která mohla být způsobena hormonální antikoncepcí. Mně po HA nikdy nic nebylo, jen se mi udělaly křečové žíly a zhoršily jaterní testy. Pokud budu mít někdy dceru, budu do ní hučet horem dolem, ať HA nikdy nebere, že je lepší neplánovaně otěhotnět v 18 a dodělat si při dítěti nějakou lehčí školu a najít méně výnosnou a časově náročnou práci, než dostat mrtvici. A až budou mít synové přítelkyně, byla bych také velmi ráda, kdyby zvolili bezpečnější formu antikoncepce. A co tak sleduji kolem sebe, tak od HA upouští čím dál tím více dívek a žen.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.